پنج شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳  -  Thursday, November 21, 2024
جستجوی پیشرفته
اعضای هیات علمی و محققان  » مهندس نپتون بیدلی



[_HprPDF] نپتون بیدلی نام و نام خانوادگی
مربی مرتبه علمی
عضو هیات علمی سمت
علوم و صنایع غذایی تخصص
مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی محل کار
neptune_bidely@yahoo.com پست الکترونیک
09155085884 شماره تماس
33822373 فکس

سوابق مقالات  پروژه های تحقیقاتی  تالیف و ترجمه کتاب  راهنمایی و مشاوره پایان نامه عضویت در مجامع علمی  تشویقات  سایر موارد

سوابق
 

سوابق تحصیلی

فوق لیسانس، علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، واحد علوم و تحقیقات، 1378

 لیسانس، مهندسی کشاورزی- گرایش صنایع غذایی،  دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد،1371

 دیپلم، علوم تجربی.1357 

  سوابق شغلی 

  کارشناس تحقیقات- مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی (1371تا 1374)

عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی(1378تا کنون)

مسئول‌آزمایشگاه های بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی(1371 تا1374)

مسئول‌آزمایشگاه صنایع غذایی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی(1378 تا1392)

نایب بخش فنی و مهندسی مرکز خراسان 1372- 1374


سوابق اجرایی

 

 مسئول راه اندازي بخش فني و مهندسي خراسان رضوي

مسئول راه اندازي آزمايشگاههاي بخش فني و مهندسي

 مسئول آزمايشگاه صنايع غذايي

جانشين مسئول بخش

مسئول کارآموزي بخش فني و مهندسي

عضو کمیته تدوین برنامه راهبردی زرشک-سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی

عضو کمیته فنی بخش فنی و مهندسی

عضو کمیسیون فنی تدوین استاندارد های : آیین کار و استاندارد زرشک – استاندارد ملّی فندق ، ویژگی ها و روش آزمون - استاندارد ملّی مغز فندق ، ویژگی ها و روش آزمون - استاندارد ملی پورۀ زرشک – استاندارد کنسانترۀ زرشک - استاندارد ( آناناس - روش آزمون عمومی) - استاندارد ملی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی.

سوابق تدریس

  

مبانی تولید بذر قارچ های خوراکی 2 واحد- مجتمع آموزشی شهید هاشمی نژاد - نیمسال اول 85-86

 روش تحقیق - 3 واحد- مجتمع آموزشی شهید هاشمی نژاد- نیمسال اول 94-95

روش تحقیق- 3 واحد- مجتمع آموزشی شهید هاشمی نژاد- نیمسال اول 95-96

روش تحقیق- 3 واحد- مجتمع آموزشی شهید هاشمی نژاد- نیمسال دوم 95-96.

میکروبیولوژی شیر - 3- مجتمع آموزشی شهید هاشمی نژاد- نیمسال دوم 95-96

 

مقالات 
مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی

 

مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی   

بیدلی،ن.، 1383. بررسي ارزش نانوايي و ميزان بياتي در نان حاصل از پنج رقم گندم آبي غالب استان خراسان. مجله علمي - تخصصي فني و مهندسي .

  مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی

کنفرانس های داخلی  
 

صنایع غذایی. 18-20 شهریور. اصفهان.

بیدلی،ن. 1394. کاربرد روش غیر حرارتی HIPEF در حفظ و نگهداری مواد مولد عطر و طعم هندوانه . بیست و سومین کنگرۀ ملی علوم و صنایع غذایی ایران. آبان . قوچان.

بیدلی،ن.1389. اثر بسته بندی مپ بر روی کیفیت زرشک در دوران نگه داری. نوزدهمین کنگرۀ ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 23-22 آبان ماه . تهران.

بیدلی، ن.، م. ح. سعیدی راد ، و ص. نظر زادۀ اوغاز.1390. بررسی زمان برداشت و بسته بندی گوجه فرنگی در راستای کاهش ضایعات. اولین کنگرۀ ملی علوم و فناوری های نوین کشاورزی. 19-21 شهریور. زنجان.

عین افشار، ع.، ن. بیدلی، 1389. مقایسۀ آثار ضد قارچی عصاره و روغن های فرار سیاه دانه یا ایمازالیل بر دو رقم سیب انباری

 اولین نمایشگاه پوستر دستاوردهای تحقیقاتی جشنوارۀ پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی. 28آذر-1 دی ماه. مشهد.

بیدلی،ن. 1389. بررسی استحصال آنتوسیانین از ضایعات انگور شاانی و زرشک. اولین نمایشگاه پوستر دستاوردهای تحقیقاتی جشنوارۀ پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی. 28آذر-1 دی ماه. مشهد.

بیدلی،ن. ، م. عصمتی پور. 1389. زعفران ، چالش ها ، مشکلات و راه حل ها. پنجمین جشنوارۀ ملی طلای سرخ. 19-20 آبان- قائن.

بیدلی،ن.1389. اثر بسته بندی مپ بر روی کیفیت زرشک در دوران نگه داری. نوزدهمین کنگرۀ ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 23-22 آبان . تهران.

بیدلی،ن.1387. مروری بر تغییرات ژنتیکی انجام شده در گوجه فرنگی با هدف بهبود خواص میوه. اولین کنگرۀ ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی. 23-24 بهمن. مشهد.

کاظمي، م.، م خدادادي، م.کريمي، و ن. بيدلي.1387. روشهاي زراعي بهبود وزن مخصوص و ماده خشک، دو فاکتور مهم کيفي در صنايع سيب زميني. همایش سیب زمینی غذای آینده. 22 آبان. خراسان رضوی – سرولایت( چگنه).

بیدلی،ن.1387. کاربرد فرآیند های مختلف قبل از خشک کردن آلو. نخستین همایش علمی پژوهشی آلوی کشور. آبانماه. نیشابور- شهرستان خرو.

بیدلی،ن.، ع. همتی کاخکی. 1387.بررسي اثر بسته بندي بر روي خواص کيفي و ميکروبي. نخستین جشنوارۀ ملی یاقوت سرخ. 17-18 مهرماه. قائن.

بیدلی،ن.، س. عین افشار. 1386. بررسی میزان آنتوسیانین موجود در پوست ارقام مختلف انگور. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. 23-24 آبان. ارومیه.

بیدلی،ن. 1384. بررسي روشهاي مختلف خشک کردن براي بهبود کيفيت ميوه زرشک. چهارمين کنگره علوم باغباني ايران. 17-19 آبان. مشهد.

بیدلی،ن.1384. بررسي اثرات فرايند و بسته بندي برروي خواص کيفي و ماندگاري کشمش سبز منطقه. چهارمين کنگره علوم باغباني ايران. 17-19 آبان. مشهد.

بیدلی،ن. 1383. روشهاي مختلف فرآوري براي بهبود کيفيت زرشک. هفته انتقال يافته ها. مرکز تحقيقات کشاورزي خراسان. 22 آذر. مشهد.

بیدلی،ن. 1382. اثر رقم بر کيفيت نان تافتون. هفته انتقال يافته ها. مرکز تحقيقات کشاورزي خراسان. 22 آذر. مشهد.

بیدلی،ن. 1381. بررسي روشهاي مختلف خشک کردن بر روي کيفيت زرشک. سيزدهمين کنگرة ملي صنايع غذايي. مهرماه. تهران

بیدلی،ن. 1381. فرآوري قارچ خوراکي ، اشتغال و امنيت غذايي. سيزدهمين کنگرة ملي صنايع غذايي. مهرماه. تهران.

بیدلی،ن. 1373. تغذيه. سخنراني در مرکز صدا و سيما استان خراسان.

بیدلی،ن. 1373. پرورش قارچ خوراکي. سخنراني در مرکز صدا و سيما استان خراسان.

بیدلی،ن.2001. بررسي ارزش نانوايي و خواص ماندگاري نان حاصل از واريته هاي گندم آبي. دوازدهمين کنگره ملي صنايع غذايي ايران. 9-11 اکتبر. تهران.

بیدلی،ن.2001. تعيين مناسبترين روش براي بهبود کيفيت و افزايش زمان نگهداري زرشک. دوازدهمين کنگره ملي صنايع غذايي ايران. 9-11 اکتبر. تهران.

بیدلی،ن.1379. استفاده از بقايا و زائدات کشاورزي جهت توليد قارچ خوراکي و خوراک دام. اولين همايش بهره برداري از منابع تجديد شونده و باز يافت در کشاورزي. 21-22 اردیبهشت. اصفهان- خوراسگان.

بیدلی،ن.1378. بررسي مهاجرت جوانان روستايي به شهرها و راههاي کاهش آن. روز جهاني غذا–سازمانFAO-وزارت کشاورزي تهران. 24 مهر . تهران

بیدلی،ن.1377. بررسي روشهاي توليد نيمه صنعتي آلو. همايش قائن شناسي. 1-2 مرداد- قائن.

بیدلی،ن.1377. فرآيند و بسته بندي زرشک. همايش قائن شناسي. 1-2 مرداد- قائن.

بیدلی،ن.، 1377. بررسي روشهاي مختلف توليد نيمه صنعتي خشکبار. همايش بزرگ صنايع غذايي کشور . 13-9 خرداد. مشهد.

   کنفرانس های خارجی 

1- Bidely,N.,2006. Effect of Process and Package on Qualiyy of Dried Barberry. International Symposium on Pomegrante and minor Mediterranean fruits. October 16-19, Adana- Turkiye.

2- Bidely,N., Effect of Process and Package on Qualiyy of Dried Barberry. 2006 CIGR International Symposium Warsaw. April, 26-28  WarsawPoland.

پروژه های تحقیقاتی 
پروژه های تحقیقاتی اجرا شده  

          بررسي ارزش نانوايي و خاصيت ماندگاري نان حاصل از واريته هاي گندم آبي غالب خراسان- پایان نامه کارشناسی ارشد (استاد راهنما: دکتر ناصر رجب زاده )

-          تنظیم فرمول آب هندوانه بر مبنای آزمونهای حسّی- مجری مسئول- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی- خاتمه یافته

-          معرفي منا سبترين روش خشک کردن و بسته بندي آلو با استفاده از ارقام موجود در استان خراسان رضوی - مجری مسئول-مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی- خاتمه یافته

-          بررسي اثرافزودن پوره و کنسانتره آلو بعنوان يک افزودني طبيعي برخواص کيفي و عمر انباري نان مسطح- (سایر مجریان)- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی-خاتمه یافته

-          بررسی افزایش پایداری ترکیبات رنگی زعفران با استفاده از روش ریزپوشانی- (سایر مجریان)- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی-خاتمه یافته

-          بررسي تاثير شرايط مختلف برداشت بر ضايعات گوجه فرنگي- مجری مسئول- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی- مزرعۀ نمونۀ آستان قدس رضوی خاتمه یافته

-          ارائه فرمولاسيون و اصلاح فرآيند به منظور توليد نان با ماندگاري حداقل يک ماه -(سایر مجریان)- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی-خاتمه یافته

-          مقايسه آثار ضد قارچي عصاره و روغنهاي فرار سياهدانه با ايمازاليل بر دو رقم سيب انباري- (سایر مجریان)- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی-خاتمه یافته

 

-          بررسي توليد آلبالو خشک با رطوبت بالا-(سایر مجریان)- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی-خاتمه یافته

-          بررسي روش استحصال آنتوسيانين از انگور شاهاني و زرشک – (مجری مسئول)-مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی- خاتمه یافته

-          طراحي و ساخت خشک کن مناسب براي زرشک شسته شده يا آب نمک -(سایر مجریان)- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی-خاتمه یافته

-          بررسي اثرات نوع بسته بندي و شرايط نگهداري برروي خواص کيفي و ميکروبي زرشک-(مجری مسئول)-مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی- خاتمه یافته

-          بررسي اثربازدارنده ها در قهوه اي شدن غير آنزيمي زرشک- (مجری مسئول)-مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی- خاتمه یافته

-          تعيين مناسبترين روش براي بهبود کيفيت و افزايش زمان نگهداري زرشک- (مجری مسئول)-مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی- خاتمه یافته

-          بررسي ارزش تغذيه اي و ترکيبات شيميايي جنين گندم- (سایر مجریان)- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی-خاتمه یافته

-          بررسي اثرات فرآيند و بسته بندي بر روي خواص کيفي و ماندگاري کشمش سبز کاشمر (مجری مسئول)- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی-خاتمه یافته

-          کيفي روغن کنجاله حاصل از کنجد توده بومي کلات و مقايسه آن با ارقام اصلاح شده سایر مجریان)- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی-خاتمه یافته

-          تولید قارچ خوراکی صدفی پلوروتوس- ( مجری منطقه ای) - مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی- بخش فنی و مهندسی کشاورزی-خاتمه یافته

 

پروژه های تحقیقاتی در حال اجرا

  

-          تأثير پرتوهاي يونيزان گاما بر صفات کيفي و آلودگي زرشک خشک- مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. پژوهشکده علوم و فنون هسته ای- سازمان انرژی اتمی.

 


تالیف و ترجمه کتاب 

کتاب   

تفکری نو در بازیافت سلامتی با پاکشویی و سم زدایی روده ( ویرایستار ادبی و فنی). نویسنده دکتر برنارد جنسن. مترجم هوشنگ رحیمی. انتشارات نقش گستران بهار. 1386.

نشریات فنی و ترویجی
 
  

وضعيت کارخانجات صنايع تبديلي استان خراسان. 1372.

بیدلی، ن.، ع. مختاریان- راهکارهای خشک کردن و نگهداري زرشک. 1389. این نشریه به شماره 334/90مورخ 30/3/90 در مرکز ثبت اسناد و مدارک علمی کشاورزی ثبت گردیده است .

روش خشک کردن ميوه­ها وسبزي­ها. 1395. کميته انتشارات موسسه تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي.

دستورالعمل اجرايي جهت توليدو پرورش قارچ خوراکی صدفي (پلوروتوس) برروي کاه و کلش گندم. مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان.


راهنمایی و مشاوره پایان نامه
 

-         بررسي خصوصيات کمي و کيفي برخي ارقام آلووارزيابي برگه هاي استحصالي آنها. مشاور- اکرم امینی- دانشگاه آزاد اسلامی- واحد قوچان. 1390.

 

عضویت در مجامع علمی 
 

تشویقات 
 

رحيم رستمي – رئيس سازمان کشاورزي استان خراسان- تدوين برنامه نرم افزاري الگوي تغذيه.1375.

موسي قرباني- احمد اميري مقدم – نماينده مجلس و فرماندار قائن-بابت شرکت و ارائه مقالات در همايش قائن شناسي. 1377.

علي اکبر مؤيدي –مديريت آموزش و ترويج کشاورزي خراسان- همکاري در امر تدريس کارشناسان ، مروجين ، مدد کاران و کشاورزان – شرکت در جلسات مشترک. 1377.

عبدالعلي صباغ – Gamal,M. Ahmad - معاونت برنامه ريزي وزارت کشاورزي و نمايندۀ سازمان FAO ، جهت تهيه و تدوين و ارائه مقاله به مناسبت روز جهاني غذا. 1378.

ابراهيم پذيرا -رئيس موسسه تحقيقات فني و مهندسی کشاورزي - رضايت جناب آقاي کشاورز معاونت محترم وزير و رياست سازمان تات از فعاليت هاي علمي و تحقيقاتي محققان بخش فنی و مهندسی مرکز خراسان.1378.

احمد زارع فيض آبادي- رئيس مرکز تحقيقات کشاورزي- برگزاري اولين نمايشگاه تخصصي – صادراتي مواد غذايي وکشاورزي. 1378.

جواد وفابخش- مدير کشاورزي شهرستان نيشابور- برگزاري کارگاه آموزشي توليد قارچ. 1382.

مولا- معاونت تحقيقات ، آموزش و ترويج کشاورزی– ارائه مقاله و شرکت فعال در اجلاسيه انتقال يافته ها.1379.

جواد باغاني – رئيس بخش فني و مهندسي کشاورزي- تجهيز و راه اندازي آزمايشگاههاي بخش. 1380.

صفر موسي پور- مدير ترويج و مشارکت مردمي بابت اجراي برنامه راديويي. 1381.

جلالي – معاونت خود کفايي کميته امداد خميني (ره) - تدريس در واحد خود کفايي.1381.

صفر موسي پور- مدير ترويج و مشارکت مردمي - برگزاري شش کارگاه آموزشي قارچ در استان.1381.

محمد خادم الحسيني- مديرکل کميته امداد خميني (ره)– شرکت در برگزاري اولين دوره آموزش کاربران خود کفايي.

احمد زارع فيض آبادي- رئيس مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي خراسان – حضوروارائه مقاله در سمينار انتقال يافته ها.1382.

صفر موسي پور- مدير ترويج و مشارکت مردمي - برپايي جشنوارة و نمايشگاه تخصصي بانوان استان خراسان.1382.

احمد زارع فيض آبادي- رئيس مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي خراسان – گزينش مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي خراسان به عنوان مرکز تحقيقات نمونة استاني.1382.

احمد زارع فيض آبادي- رئيس مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي خراسان – بابت حضور در برنامة راديويي دهکده در هفتة پژوهش.1383.

محمد خادم الحسيني - مدير کل کميته امداد امام خميني (ره)- بابت برگزاري کارگاه آموزشي " روشهاي خشک کردن نيمه صنعتي خشکبار.1383.

محمود اديب نيشابوري- رئيس مجتمع آموزشي شهيد هاشمي نژاد- بابت تدريس درس مديريت کاهش ضايعات کشاورزي.1385.

دکتر مسعود اصغریان رضایی -مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان رضوی- تدوین استاندارد.1386.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان- ایراد سخنرانی علمی در هفته پژوهش و فناوری. 1386.

 علیرضا یاوری – رئیس شورای اسلامی شهر خرو، محمد رضا قدمیاری – دبیر همایش علمی و پژوهشی آلوی کشورو شهردار شهر خرو. 1378.

دکتر احمد رضا بلندی دبیر همایش سیب زمینی غذای آینده- دکتر مرتضی آقایی رئیس همایش سیب زمینی غذای آینده. عضویت در کمیته علمی. 1378.

غلامرضا طاهری – فرماندار شهرستان قائنات و مدیر اجرایی نخستین جشنوارۀ ملّی یاقوت سرخ-موسی قربانی نمایندۀ مجلس شورای اسلامی در شهرستان قائنات. 1387.

دکتر مهدی قیافه داوودی ، دبیر کنگرۀ ملّی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی- دکتر محمّد اسماعیل نیا ، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی. 1387.

 دکتر مسعود اصغریان رضایی ، مدیر کل ادارۀ کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان خراسان رضوی. 1388.

 ابوالفضل بشرویی شرق، مدیر کل دفتر آموزش و پژوهش استانداری خراسان رضوی- وزارت کشور.1389.

 دکتر حسین توکلی، رئيس مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي خراسان رضوی- برگزاری گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری.1389.

غلامرضا طاهری، مدیر اجرایی پنجمین جشنوارۀ ملی طلای سرخ- فرهاد فلاحتی، سرپرست فرمانداری قائنات – عضو کمیتۀ علمی و همکاری در برگزاری جشنواره . 1389.

 دکتر حسین توکلی، رئيس مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي خراسان رضوی- هماهنگی و غرفه آرایی در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی.1390.

 پژوهشکده علوم و صنایع غذایی – تقدیر جهت همکاری در داوری مقاله.13 .
 
 
 

سایر موارد
 

دوره‌های گذرانده شده (دارای مدرک معتبر)

دورة آموزش صنايع غذايي- دانشگاه صنعتي شريف-1372.

دورة آموزش صنايع غذايي- دانشکده کشاورزي مشهد.1373.

بسته بندي مواد غذايي- سازمان تحقيقات کشاورزي – تهران.

کارگاه آمو زشي بين المللي ارتقاء فن آوري صنايع غذايي ، چرم ، کاغذ- وزرات آمو زش عالي - سازمان پژو هشها ي علمي و صنعتي ايران           پژو هشکده خراسان.1377.

کروماتوگرافي GC - پژوهشکدة صنعت نفت.1377.

ويندوز 98(مقدماتي )- مديريت آموزش دولتي خراسان

آشنايي با WORD - بخش فني و مهندسي کشاورزي

Regional workshop on processing medicinal plants - IROST  - پژوهشکدة شهريار- nov.1999

زبان انگليسي MCHE - مرکز آموزش شهید رضوی

مدلسازي در صنايع غذايي- مر کز آموزش شهيد هاشمي نژاد

کنترل کيفيت مواد غذايي -مر کز آموزش شهيد هاشمي نژاد

خواص بيوفيزيک محصولات کشاورزي- سازمان تحقيقات ، آموزش و ترويج

مفاهيم پايه فن آوري اطلاعات- مشهد – معاونت آموزش و تجهيز نيروي انساني

دستگاه سوکسله کجلدال- مشهد – معاونت آموزش و تجهيز نيروي انساني

اصول کاربردي مهندسي صنايع غذايي در خشکبار و غلات- کرج- گروه آموزش فني و تخصصي معاونت آب و خاک

آلاینده‌ها و افزودنی‌های مواد غذایی- کرج – موسسه فنی و مهندسی کشاورزی

روشهاي نوين فرآوري موادغذاي -اروميه- معاونت آموزش و تجهيز نيروي انساني

روشهاي کاربري تعيين کيفيت فرآورده هاي غلات- کرج- مجتمع آموزشي وزارت جهاد کشاورزي

آموزش HPLC - مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره)

فناوری های پیشرفته در صنایع غذایی - مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره)

هفتمین کارگاه آموزشی پرورش و اصلاح قارجهای خوراکی- جهاد دانشگاهی – واحد مشهد

اثر بخشی و ارزیابی طرح های تحقیقاتی- وزارت جهاد کشاورزی- موسسه پژوهشهای برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی

کاربرد نرم افزار Endnote در آماده سازی و تدوین مقالات و گزارشات علمی- مشهد- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی

ارزیابی اقتصادی و اثر بخشی طرحهای تحقیقاتی- مشهد- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی

کاردبرد نرم افزار Endnote در آماده سازی و تدوین مقالات و گزارشات علمی-مشهد- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی

بررسی مسائل سیاسی روز کشور-مشهد- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی

مسائل حفاظتی (تخلیه تلفنی)- مشهد- مرکز تحقيقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی

 

داوری گزارش‌ها و مقالات

ارزیابی پروپوزال‌ها و گزارش‌های نهایی مرکر تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بخش فنی و مهندسی.

پژوهشگاه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران .  

داوری مقالات نشریه علوم و نوآوری علوم و صنایع غذایی-  پژوهشکده علوم و صنایع غذایی- وزارت علوم و، تحقیقات و فن آوری.