مهمترین یافته های تحقیقاتی
- کاهش ضایعات و افزایش عمر انبارداری محصولات باغی و سبزی و صیفی با بهینه سازی فناوری های پس از برداشت.
- به کارگیری زائدات و باقیمانده محصولات کشاورزی و تبدیل آنها به محصولات قابل مصرف و با ارزش افزوده بیشتر.
- ارائه روش های مناسب بسته بندی محصولات کشاورزی خام و فرآیند شده.
- ارائه فرمولاسیون های جدید غذایی.
- تهیه انواع پوشش های خوراکی برای افزایش کیفیت و ماندگاری محصولات کشاورزی خام و فرآیند شده.
- بهینه سازی روش های خشک کردن میوه ها و تهیه برگه و چیپس از آنها.
- تعیین فرآیند حرارتی برای تهیه کمپوت میوه جات و کنسرو سبزیجات.
- بهینه سازی فناوریهای پس از برداشت و فرآوری دانه های روغنی.
- اصلاح ساختارفناوریهای گندم، نان و فرآورده های آردی.
- انبارداري بذر گندم و جو در مخازن با اتمسفر تغییر یافته.
- اصلاح فرآیند و فرمولاسیون نان های مختلف.
- افزایش ماندگاری نان.
- طراحی و ساخت خشک کن های خورشیدی و تونلی.
- کاهش باقیمانده سموم در فرآورده های غذایی.