پنج شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳  -  Thursday, November 21, 2024
جستجوی پیشرفته
اعضای هیات علمی و محققان  » پروژه­ های تحقیقاتی-گلخانه
پروژه­ های تحقیقاتی:
 
  • تعیین نیاز آبی خیار در کشت گلخانه ای در سطح کشور
  • ارزیابی پروژه سوخت سیستم گرمایش متداول گلخانه
  • بررسی اثرات کمی و کیفی بازچرخانی زه آب گلخانه توت فرنگی هیدروپونیک
  • بررسی امکان مصرف چای کمپوست به جای کودهای شیمیایی درکشت هیدروپونیک محصولات گلخانه­ ای (گوجه فرنگی، فلفل دلمه­ای و خیار) و اثر آن بر کیفیت و کمیت محصول
  • طراحی و ساخت سیستم سرد کننده صحرایی با هدف کاهش ضایعات کمی و کیفی توت فرنگی در مرحله پس از برداشت
  • تعیین مناسب­ترین بسته­ بندی برای افزایش ماندگاری محصولات گلخانه­ ای (گوجه فرنگی، فلفل دلمه­ای و خیار) حاصل از مصرف چای کمپوست به جای کودهای شیمیایی در کشت هیدروپونیک باز
  • ارزیابی فنی و اقتصادی مصرف و بازده انرژی در کشت خیار گلخانه های استان همدان
  • ارزیابی فنی و اقتصادی سیستمهای آبیاری قطره ای و تزریق کود بر عملکرد توت فرنگی گلخانه ای
  • تاثیر برنامه ریزی بهینه آبیاری در دو روش آبیاری قطره­ای سطحی و زیرسطحی بر کمیت و کیفیت توت­فرنگی گلخانه­ ای
  • تاثیر سطوح مختلف تهویه آب آبیاری بر پارامترهای رشد و محصول فلفل دلمه ای در گلخانه
  • طراحی و ساخت سامانه اندازه­ گیری نیازآبی گیاهان گلخانه ای و کنترل­ کننده آبیاری در گلخانه­ ها
  • تاثیر سطوح مختلف تهویه آب شور بر افزایش مقاومت گیاه گوجه فرنگی به کاهش عملکرد در کشت­های گلخانه ای
  • بررسی روند تغییرات مصرف انرژی در تولید خیار در گلخانه­ های منطقه ورامین پس از حذف یارانه­ ها
  • طراحی، نصب و راهبری یک دستگاه آب شیرین­­ کن مناسب برای گلخانه مجهز به تاسیسات مدیریت پساب
  • بررسی نحوۀ دفع پساب شور سامانه­ های آب شیرین­ کن گلخانه­ ای در استان اصفهان و ارائه راهکارهای زیست محیطی لازم
  • طراحی، ساخت و ارزیابی ماشین بیوکالکتور پنوماتیک جهت کنترل آفات محصولات گلخانه ­ای همدان
  • بررسی رابطه مصرف انرژی (سوخت و برق) و ویژگی­ های گلخانه در سطح استان مرکزی
  • مطالعه و طراحی سازه گلخانه­ ای مناسب برای محصولات سبزی داربستی در اقلیم شهرستان اراک
  • بررسی و مقایسه پارامترهای کمی و کیفی کاهوی کشت شده در شرایط گلخانه و مزرعه