پروژه های تحقیقاتی در دست اجرا
- بررسی ویژگی های روغن و اسیدهای چرب هسته دو ژنوتیپ خرمای تجاری استان کرمان
- اثر پوشش های کاغذی آغشته به اسانسهای روغنی جهت کنترل فساد پنیسیلیومی در ارقام پرتقال
- تعیین مناسب ترین روش بسته بندی گردو و مغز آن و اندازهگیری خواص کمی و کیفی آن در طول نگهداری
- اثرات پوشش های خوراکی زئین و کتیوزان حاوی روغن بادیان رومی بر ویژگیهای کیفی و میکروبی خرما
- تعیین مناسب ترین بسته و روش بسته بندی رطب مضافتی
- تعیین دمای مناسب نگهداری رطب مضافتی
- بررسی پوشش خوراکی پودری بر ماندگاری رطب مضافتی
- بررسی تاثیر دو روش آبياري قطره اي سطحي و زير سطحي بر کارآیی مصرف آب در تولید گل محمدي در استان کرمان
- تاثیر روش های خاکورزی حفاظتی و سطوح بقایا بر ذخیره رطوبت، برخی خصوصیات خاک و عملکرد ذرت در تناوب گندم در شهرستان کرمان
- ارزیابی و مقایسه روش های خندان کردن پسته و تاثیر آن بر خواص کیفی محصول در طول نگهداری آن
- ارزیابی و مقایسه میزان انرژی مورد نیاز تولید ذرت تحت سیستم های مختلف خاکورزی و آبیاری در شهرستان ارزوئیه استان کرمان
- تدوین و توسعه سامانه اطلاعات جغرافیایی عارضه خشکیدگی خوشه خرما در منطقه بم به منظور پایش و مدیریت موضعی عارضه
- پایش بقایای گیاهی سوزانده شده در مزارع با بهره گیری از فناوری سنجش از دور