پنج شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳  -  Thursday, November 21, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش های تحقیقاتی استانی  » کرمان-خدمات تحقیقاتی و پژوهشی
خدمات تحقیقاتی و پژوهشی
 
الف- گروه مهندسی صنایع غذایی و فناوری­های پس از برداشت
  • ارائه خدمات مشاوره­ای در خصوص تکنولوژی پس از برداشت محصولات کشاورزی، نگهداری محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی مواد غذایی 
  • ارائه راهکارهای مناسب و آموزش ­های مورد نیاز کشاورزان در جهت بهبود کیفیت و افزایش زمان نگهداری محصولات کشاورزی و کاهش ضایعات
  • اجرای پروژه­ های تحقیقاتی در جهت رفع مشکلات صنعت مواد غذایی(مخصوصاٌ صنایع مهم در استان کرمان مانند صنعت خرما، پسته و غیره) و تولید فرآورده ­های غذایی جدید
  • اجرای پروژه­ های تحقیقاتی در جهت رفع مشکلات بخش کشاورزی در استان کرمان در خصوص موارد مرتبط با مواد غذایی
  • ارائه راهکارهایی در خصوص روش­ های جایگزین مواد شیمیایی برای افزایش زمان نگهداری محصولات کشاورزی و تولید مواد غذایی سالم و طبیعی  
  • بهینه­ سازی فرمولاسیون مواد غذایی سنتی
  • انتقال فناوری­ های نوین و اطلاعات مورد نیاز کشاورزی و صنعت
  • طراحی و ساخت وسایل و دستگاه­ های فرآوری در مقیاس کوچک برای کشاورزان در جهت تولید فرآورده ­هایی بهداشتی و سالم.
  • ارائه خدمات آزمایشگاهی و پایلوت
 
ب- گروه مهندسی آبیاری و زهکشی
  • تعیین نیاز آبی گیاهان باغی و زراعی
  • افزایش راندمان آبیاری با استفاده از روش­ های آبیاری مدرن
  • افزایش راندمان انتقال آب با روش­ های مختلف
  • ارزیابی راندمان آبیاری سطحی در مزارع کشاورزان
  • ارزیابی فنی انواع سیستم­ های آبیاری تحت فشار اجراء­شده و ارائه راهکارهای مناسب برای بهبود آن­ها
  • ارزیابی فنی سیستم­ های آبیاری اجراء­شده فضای سبز و ارائه راهکارهای مناسب برای بهبود آن­ها 
  • تهیه گزارش شناخت جهت انتخاب انواع سیستم­ های آبیاری تحت فشار
  • برنامه­ ریزی آبیاری محصولات تحت کشت با روش­ های آبیاری تحت فشار بر اساس اطلاعات هواشناسی و داده­ های مزرعه­ ای و بازدیدها
  • دانه­ بندی به روش مکانیکی روی خاک درشت دانه و ماسه­ ای و دانه­ بندی خاک هیدرومتری
  • اندازه­ گیری درصد رطوبت خاک و اندازه­ گیری ضریب نگهداری آب در خاک
  • اندازه­ گیری ضریب نقطه پژمردگی خاک، اندازه­ گیری وزن مخصوص ظاهری و حقیقی خاک، اندازه­ گیری هدایت الکتریکی آب
 
ج- گروه مهندسی مکانیک ماشین­های کشاورزی و مکانیزاسیون
  • کاهش مصرف نهاده­ ها و افزایش بهره­ وری از طریق بهینه­ سازی و تنظیم ماشین­ها
  • اندازه ­گیری خواص بیوفیزیک محصولات کشاورزی
  • اندازه­ گیری قطر متوسط خاکدانه­ ها توسط الک­ های ویژه و تدوین مدل­ های آماری و ریاضی
  • طراحی و ساخت ماشین­ ها و دستگاه­ های مورد سفارش
  • آزمون و ارزیابی ماشین­ های کشاورزی، انجام آزمون­ های استاندارد، بهینه­ سازی ماشین­ های کشاورزی، آزمون­ های تعیین توان و انرژی مورد نیاز انواع ماشین­ های کشاورزی
  • بررسی وضعیت مکانیزاسیون و تعیین شاخص­ های مکانیزاسیون
  • معرفی سیستم­ های خاک­ورزی حفاظتی و مدیریت بقایای گیاهی
  • راهکارهای کاهش مصرف سموم و مبارزه با علف­ های هرز به صورت مکانیکی
  • بررسی راهکارهای کاهش افت برداشت ماشینی محصولات کشاورزی
  • بررسی مسائل ارگونومی و ایمنی ماشین­ های کشاورزی
  • بکارگیری مباحث پیشرفته در کشاورزی و توسعه کشاورزی دقیق
  • بکارگیری فن­آوری سنجش از دور در علوم کشاورزی و فن­آوری سامانه اطلاعات جغرافیایی در علوم کشاورزی
  • بررسی استفاده از انرژی­ های نو
  • بهینه­ سازی مصرف انرژی در انواع ماشین­ ها، بهینه­ سازی و معرفی خشک­ کن­ ها برای محصولات کشاورزی
  • بکارگیری ماشین­ های مخصوص منابع طبیعی