1.
يقباني، مسعود. استفاده از پليمرهاي طبيعي در بستهبندي مواد غذايي. هشتمين کنگره صنايع غذايي، اسفند 74 ، تهران.
2.
يقباني، مسعود، اعلمي، مهران. تلخيزدايي آب مرکبات جهت پيشبرد صادرات و پيشگيري از ضايعات. سمينار صنايع تبديلي و توسعه صادرات، خرداد 75، شيراز.
3.
يقباني، مسعود، شهيدي، فخري. تلخيزدايي آب مرکبات بويژه آب ليمو شيرين. همايش بزرگ صنايع غذايي کشور، خرداد 77، مشهد.
4.
يقباني، مسعود. بررسي استخراج و خصوصيات فيزيکوشيميايي نشاسته از ارقام غالب سيب زميني استان گلستان، دومين همايش طرحهاي پژوهشي استان گلستان، آذر 81، گرگان، صفحه 68 خلاصه مقالات.
5.
قدس ولي، عليرضا، يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. فرآيند نوين توليد ايزولههاي پروتئيني کلزا/کانولا. همايش علمي غذا و توسعه پايدار، ارديبهشت 82، تهران، صفحات 208-191 مجموعه مقالات.
6.
آگاه، فهيمه، محمدزاده،جلال، يقباني ، مسعود. نقش صنايع تبديلي در امنيت غذا و توسعه پايدار. همايش علمي غذا و توسعه پايدار، ارديبهشت 82، تهران، صفحات 602-597 مجموعه مقالات.
7.
محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود، قدس ولي، عليرضا. نقش فناوريهاي جديد در ارتقاء کيفي صنعت روغنکشي. همايش علمي غذا و توسعه پايدار، ارديبهشت 82، تهران، صفحات 522-517 مجموعه مقالات.
8.
يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. بررسي عوامل مؤثر بر استخراج و کيفيت روغن کلزا. اولين همايش تحقيق و توسعه کشت کلزا، تير 82، گرگان، صفحه 63 خلاصه مقالات.
9.
محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود. بهينهسازي فرآيندهاي پس از برداشت کلزا. اولين همايش تحقيق و توسعه کشت کلزا، تير 82، گرگان، صفحه 62 خلاصه مقالات.
10.
قدس ولي، عليرضا، يقباني، مسعود. فرآيند توليد ايزولههاي پروتئيني کلزا/کانولا. اولين همايش تحقيق و توسعه کشت کلزا، تير 82، گرگان، صفحه 57 خلاصه مقالات.
11.
يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. فناوري جديد استفاده از آنزيم در روغنکشي از ميوههاي روغني. چهاردهمين کنگره ملی صنايع غذايي، مهر82، تهران، صفحه 176خلاصه مقالات.
12.
محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود. دستاوردهاي جديد در زمينه برداشت و نگهداري کلزا. چهاردهمين کنگره ملی صنايع غذايي، مهر 82، تهران، صفحه170 خلاصه مقالات.
13.
قدس ولي، عليرضا، يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. بررسي پتانسيل برگهدهي ارقام غالب زردآلوي منطقه شاهرود. اولين همايش ملي خشکبار، مهر 82، تبريز، صفحه 114 خلاصه مقالات.
14.
يقباني، مسعود. بررسي کاربرد و عوامل مؤثر بر پيش تيمار آنزيمي در استخراج روغن، اولين سمينار علمي- کاربردي صنعت روغن نباتي ايران، تير 84، تهران، صفحات323-316 مجموعه مقالات.
15.
يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. کاربرد فناوریهای نوین در افزایش کیفیت و ماندگاری فرآورده های لبنی. اولین جشنواره و همایش شیر شمال کشور، آبان 84، ساری، صفحه 163خلاصه مقالات .
16.
يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. بررسی و معرفی شاخص جدید زمان برداشت میوه زیتون. اولین جشنواره و همایش ملی زیتون، آذر 84، کرمانشاه، صفحه 60 خلاصه مقالات.
17.
محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود. بررسی تاثیر زمان برداشت زیتون بر کمیت و کیفیت روغن استحصالی. اولین جشنواره و همایش ملی زیتون، آذر 84، کرمانشاه، صفحه 23 خلاصه مقالات.
18.
يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال.
کاربرد فناوری جذب سطحی در تلخی زدایی آب لیموشیرین. اولین همایش و جشنواره ملی مرکبات، بهمن 84، ساری، صفحه 47 خلاصه مقالات.
19.
يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. بررسي ویژگیهای نشاسته سيب زميني بمنظور کاربرد آن در فرمولاسین های غذایی.
شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی، فروردین 85، گرگان، صفحات 11 – 2 مجموعه مقالات .
20.
يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. استفاده از سرعت تنفس میوه در تعیین زمان برداشت میوه ها. پنجمین کنگره علوم باغبانی ایران، شهریور 86 ، شیراز، صفحه 420 خلاصه مقالات.
21.
يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال، قدس ولي، عليرضا. قابلیت های ارقام جو بدون پوشینه استان گلستان در تهیه مالت. هفدهمین کنگره
ملی صنایع غذایی، آبان 86، ارومیه، صفحه 114 خلاصه مقالات.
22.
محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود، قدس ولي، عليرضا. بررسی شرایط استخراج روغن از کلزا توسط فرآیند آنزیمی-آبکی. هفدهمین کنگره
ملی صنایع غذایی، آبان 86، ارومیه، صفحه 100 خلاصه مقالات.
23.
يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال، قدس ولي، عليرضا.
استفاده از مواد بسته بندی تجزیه پذیر به منظور کاهش آلودگی محیط زیست، سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلي تجدید شونده در کشاورزي، اردیبهشت 87، اصفهان، صفحه 149 خلاصه مقالات.
24.
قدس ولي، عليرضا، يقباني، مسعود. بهينهسازی شرايط تهيه ايزوله پروتئينی رسوبی و محلول کانولا از پسماند صنايع روغنکشی
، سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده، اردیبهشت 87، اصفهان، صفحه 184 خلاصه مقالات.
25.
محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود، قدس ولي، عليرضا.
بررسي ارقام مناسب آفتابگردان جهت تهيه پکتين و تعيين خصوصيات کيفي آن، سومین کنگره ملی بازیافت و اتفاده از منابع تجدید شونده، اردیبهشت 87، اصفهان، صفحه 180 خلاصه مقالات.
26.
محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود، قدس ولي، عليرضا. تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا و تعیین خصوصیات عملکردی آن ، هجدهمین کنگره
ملی صنایع غذایی، مهر 87، مشهد، صفحه 187 خلاصه مقالات.
27.
يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال، قدس ولي، عليرضا. فرآوری محصولات لبنی با استفاده از فناوری فشار هیدرواستاتیک بالا، اولین همایش ملی دام و طیور ، دی 87 ، گرگان، صفحه 338 چکیده مقالات.
28.
محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود. نقش بیفیدوباکتریوم ها در فرآورده های لبنی، اولین همایش ملی دام و طیور ، دی 87 ، گرگان، صفحه 79 چکیده مقالات.
29.
يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال، قیافه داودی، مهدی.
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی و تاثیر شرایط نگهداری و درجه رسیدگی بر آن، اولین همایش ملی تولید و فناوری گوجه فرنگی، بهمن 87، مشهد، صفحه 159 چکیده مقالات.
30.
محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود، قدس ولي، عليرضا
. بررسی
اثر
زمان
برداشت
و
شرایط
نگهداری
زیتون
بر
کمیت
و کیفیت
روغن
آن
در منطقه
گلستان
.
اولین
همایش
تخصصی
روغن
زیتون،
اسفند 87،تهران، صفحه 9 چکیده مقالات.
31.
محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود. بهينهسازي استخراج روغن کلزا توسط فرايند آنزيمي-آبکي. سومين سمينار بينالمللي دانههاي روغني و روغنهاي خوراکي. دي 89، تهران، صفحه420 چکيده مقالات.
32.
يقباني، مسعود، بصيري، شادي. مروري بر فعاليت آنتياکسيداني و ترکيبات فنلي عسل بدست آمده از برخي گياهان دارويي. همايش گياهان دارويي، اسفند 89، ساري، صفحه 1192چکيده مقالات.
33.
بصيري، شادي، براتعلي غلامي، يقباني، مسعود. بررسي اثرات دما و سرعت جريان هواي خشک کن بر راندمان و کيفيت نهايي آويشن. همايش گياهان دارويي، اسفند 89، ساري، صفحه 834 چکيده مقالات.
34.
يقباني، مسعود، ضياءالحق، حميدرضا. بهينهسازي فرايند تهيه مالت از لاينهاي جو بدون پوشينه استان گلستان. نخستين همايش فراملي بهينهسازي زنجيره توليد، توزيع و مصرف در صنايع غذايي. ارديبهشت 90 ، گرگان، صفحه 181 چکيده مقالات.
35.
يقباني، مسعود، غيبي، فرزاد. ارتقاء فعاليت آنزيمي آرد با استفاده از آرد مالت جو بدون پوشينه و گندم به منظور کاهش ضايعات نان. نخستين همايش فراملي بهينهسازي زنجيره توليد، توزيع و مصرف در صنايع غذايي. ارديبهشت 90 ، گرگان، صفحه 182 چکيده مقالات.
36.
اثنيعشري، مريم، يقباني، مسعود، غيبي، فرزاد. خواص آنتیاکسیدانی تفاله انار بعنوان ضايعات بدست آمده از عصارهگيري آن. همايش ملي انار، مهر90، فردوس.
37.
عليمحمدي، فاطمه، يقباني، مسعود، غيبي، فرزاد. بررسي فعاليت ضد ميکروبي پوست انار بر عليه عوامل بيماريزاي غذايي. همايش ملي انار، مهر90، فردوس.
38.
محبوب، محمود، يقباني، مسعود. بررسي سنسورهاي اندازهگيري سفتي بافت ميوهجات در روش غيرمخرب ارزيابي کيفيت. اولين همايش ملي فيزيولوژي پس از برداشت، بهمن 91، شيراز.
39.
محبوب، محمود، يقباني، مسعود. استفاده از فناوري تشخيصي در سيستم نگهداري اتمسفر کنترل شده براي ارزيابي کيفيت ميوه. اولين همايش ملي فيزيولوژي پس از برداشت، بهمن 91، شيراز.
40.
تحققي، مرتضي، يقباني، مسعود، محبوب، محمود. بررسي
کاربرد
بيوسنسورها
در
تشخيص
باکتريهاي بيماري
زا
در
مقايسه
با
روش
هاي
متداول. دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي، ارديبهشت 92، قوچان.
41.
وطنخواه، مهدي، يقباني، مسعود. بررسی ایمنی و سلامت استويا، همايش پدافند غيرعامل در بخش کشاورزي، آبان 92، قشم.
42.
بهرهدار، مجتبي، سعيدياصل، محمدرضا، بصيري، شادي، يقباني، مسعود. تاثیر
خشک
کردن
بر
رنگ
میوه
دو
رقم
کدو
حلوایی،
همايش پدافند غيرعامل در بخش کشاورزي، آبان 92، قشم.
43.
بهرهدار، مجتبي، سعيدياصل، محمدرضا، بصيري، شادي، يقباني، مسعود. بررسی
برخی
از
خصوصیات
شیمیایی
در
میوهي
دو
رقم
کدو
حلوایی، همايش پدافند غيرعامل در بخش کشاورزي، آبان 92، قشم.
44.
يقباني، مسعود، کوچکي، آرش. بررسي تاثير استفاده از آرد ذرت و سيبزميني بر خصوصيات کيفي نان بربري، بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، آبان 92، شيراز.
45.
شيخ الاسلامي، زهرا، کريمي، مهدي، کميلي، حميدرضا، يقباني، مسعود. تاثير جايگزيني آرد گندم با آرد جو و جو لخت بر تخلخل و رنگ نان به روش پردازش تصوير، بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، آبان 92، شيراز.
46.
وطنخواه، مهدي، يقباني، مسعود، الهاميراد، اميرحسين، ناديان، نرگس. بررسي خصوصيات فيزيکي نان قندي توليد شده بر پايه استويوزيد، بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، آبان 92، شيراز.
47.
وطنخواه، مهدي، يقباني، مسعود، الهاميراد، اميرحسين، ناديان، نرگس. تاثير جايگزيني ساکارز توسط شيرينکننده استويوزيد بر خواص فيزيکي بيسکوئيت، بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، آبان 92، شيراز.
48.
وطنخواه، مهدي، الهاميراد، اميرحسين، يقباني، مسعود. بررسي رنگ نان قندي رژيمي توليد شده بر پايه شيرينکننده استويوزيد با استفاده از پردازش تصوير، بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، آبان 92، شيراز.
49.
وطنخواه، مهدي، الهاميراد، اميرحسين، يقباني، مسعود. کاربرد تکنيک پردازش تصوير در بررسي رنگ بيسکوئيت رژيمي توليد شده برپايه ، بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، آبان 92، شيراز.