شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳  -  Saturday, November 23, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش های تحقیقاتی استانی  » مهندس مسعود یقبانی



[_HprPDF] مسعود یقبانی نام و نام خانوادگی
مربی پژوهش مرتبه علمی
عضو هیات علمی سمت
تکنولوژی غلات تخصص
مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی محل کار
myaghbani@yahoo,com پست الکترونیک
09151567040 - 05133822373 شماره تماس
051-33822390 فکس

سوابق مقالات  پروژه های تحقیقاتی  تالیف و ترجمه کتاب  راهنمایی و مشاوره پایان نامه عضویت در مجامع علمی  تشویقات  سایر موارد

سوابق
 

سوابق تحصیلی

 

  • ليسانس علوم و صنايع غذايي، دانشگاه فردوسي مشهد، 1373.
  • فوق ليسانس علوم و صنايع غذايي، دانشگاه فردوسي مشهد، 1376.
  • دانشجوي دکتراي صنايع غذايي (گرايش تکنولوژي مواد غذايي)، دانشگاه فردوسي مشهد، 1390.

 


 

سوابق شغلی

 

  • سرپرست واحد R&D   شرکت نان قدس رضوي مشهد از تاريخ 2/9/78 الي26/12/79.
  • محقق مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي گلستان از 27/12/79 تا 10/7/81 .
  • عضو هيات علمي مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي گلستان از 11/7/81 تا 10/7/88 .
  • عضو هيات علمي مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي خراسان رضوي از 11/7/88 تاکنون.

 


 

سوابق اجرایی

 

سوابق تدریس
  • صنایع شیمی روغن، کاردانی، در مجتمع آموزش جهاد کشاورزی گلستان، سال‌هاي 84 تا 88.
  • شیمی مواد غذایی، صنایع لبنی 1و 2، بسته بندی ، سردخانه و انبار، کارشناسی، دانشگاه زابل، سال‌هاي 86 و 87.
  • سردخانه و انبار، کارشناسی، مجتمع آموزش جهاد کشاورزي خراسان رضوي، نيمسال اول 91-90.
  • شناخت مواد اوليه صنايع کمپوت و کنسرو، کارشناسی، مجتمع آموزش جهاد کشاورزي خراسان رضوي، نيمسال اول  و دوم 92-91.  

مقالات 
مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی

 

1.     Yaghbani, M.; Mohamadzadeh, J. and Najafi, M.A. 2006. Composition and Characterization of Starch Extracted from Various Potato Cultivars in Golestan Province of Iran. J. of Food Science and Technology, India, 43(6)667-670.

 

2.     Mohamadzadeh, J.; A.Sadeghi-Mahoonak, M. Yaghbani and M. Aalami. 2009. Effect of Hydrothermal Pretreatment of Canola Seeds on Dehulling Efficiency and Oil Quality. World Journal of Dairy & Food Sciences , 4(1)14-18.

3.     Mohamadzadeh, J.; A. Sadeghi-Mahoonak, M. Yaghbani and M. Aalami. 2010. Extraction of Pectin from Sunflower Head Residues of Selected Iranian Cultivars. World Applied S cience Journal, 8(1)21-24.

4.      Vatankhah,M., E. Garavand, A. Elhamirad and M. Yaghbani. 2015. Influence of sugar replacement by stevioside on physicochemical and sensory properties of biscuit. Quality Assurance and Safety of Crops & Foods ,7(3), 393-400.

 


 

مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی

 

1.       شهيدي، فخري، سيف‌کردي، علي‌اکبر، يقباني، مسعود. تلخي‌زدايي آب ليموشيرين با استفاده از رزين پلي‌استايرن دي‌وينيل بنزن. مجله علوم و صنايع کشاورزي، دانشگاه فردوسي، نيمه اول 80، صفحات 12-3 .

2.       محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود. تاثير رطوبت زمان برداشت و دماي خشک کردن دانه کلزا بر کيفيت روغن استحصالي . مجله علوم کشاورزي و منابع طبيعي گرگان، آذر و دي 84.، صفحات 127-119 .

3.       يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته سیب زمینی ارقام غالب استان گلستان. فصلنامه علمي پژوهشي علوم و فنون صنايع غذايي ايران، دانشگاه تربيت مدرس، زمستان 84، صفحات 79- 71 .

4.       محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود. بهینه سازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، زمستان 85 ، صفحات 138-129 .

5.       يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. مروری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پتانسیل کاربرد نشاسته‌ی برخی از ارقام سیب‏زمینی گلستان. مجله الکترونیک کشاورزی و منابع طبیعی گلستان- دانشگاه گرگان، بهار 87، جلد1 شماره1 ، صفحات 79-69 .

6.       محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو رقم سیب زمینی استان گلستان به‌منظور استفاده در فرآوری و انبارداری. مجله الکترونیک کشاورزی و منابع طبیعی گلستان- دانشگاه گرگان، بهار 87، جلد1 شماره1 ، صفحات 56-49 .

7.       محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود، آگاه، فهيمه. بررسي شرايط مختلف نگهداري ميوه زيتون و اثر آن بر کيفيت روغن استحصالي در منطقه گلستان. فصلنامه علمي پژوهشي علوم و فنون صنايع غذايي ايران، دانشگاه تربيت مدرس، زمستان 89، صفحات 79- 71 .

8.       يقباني، مسعود. مقايسه تاثير آرد مالت گندم و جو بدون پوشينه بر ويژگيهاي کيفي نان بربري. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، شماره 2 ، سال 90، صفحات 50-41.

9.       وطن‏ خواه، مهدي، الهامي‏راد، اميرحسين، يقباني، مسعود، ناديان، نرگس، اکبريان ميمند، محمدجواد. بررسي امکان توليد بيسکوئيت رژيمي با استفاده از شيرين‏کننده استويوزيد. نشريه پژوهش و نوآوري در علوم وصنايع غذايي، شماره 2، جلد 3، سال93، صفحات 170 – 157.

مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی

کنفرانس های داخلی  
 

1.      يقباني، مسعود. استفاده از پليمرهاي طبيعي در بسته‌بندي مواد غذايي. هشتمين کنگره صنايع غذايي، اسفند 74 ، تهران.

2.      يقباني، مسعود، اعلمي، مهران. تلخي‌زدايي آب مرکبات جهت پيشبرد صادرات و پيشگيري از ضايعات. سمينار صنايع تبديلي و توسعه صادرات، خرداد 75، شيراز.

3.      يقباني، مسعود، شهيدي، فخري. تلخي‌زدايي آب مرکبات بويژه آب ليمو شيرين. همايش بزرگ صنايع غذايي کشور، خرداد 77، مشهد.

4.      يقباني، مسعود. بررسي استخراج و خصوصيات فيزيکوشيميايي نشاسته از ارقام غالب سيب زميني استان‌ گلستان، دومين همايش طرح‌هاي پژوهشي استان گلستان، آذر 81، گرگان، صفحه 68 خلاصه مقالات.

5.      قدس ولي، عليرضا، يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. فرآيند نوين توليد ايزوله‌هاي پروتئيني کلزا/کانولا. همايش علمي غذا و توسعه پايدار، ارديبهشت 82، تهران، صفحات 208-191 مجموعه مقالات.

6.      آگاه، فهيمه، محمدزاده،جلال، يقباني ، مسعود. نقش صنايع تبديلي در امنيت غذا و توسعه پايدار. همايش علمي غذا و توسعه پايدار، ارديبهشت 82، تهران، صفحات 602-597 مجموعه مقالات.

7.      محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود، قدس ولي، عليرضا. نقش فناوري‌هاي جديد در ارتقاء کيفي صنعت روغن‌کشي. همايش علمي غذا و توسعه پايدار، ارديبهشت 82، تهران، صفحات 522-517 مجموعه مقالات.

8.      يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. بررسي عوامل مؤثر بر استخراج و کيفيت روغن کلزا. اولين همايش تحقيق و توسعه کشت کلزا، تير 82، گرگان، صفحه 63 خلاصه مقالات.

9.      محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود. بهينه‌سازي فرآيندهاي پس از برداشت کلزا. اولين همايش تحقيق و توسعه کشت کلزا، تير 82، گرگان، صفحه 62 خلاصه مقالات.

10.     قدس ولي، عليرضا، يقباني، مسعود. فرآيند توليد ايزوله‌هاي پروتئيني کلزا/کانولا. اولين همايش تحقيق و توسعه کشت کلزا، تير 82، گرگان، صفحه 57 خلاصه مقالات.

11.     يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. فناوري جديد استفاده از آنزيم در روغن‌کشي از ميوه‌هاي روغني. چهاردهمين کنگره ملی صنايع غذايي، مهر82، تهران، صفحه 176خلاصه مقالات.

12.     محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود. دستاوردهاي جديد در زمينه برداشت و نگهداري کلزا. چهاردهمين کنگره ملی صنايع غذايي، مهر 82، تهران، صفحه170 خلاصه مقالات.

13.     قدس ولي، عليرضا، يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. بررسي پتانسيل برگه‌دهي ارقام غالب زردآلوي منطقه شاهرود. اولين همايش ملي خشکبار، مهر 82، تبريز، صفحه 114 خلاصه مقالات.

14.     يقباني، مسعود. بررسي کاربرد و عوامل مؤثر بر پيش تيمار آنزيمي در استخراج روغن، اولين سمينار علمي- کاربردي صنعت روغن نباتي ايران، تير 84، تهران، صفحات323-316 مجموعه مقالات.

15.     يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. کاربرد فناوریهای نوین در افزایش کیفیت و ماندگاری فرآورده های لبنی. اولین جشنواره و همایش شیر شمال کشور، آبان 84، ساری، صفحه 163خلاصه مقالات .

16.     يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. بررسی و معرفی شاخص جدید زمان برداشت میوه زیتون. اولین جشنواره و همایش ملی زیتون، آذر 84، کرمانشاه، صفحه 60 خلاصه مقالات.

17.     محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود. بررسی تاثیر زمان برداشت زیتون بر کمیت و کیفیت روغن استحصالی. اولین جشنواره و همایش ملی زیتون، آذر 84، کرمانشاه، صفحه 23 خلاصه مقالات.

18.     يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. کاربرد فناوری جذب سطحی در تلخی زدایی آب لیموشیرین. اولین همایش و جشنواره ملی مرکبات، بهمن 84، ساری، صفحه 47 خلاصه مقالات.

19.     يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال.  بررسي ویژگیهای نشاسته سيب زميني بمنظور کاربرد آن در فرمولاسین های غذایی. شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی، فروردین 85،  گرگان، صفحات 11 – 2 مجموعه مقالات .

20.     يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال. استفاده از سرعت تنفس میوه در تعیین زمان برداشت میوه ها. پنجمین کنگره علوم باغبانی ایران، شهریور 86 ، شیراز، صفحه 420 خلاصه مقالات.

21.     يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال، قدس ولي، عليرضا. قابلیت های ارقام جو بدون پوشینه استان گلستان در تهیه مالت. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی، آبان 86، ارومیه، صفحه 114 خلاصه مقالات.

22.     محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود، قدس ولي، عليرضا. بررسی شرایط استخراج روغن از کلزا توسط فرآیند آنزیمی-آبکی. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی، آبان 86، ارومیه، صفحه 100 خلاصه مقالات.

23.     يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال، قدس ولي، عليرضا. استفاده از مواد بسته بندی تجزیه پذیر به منظور کاهش آلودگی محیط زیست، سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلي تجدید شونده در کشاورزي، اردیبهشت 87، اصفهان، صفحه 149 خلاصه مقالات.

24.     قدس ولي، عليرضا، يقباني، مسعود. بهينه‌سازی شرايط تهيه ايزوله‌ پروتئينی رسوبی و محلول کانولا از پسماند صنايع روغن‌کشی ، سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده، اردیبهشت 87، اصفهان، صفحه 184 خلاصه مقالات.

25.     محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود، قدس ولي، عليرضا. بررسي ارقام مناسب آفتابگردان جهت تهيه پکتين و تعيين خصوصيات کيفي آن، سومین کنگره ملی بازیافت و اتفاده از منابع تجدید شونده، اردیبهشت 87، اصفهان، صفحه 180 خلاصه مقالات.

26.     محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود، قدس ولي، عليرضا. تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا و تعیین خصوصیات عملکردی آن ، هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی، مهر 87، مشهد، صفحه 187 خلاصه مقالات.

27.     يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال، قدس ولي، عليرضا. فرآوری محصولات لبنی با استفاده از فناوری فشار هیدرواستاتیک بالا، اولین همایش ملی دام و طیور ، دی 87 ، گرگان، صفحه 338 چکیده مقالات.

28.     محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود. نقش بیفیدوباکتریوم ها در فرآورده های لبنی، اولین همایش ملی دام و طیور ، دی 87 ، گرگان، صفحه 79 چکیده مقالات.

29.     يقباني، مسعود، محمدزاده، جلال، قیافه داودی، مهدی. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی و تاثیر شرایط نگهداری و درجه رسیدگی بر آن، اولین همایش ملی تولید و فناوری گوجه فرنگی، بهمن 87، مشهد، صفحه 159 چکیده مقالات.

30.     محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود، قدس ولي، عليرضا . بررسی اثر زمان برداشت و شرایط نگهداری زیتون بر کمیت و کیفیت روغن آن در منطقه گلستان . اولین همایش تخصصی روغن زیتون، اسفند 87،‌تهران، صفحه 9 چکیده مقالات.

31.     محمدزاده، جلال، يقباني، مسعود. بهينه‌سازي استخراج روغن کلزا توسط فرايند آنزيمي-آبکي. سومين سمينار بين‌المللي دانه‌هاي روغني و روغن‌هاي خوراکي. دي 89، تهران، صفحه420 چکيده مقالات.

32.     يقباني، مسعود، بصيري، شادي. مروري بر فعاليت آنتي‌اکسيداني و ترکيبات فنلي عسل بدست آمده از برخي گياهان دارويي. همايش گياهان دارويي، اسفند 89، ساري، صفحه 1192چکيده مقالات.

33.     بصيري، شادي،‌ براتعلي غلامي، يقباني، مسعود. بررسي اثرات دما و سرعت جريان هواي خشک کن بر راندمان و کيفيت نهايي آويشن. همايش گياهان دارويي، اسفند 89، ساري، صفحه 834 چکيده مقالات.

34.     يقباني، مسعود، ضياء‌الحق، حميدرضا. بهينه‌سازي فرايند تهيه مالت از لاين‌هاي جو بدون پوشينه استان گلستان. نخستين همايش فراملي بهينه‌سازي زنجيره توليد، توزيع و مصرف در صنايع غذايي. ارديبهشت 90 ، گرگان، صفحه 181 چکيده مقالات.

35.     يقباني، مسعود، غيبي، فرزاد. ارتقاء فعاليت آنزيمي آرد با استفاده از آرد مالت جو بدون پوشينه و گندم به منظور کاهش ضايعات نان. نخستين همايش فراملي بهينه‌سازي زنجيره توليد، توزيع و مصرف در صنايع غذايي. ارديبهشت 90 ، گرگان، صفحه 182 چکيده مقالات.

36.     اثني‌عشري، مريم، يقباني، مسعود، غيبي، فرزاد. خواص آنتی‌اکسیدانی تفاله انار بعنوان ضايعات بدست آمده از عصاره‌گيري آن. همايش ملي انار، مهر90، فردوس.

37.     علي‏محمدي، فاطمه، يقباني، مسعود، غيبي، فرزاد. بررسي فعاليت ضد ميکروبي پوست انار بر عليه عوامل بيماري‏زاي غذايي. همايش ملي انار، مهر90، فردوس. 

38.     محبوب، محمود، يقباني، مسعود. بررسي سنسورهاي اندازه‏گيري سفتي بافت ميوه‏جات در روش غيرمخرب ارزيابي کيفيت. اولين همايش ملي فيزيولوژي پس از برداشت، بهمن 91، شيراز.

39.     محبوب، محمود، يقباني، مسعود. استفاده از فناوري تشخيصي در سيستم نگهداري اتمسفر کنترل شده براي ارزيابي کيفيت ميوه. اولين همايش ملي فيزيولوژي پس از برداشت، بهمن 91، شيراز.

40.     تحققي، مرتضي، يقباني، مسعود، محبوب، محمود. بررسي کاربرد بيوسنسورها در تشخيص باکتريهاي بيماري زا در مقايسه با روش هاي متداول. دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي، ارديبهشت 92، قوچان.

41.     وطن‏خواه، مهدي، يقباني، مسعود. بررسی ایمنی و سلامت استويا، همايش پدافند غيرعامل در بخش کشاورزي، آبان 92، قشم.

42.     بهره‏دار، مجتبي، سعيدي‏اصل، محمدرضا، بصيري، شادي، يقباني، مسعود. تاثیر خشک کردن بر رنگ میوه دو رقم کدو حلوایی، همايش پدافند غيرعامل در بخش کشاورزي، آبان 92، قشم.

43.     بهره‏دار، مجتبي، سعيدي‏اصل، محمدرضا، بصيري، شادي، يقباني، مسعود. بررسی برخی از خصوصیات شیمیایی در میوهي دو رقم کدو حلوایی، همايش پدافند غيرعامل در بخش کشاورزي، آبان 92، قشم.

44.     يقباني، مسعود، کوچکي، آرش. بررسي تاثير استفاده از آرد ذرت و سيب‏زميني بر خصوصيات کيفي نان بربري، بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، آبان 92، شيراز.

45.     شيخ الاسلامي، زهرا، کريمي، مهدي، کميلي، حميدرضا، يقباني، مسعود. تاثير جايگزيني آرد گندم با آرد جو و جو لخت بر تخلخل و رنگ نان به روش پردازش تصوير، بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، آبان 92، شيراز.

46.     وطن‏خواه، مهدي، يقباني، مسعود، الهامي‏راد، اميرحسين، ناديان، نرگس. بررسي خصوصيات فيزيکي نان قندي توليد شده بر پايه استويوزيد، بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، آبان 92، شيراز.

47.     وطن‏خواه، مهدي، يقباني، مسعود، الهامي‏راد، اميرحسين، ناديان، نرگس. تاثير جايگزيني ساکارز توسط شيرين‏کننده استويوزيد بر خواص فيزيکي بيسکوئيت، بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، آبان 92، شيراز.

48.     وطن‏خواه، مهدي، الهامي‏راد، اميرحسين، يقباني، مسعود. بررسي رنگ نان قندي رژيمي توليد شده بر پايه شيرين‏کننده استويوزيد با استفاده از پردازش تصوير، بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، آبان 92، شيراز.

49.     وطن‏خواه، مهدي، الهامي‏راد، اميرحسين، يقباني، مسعود. کاربرد تکنيک پردازش تصوير در بررسي رنگ بيسکوئيت رژيمي توليد شده برپايه ، بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، آبان 92، شيراز.

کنفرانس های خارجی
 
 

پروژه های تحقیقاتی 
پروژه های تحقیقاتی اجرا شده

  1. بررسي دو روش استخراج و خصوصيات فيزيکوشيميايي نشاسته از ارقام غالب سيب زميني استان گلستان (مجري). 1381 تا 1383.
  2. بررسي کيفيت مالت حاصل از ارقام اميد بخش جو بدون پوشينه در استان گلستان (مجري). 1382 تا 1384.
  3. بررسی تاثیر افزودن آرد مالت حاصل از گندم وجو بدون پوشینه (لخت) در بهبود کیفیت نان (مجري). 1383 تا 1384.
  4. بررسي امکان استفاده از آرد ذرت و سيب‌زميني‌هاي ريز و درجه 3 در تهيه نان بربري (مجري). 1388 تا 1390.
  5. بررسی عوامل فنی مؤثر بر ظرفیت پوست‌گیری و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان (همکار). 1385 تا 1387.
  6. بررسی عوامل اختلاط مالت خام منابع غلاتی استان گلستان جهت تولید مواد اولیه مناسب صنایع پخت و ماءالشعیر(همکار). 1386 تا 1388.
  7. بررسي فرآيند آنزيمي آبي در استخراج روغن ارقام زيتون استان گلستان (همکار). 1385 تا 1387.
  8. کاهش ضايعات محصولات کشاورزي (باغي، زراعي، سبزي و صيفي) در مراحل پس از برداشت (همکار). 1384 تا 1386.
  9. بررسي فرآيند استخراج آنزيمي روغن از ارقام کلزاي کشت شده استان گلستان (همکار). 1384 تا 1386.
  10. بررسی امکان جايگزيني آرد گندم با آرد جو کامل و بدون پوشينه در تهيه نان مسطح و بهينه سازي فرمولاسيون آن به روش پاسخ سطح (RSM) (همکار). 1389 تا 1390.
  11. معرفی راهکارهای مناسب به منظور اصلاح ساختار، بازسازی و نوسازی واحدهای فراوری اولیه و ثانویه انگور(همدان، خراسان شمالی، آذربایجان غربی، قزوین و جنوب کرمان)، (مجري استان خراسان شمالي). 1392 تا 1394.
  12. بررسي امکان جايگزين کردن شکر با شيرين کننده استويا در محصولات آردي (مجري). 1392 تا 1393.
 

پروژه های تحقیقاتی در حال اجرا

 

 

 
 

تالیف و ترجمه کتاب 

کتاب

 
نشریات فنی و ترویجی
 
 

راهنمایی و مشاوره پایان نامه

 
  1. نادعلي، فاطمه، 1389، پایان نامه کارشناسي ارشد رشته صنایع غذایی. بررسي تاثير خشک کردن ماکروويوي برخصوصيات بافتي قارچ (مشاور)، دانشگاه گرگان.
  2. وطن‏ خواه، مهدي، 1392، پایان نامه کارشناسي ارشد رشته صنایع غذایی. بررسی امکان جایگزینی شکر با شیرین­کننده استویوزید در محصولات آردی (نانوایی)، (مشاور)، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار.
  3. بهره ‏دار، مجتبي، 1392، پایان نامه کارشناسي ارشد رشته صنایع غذایی. بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و آنتی‏اکسیدانی میوه‏ی دو رقم کدو حلوایی تر و خشک، (مشاور)، دانشگاه آزاد اسلامي واحد سبزوار.
  4. ابراهيم‏ نژاد بيرکي، معصومه، 1394، پایان نامه کارشناسي ارشد رشته صنایع غذایی. بررسي تاثير افزودن پسماند فراوري هويج و آرد نخود جوانه‏زده به آرد گندم بر خواص تغذيه‏اي، بافتي و حسي بيسکوئيت، (مشاور)، دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان.
  5. سپاهي، آذر، 1394، پایان نامه کارشناسي ارشد رشته صنایع غذایی. بررسي تاثير افزودن پسماند فراوري انگور و آرد سوياي جوانه‏زده به آرد گندم بر خواص تغذيه‏اي، بافتي و حسي بيسکوئيت، (مشاور)، دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان.
 
 

عضویت در مجامع علمی 

 
 

تشویقات 

  • دریافت لوح تقدیر از رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بعنوان مقاله برتر در همایش زیتون، 1384.
  • دریافت لوح تقدیر از رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران بعنوان مقاله برتر در همایش مرکبات، 1384.
  • دریافت لوح تقدیر از معاونت تحقیقات و آموزش سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی بعنوان پژوهشگر برتر مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، 1385.

 

 

سایر موارد

 

  • عضو کمیته میز فرآوری محصولات اولویت‏دار استان در معاونت صنایع و توسعه روستایی سازمان جهاد کشاورزی گلستان در سال 84.
  • عضو کمیته صنایع تبدیلی معاونت صنایع و توسعه روستایی سازمان جهاد کشاورزی گلستان در سال 85.
  • عضو گروه سبز مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گلستان در سال 85.
  • عضو و دبير کميته فني بخش تحقيقات فني و مهندسي مرکز تحقيقات کشاورزي و منابع طبيعي خراسان رضوي، مهر 89 تا آذر 92.