نيکخواه،ش
. و
شرايعي،پ.1378. بسته بندي و اثرات ان بر روي کيفيت بادام. همايش ملي بادام. شهر کرد.
نيکخواه،ش
. و
پور آذرنگ،ه. 1378. کاهش ضايعات ميوه گلابي با استفاده از کلرور کلسيم. دومين همايش سراسري مراکز تحقيق و توسعه صنايع کشور. تهران.
نيکخواه،ش.1379. کاهش ضايعات ميوه هاي دانه دار(سيب وگلابي). همايش انتقال يافته هاي باغباني. مشهد.
گنجي مقدم،ا
. و
نيکخواه،ش. 1379.بررسي تأثير گرما درماني در کاهش خسارت کرم گلوگاه انار.1379. چهاردهمين کنگره گياهپزشکي ايران.
نيکخواه،ش
. و
شرايعي،پ.1378. بررسي امکان توليد برنج تندپز با استفاده از خشک کن با بستر سيال. هفتمين گردهمايي برنج کشور. کرج.
شرايعي،پ
. و
نيکخواه،ش.1378. بهبود فراورده هاي جديد برنجي توسط پخت اکستروژن. هفتمين گردهمايي برنج کشور. کرج.
نيکخواه،ش
. و
شرايعي،پ.1379. مديريت استفاده از ضايعات کارخانجات قند(ملاس). سومين همايش کشوري بهداشت محيط.کرمان.
نيکخواه،ش
. و
پور آذرنگ،ه.1379. نقش تحقيقات در افزايش بهره وري ميوه هاي دانه دار. سومين کنفرانس اقتصاد کشاورزي.مشهد.
نيکخواه،ش.1380. کاهش ضايعات پسته با ممانعت از الودگي قارچي و توليد افلاتوکسين. همايش نقش اموزشهاي فني و حرفه اي بخش کشاورزي در ايجاد اشتغال و بهره وري. نیشابور.
نيکخواه،ش. 1381. معرفي فراورده هاي انار. جشنواره انار. فردوس.
نيکخواه،ش
. و
شرايعي،پ .1381. خصوصيات انزيم هاي پخت. سمينار بين المللي گندم. تهران.
شرايعي،پ
. و
نيکخواه،ش.1381. تأثير پودر قارچ بر روي خصوصيات نان. سمينار بين المللي گندم. تهران.
نيکخواه،ش
. و
گنجي مقدم،ا.1382. تأثير نوع بسته بندي بر صفات کيفي ميوه انار پس از تيمار گرما. سومين کنگره باغباني. آموزشکده کشاورزي کرج.
نيکخواه،ش
. و
شرايعي،پ.1380. نقش تحقيقات در تو سعه فرآورده هاي جديد غذايي با استفاده از 40 اصل خلاق. سومين همايش بين المللي مراکز تحقيق و تو سعه صنايع و معادن. تهران.
نيکخواه،ش.1382. استفاده از روشهاي اسمزي براي توليد برگه سيب. همايش خشکبار. تبريز.
آذرپژوه،ا
. و
نيکخواه،ش. 1382 بررسي تاثير روشهاي مختلف بسته بندي بر کيفيت ميوه عناب. تبريز.
نيکخواه،ش.1382. تحقيقي در مورد تهيه يک مدل آماري براي انديسهاي
D
و
Z
باکتريهاي اشرشيا کولي در سرکه. چهارمين همايش بين المللي مراکز تحقيق و تو سعه صنايع و معادن. تهران.
نيکخواه،ش.1383.
حفظ حواص کمي و کيفي ميوه سيب رقم گلدن دليشس با استفاده از قارچکش ايمازاليل.
همايش کشوري بهداشت و ايمني غذا. یزد.
نيکخواه،ش
. و
گنجي مقدم،ا.1384.
تعيين بهترين زمان برداشت گلابي رقم اسپادونا.
چهارمين کنگره علوم باغباني ايران. مشهد.
نيکخواه،ش
. و
گنجي مقدم،ا.1384.
حفظ خواص کمي و کيفي ميوه به رقم گورتن با استفاده از قارچکش تيابندازول.
چهارمين کنگره علوم باغباني ايران.مشهد.
نيکخواه،ش.1386. حفظ خصوصیات کیفی و حسی ارقام گلابی در سردخانه تحت تاثیر تیمارهای تاریخ برداشت و کلرور کلسیم. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. ارومیه.
آذرپژوه،ا
. و
نيکخواه،ش.1386. بررسی کاربرد مایکروویو در کاهش خسارت پس از برداشت هلو. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. ارومیه.
نيکخواه،ش.1386. تهیه بستنی از خمیر پسته. اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته. مشهد.
نيکخواه،ش.1387.
علل نام گذاری سال 2008 به نام سال سیب زمینی
. همایش سیب زمینی غذای آینده.مشهد.
بیدلی،ن
. و
نيکخواه،ش.1387.
عوامل موثر بر کیفیت و فرآوری سیب زمینی
. همایش سیب زمینی غذای آینده.مشهد.
نيکخواه،ش.1387.
ارگوسترول: یک فاکتور کیفی جدید در گوجه فرنگی و فرآورده های گوجه فرنگی
. اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی.مشهد.
نيکخواه،ش. 1388 . آینده نگاری در صنعت : یک عامل پیش برنده در نوآوری ( نیکخواه). هشتمین همایش مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن.تهران.
نيکخواه،ش. 1389. وضعیت صادرات انار در خراسان. اولین همایش منطقه ای انار. ساوه.
نيکخواه، ش.1389.
بررسي و انتخاب بهترين زمان برداشت و روش نگهداري در افزايش عمر انبار ماني ميوه به رقم گورتن
.
اولين همايش دستاوردهاي تحقيقاتي و پژوهشي
.مشهد.
نيکخواه، ش.1390.
بررسي تاثیر پوشش دهنده خوراکی بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی در گیلاس رقم"سیاه مشهد
"
.
نخستین همایش فراملی بهینه سازی تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
. گرگان.
نيکخواه، ش.1390.
حفظ کیفیت انبارمانی میوه گیلاس رقم" سیاه مشهد " با استفاده از بخار اسید استیک
.
نخستین همایش فراملی بهینه سازی تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
. گرگان.
قیافه داوودی،م . و
نيکخواه،ش.1390.
حفظ خصوصیات کیفی و حسي توت سفید خشک شده
با استفاده از پيش تيمارهاي فیزیکی و شیمیایی
.
نخستین همایش فراملی بهینه سازی تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
. گرگان.
نيکخواه،ش - سبحاني
،ع. و
کاخکي،ع. 1390.
بررسي شرايط توليد برگه ارقام خربزه
.
همايش ملي توليد و فراوري خربزه
. تربت جام.
نيکخواه، ش
؛
سعيدي راد،م.ح
؛
اسديان،م.ح
؛
مهميز
،ع. و
رجب زاده، م.1390.
تاثير حمل و نقل جاده اي و بسته بندي بر اتلاف وزن ارقام انار در انبار
.
همايش ملي انار
.فردوس.
نيکخواه،ش
. و
گنجي مقدم،ا.1390.
بررسي تاثير تيمار گرمايي و بسته بندي بر خصوصيات کيفي انار در انبار سرد
.
همايش ملي انار
.فردوس.
نيکخواه،ش.1390. تاثیر تیمار اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی برگه ارقام خربزه.
بيستمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران
. تهران.
نيکخواه،ش
؛
حق بین،ف
. و
بیتا حکیم عطار،ب.1390.
بررسی فرمولاسیون های مختلف جهت تولید کمپوت مخلوط میوه جات
.
همایش ملی صنایع غذایی(فن آوری های نوین،کنترل کیفیت و بسته بندی مواد غذایی
. قوچان.
نيکخواه،ش.1392.
تاثير بسته بندي و دماي نگهداري بر مولفه هاي رنگي در برگه خربزه
.
بيست و يکمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران
. شیراز.
مصباحی، ک؛ گنجي مقدم، ا؛
نيکخواه، ش
. و اصغر زاده
،ا.1392.
بررسي تاثير پيش تيمار و روش خشک کردن بر خصوصيات ارگانولپتيک برگه ارقام زردآلو
.
همايش پدافند غير عامل در کشور
.قشم.
مصباحی، ک؛ گنجي مقدم، ا؛
نيکخواه، ش
. و اصغر زاده
،ا.1392.
مقايسه خصوصيات کمي و کيفي برخي از ژنوتيپ های انتخابي زردآلو در استان خراسان
.
همايش پدافند غير عامل در کشور
.قشم.
نيکخواه،ش.1393.
بررسي تاثير پيش تيمار بر خصوصيات فيزيکي و شيميايي برگه ميوه(سيب، زردآلو، خربزه)
.
اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذايي
.. مشهد.
نيکخواه،ش
. و
سعيدي راد،م.1393.
بررسی تاثیر شرایط مختلف پس از برداشت بر ضایعات انار
.
سومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي قوچان
. مشهد.
نيکخواه،ش.1393.
تکنولوژی پلاسما سرد
و موارد کاربرد آن در صنايع غذايي
.
اولین همایش ملی فنآوریهای نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی
.مشهد.
نيکخواه،ش.1393.
تکنولوژی ترکیبی و سلامت میکروبی ترشی میوه ها و سبزی ها
.
اولین همایش ملی فنآوریهای نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی
.مشهد.
مصباحی، ک؛ گنجي مقدم، ا. و
نيکخواه، ش. 1393. مقایسه خصوصیات کمی و کیفی برخی از ژنوتیپهای انتخابی زردآلو در استان خراسان. اولین همایش ملی فنآوریهای نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی.مشهد.