1.
شرایعی، پ. 1377. بررسي تاثير بسته بندي تحت اتمسفر اصلا ح شده بر روي
خصو صيات کيفي قارچ دگمه اي. همایش بزرگ صنایع غذایی کشور. مشهد، ایران.
2.
شرایعی، پ. 1377. طراحي و مهندسي سيستم مناسب بسته بندي براي محصو لات تازه کشاورزي. همایش بزرگ صنایع غذایی کشور. مشهد، ایران.
3.
عین افشار، س.، شرایعی، پ. 1377. بررسي رو شهاي مختلف افزايش مشارکت زنان رو ستايي در فعاليت هاي مختلف کشاورزي. تهران، ایران . (مقاله برتر روز جهانی غذا).
4.
شرایعی، پ. 1377. بهينه سازي خطوط تو ليد آب مرکبات با استفاده از تکنيک هاي مختلف جذب سطحي. اولين کنفرانس بهينه سازي و کاربرد هاي آن. مشهد، ایران .
5.
شرایعی، پ.، نیکخواه ، ش. 1378. بهبود فرآور ده هاي جديد برنجي توسط پخت اکستروژن. هفتمين گرد همايي برنج کشو. رشت، ایران.
6.
آذرپژوه، ا.، شرایعی، پ. 1378. تو ليد انواع شيرين کنندهها از نشاسته برنج. هفتمين گرد همايي برنج کشو. رشت، ایران.
7.
نیکخواه ، ش.، شرایعی، پ. 1378. بررسي امکان تو ليد برنج تند پز با استفاده از خشک کن با بستر سيال. هفتمين گرد همايي برنج کشو. رشت، ایران.
8.
شرایعی، پ.، عین افشار، س. 1378. نقش تحقيقات در بهبود کيفيت محصو لات کشاورزي (زعفران و خشکبار). همايش سراسري مراکز تحقيق تو سعه صنايع و معادن. تهران، ایران
9.
نیکخواه، ش.، شرایعی، پ. 1378. سته بندي و اثرات آن بر روي کيفيت بادام. اولين همايش ملي بادام. شهرکرد، ایران.
10.
شرایعی، پ.، نیکخواه، ش. 1378. بررسي نقش آموزش دختران روستايي در بهبود اقتصاد و توليد کشاورزي. روز جهانی غذا، تهران ، ایران.
11.
شرایعی، پ.1379. برسي روش تو ليد پرو پيو نا تها از فاضلاب کار خانجات پنير سازي (آب پنير ). اولين همايش بهره برداري از منابع تجديد شونده و باز يافت در کشاورزي. خوراشگان، ایران.
12.
شرایعی، پ.، شاه بیک، م.ع.، رضائیان، س. 1379. بررسی محلول پاشي با کلرور کلسيم بر روي سفتي و خصو صيات کيفي ميوه سيب قرمز لبناني. خصو صيات کيفي ميوه سيب قرمز لبناني. کرح، ایران.
13.
شرایعی، پ.، شاه بیک، م.ع.، رضائیان، س. 1379. بررسی محلول پاشي با کلرور کلسيم بر روي سفتي و خصو صيات کيفي ميوه سيب قرمز لبناني. دومين کنگره علوم باغباني ايران. کرح، ایران.
14.
سبحانی، ع.، شرایعی، پ.، رحیمیان، م.. 1379. بررسي اثرات کمبود آب و ميزان موتد غذايي بر روي عملکرد کمي و کيفي گو جه فرنگي. دومين کنگره علوم باغباني ايران. کرح، ایران.
15.
نیکخواه، ش.، شرایعی، پ. 1379. مديريت استفاده از ضايعات کارخا نجات قند (ملاس). سومين همايش کشوري بهداشت محيط . کرمان ایران.
16.
شرایعی، پ. 1380. بررسی تاثير محلول پاشي کلرور کلسيم بر روي عناصر غذايي و خصو صيات کيفي سيب قرمز لبناني. دوازدهمين کنگره ملي صنايع غذايي ايران. تهران، ایران.
17.
نیکخواه، ش.، شرایعی، پ. 1380. نقش تحقيقات در تو سعه فرآورده هاي جديد غذايي با استفاده از 40 اصل خلاق. سومين همايش بين المللي مراکز تحقيق و تو سعه صنايع و معادن. تهران، ایران.
18.
شرایعی؛ پ.، نیکخواه، ش. 1382. تاثير پودر قارچ بر روي خصو صيات نان. همایش نان، مشهد- ایران.
19.
نیکخواه، ش.، شرایعی، پ. 1382. آنزيم هاي پخت در نان. همایش نان، مشهد- ایران.
20.
شرایعی، پ.، مختاریایان، ع.، اخوان، ش. 1382. بررسي تاثير آزاد سازي تدريجي گاز دي اکسيد گوگرد بر خصوصيات کيفي انگور در انبار سرد. سومین کنگره باغبانی، کرج، ایران.
21.
شرایعی، پ. 1382.بررسي روش توليد کربن فعال گراتولي از ضايعات پوست سبز گردو. همایش ملی گردو، همدان، ایران.
22.
شرایعی، پ.، عین افشار، س. 1382. جايگاه لبنيات در سبد مصرفي خانواده و تصحيح الگوي مصرف. کارگاه آموزشي فرهنگ مصرف شير و فرآورده هاي شيري. مشهد- ایران.
23.
شرایعی، پ.1384. روش هاي نوين نگهداري انگور در سردخانه. کنگره باغبانی، مشهد، ایران.
24.
شرایعی، پ.1384. بررسي تاثير زمان برداشت بر کيفيت شليل. کنگره باغبانی، مشهد، ایران.
25.
شرایعی، پ.، گنجی مقدم. 1391. تاثیر بخار اسید ا ستیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه هلو طی نگهداری در سردخانه. اولین همایش ملی فیزیولوژی پس از برداشت. شیراز، ایران.
26.
شرایعی، پ.، گنجی مقدم. 1391. تاثیر زمان برداشت و تیمار گرمادرمانی بر ویژگیهای کمی و کیفی شلیل (ارقام کیوتا و شبرنگ کرج) طی نگهداری در سردخانه. اولین همایش ملی فیزیولوژی پس از برداشت. شیراز، ایران.
27.
سعیدی راد، م.ح.، شرایعی، پ.، ظریف نشاط، س.، چاچی، ح. 1391. بررسی تاثیر نوع گل و روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت زعفران. هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی. مشهد، ایران .
28.
شرایعی، پ.، عین افشار، س. 1391. افزایش پایداری اکسایشی روغن کانولا با استفاده از روغن کوهان شتر. اولین کنگره ملی شتر، مشهد، ایران .
29.
عین افشار، س.، شرایعی، پ. 1391. بررسی امکان جایگزینی روغن پالم اولئین با روغن کو هان شتر.
30.
اولین کنگره ملی شتر، مشهد، ایران .
31.
شرایعی، پ.، احمدزاده قویدل، ر.، میرحجتی، ح. 1391. بررسی خواص رنگی ریزکپسول های تهیه شده از عصاره میوه زرشک (گونه ولگاریس) با استفاده از تکنیک پردازش تصویر. همایش ملی بهداشت و ایمنی مواد غذایی. شیراز، ایران .
32.
شرایعی، پ.، احمدزاده قویدل، ر.، میرحجتی، ح. 1391. ارزیابی تاثیر فرآیند ریزپوشانی توسط خشک کن انجمادی بر محتوی ترکیبات فنولی عصاره میوه زرشک (گونه ولگاریس). همایش ملی بهداشت و ایمنی مواد غذایی. شیراز، ایران .
33.
کمالی، آ.، شرایعی، پ.، نیازمند، ر. 1391. مقایسه ریزساختار و برخی از خصوصیات ریزکپسولهای زعفران تهیه شده با خشک کن انجمادی و پاششی. همایش ملی بهداشت و ایمنی مواد غذایی. شیراز، ایران .
34.
کمالی، آ.، شرایعی، پ.، نیازمند، ر. 1391. معرفی زعفران و استفاده از انکپسولاسیون (ریزپوشانی) بعنوان روشی نوین جهت حفاظت و پایداری بیشتر ترکیبات حساس گیاهی. همایش ملی بهداشت و ایمنی مواد غذایی. شیراز، ایران .
35.
کمالی، آ.، شرایعی، پ.، نیازمند، ر. 1391. تاثیر رطوبت نسبی های مختلف بر پایداری مواد ریزپوشانی شده زعفران (کروسین سافرانال و پیکروکروسین). سمینار ملی امنیت غذایی سواد کوه، ایران .
36.
موسویان، د.، نیازمند، ر.، شرایعی، پ. 1391. اثر پیش تیمارهای فیزیکی و بیولوژیکی و تغییر فرمولاسیون بر میزان اکریل آمید چیپس سیب زمینی. دوازدهمین کنگره تغذیه ایران و اولین کنگره بین المللی تغذیه ایران. اصفهان، ایران.
37.
موسویان، د.، نیازمند، ر.، شرایعی، پ. 1391. مسیرهای مختلف تشکیل اکریل آمید در مواد غذایی. دوازدهمین کنگره تغذیه ایران و اولین کنگره بین المللی تغذیه ایران. اصفهان، ایران.
38.
شرایعی، پ.، عین افشار، س.، کمالی، ا.، نیازمند، ر. 1391. ریزپوشانی مواد موثره زعفران. همایش ملی آخرین دستاوردهای زعفران. تربت حیدریه، ایران.
39.
سعیدی راد، م.\.، ظریف نشاط، س.، شرایعی، پ.، چاجی، ح.، مهدی نیا، ع. 1392. تاثیر شرایط مختلف برداشت و نگهداری بر خصوصیات فیزیکی و ضایعات پیاز زعفران. کنگره ماشینهای کشاورزی، مشهد، ایران .
40.
شرایعی، پ.، موسویان، د.، نیازمند. 1393. بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و کاهش
pH
بر میزان کاهش اکریل آمید خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق. اولین همایش ملی میان وعدههای غذایی، مشهد، ایران.
41.
شرایعی، پ. 1393. بررسی تاثیر اختلاط روغن و پیش تیمارهای قبل از سرخ کردن بر میزان جذب روغن خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق. اولین همایش ملی میان وعدههای غذایی، مشهد، ایران.
42.
شرایعی، پ.، موسویان، د.، نیازمند. 1393. بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدروکلوئیدهای مختلف بر میزان کاهش اکریل آمید خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق. اولین همایش ملی میان وعدههای غذایی، مشهد، ایران.
43.
روشن قیاس، ن.، کریمی، م.، شرایعی، پ. 1393.
خواص حسی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت و برنج. اولین همایش ملی میان وعدههای غذایی، مشهد، ایران.
44.
روشن قیاس، ن.، کریمی، م.، شرایعی، پ. 1393.
ررسی پودر آب پنیر بر بافت حسی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت و برنج. اولین همایش ملی میان وعدههای غذایی، مشهد، ایران.
45.
شرایعی، پ.، میرحجتی، ح.، احمدزاده قویدل، ر. 1393. تاثیر فرآیند ریزپوشانی بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره زرشک. بیست و دومین کنگره علوم و صنایع غذایی. مشهد، ایران.
46.
شرایعی، پ.، سعیدی راد، ح. 1393. تاثیر شرایط مختلف بسته بندی و دمای انبار بر خصوصیات کیفی پیاز زعفران. اولین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. مشهد، ایران .
47.
سعیدی راد، م.ح.، شرایعی، پ.، نظرزاده اوغاز، ص.، ظریف نشاط، س. 1393. تاثیر روش های مختلف برداشت و نگهداری پیاز زعفران بر عملکرد مزرعه زعفران. اولین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. مشهد، ایران.
48.
شرایعی، پ.، آذرپژوه، ا. 1393. بیوسنتز ترکیبات آنتوسیانینی و تغییرات پس از برداشت در محصولات کشاورزی. اولین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. مشهد، ایران.
49.
شرایعی، پ. 1394. تاثیر نوع و ضخامت بسته بندی بر خصوصیات کمی، کیفی و حسی ارقام مختلف میوة شلیل. بيست و سومين کنگره علوم و صنايع غذايي. مشهد، ایران.
50.
شرایعی، پ.، آذرپژوه، ا. 1394. تاثیر زمان برداشت ، روش فرآوری و مدت زمان نگهداری بر خصوصیات کیفی، و آلودگی میکروبی زعفران. سومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذايي. اصفهان، ایران .
51.
آذرپژوه، ا.، شرایعی، پ. 1394. بهینه یابی شرایط مختلف نگهداری بر ویژگیهای کیفی گل زعفران با استفاده از روش پاسخ سطح. سومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذايي. اصفهان، ایران .