شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳  -  Saturday, November 23, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش های تحقیقاتی استانی  » دکتر پروین شرایعی



[_HprPDF] پروین شرایعی نام و نام خانوادگی
استادیار مرتبه علمی
عضو هیئت علمی سمت
شیمی مواد غذایی تخصص
مرکز تحقیات و آموزش جهاد کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی محل کار
parvin_sharayei@yahoo.com پست الکترونیک
05133822373 شماره تماس
05133822373 فکس

سوابق مقالات  پروژه های تحقیقاتی  تالیف و ترجمه کتاب  راهنمایی و مشاوره پایان نامه عضویت در مجامع علمی  تشویقات  سایر موارد

سوابق
 

سوابق تحصیلی

 

کارشناسي، علوم و صنايع غذايي، دانشگاه فردوسي مشهد، سال 73 - 1369

کارشناسي ارشد، علوم و صنايع غذايي، دانشگاه تربیت مدرس، سال 73-1376

دکتري، علوم و صنايع غذايي، دانشگاه دانشگاه فردوسي مشهد، سال 1385- 1389


 

سوابق شغلی

 

مربی پژوهش، مرکز تحقيقات آموزش و منابع طبيعي  جهاد کشاورزی خراسان رضوي ، بخش تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي، از سال 1376 تا .1390

استاديار پ‍‍ژوهش، مرکز تحقيقات آموزش و منابع طبيعي  جهاد کشاورزی خراسان رضوي ، بخش تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي،  از سال 1390 تا کنون


 

سوابق اجرایی

 

سوابق تدریس
 
  •  
  • شیمی مواد غذایی، کاردانی، دانشگاه آزاد اسلامی قوچان- نیم سال تحصیلی اول سال تحصیلی 80 تا 82.
  • کارگاه آموزشی فرآوری زعفران، مدیریت آموزش و ترویج کشاورزی خراسان-،ویژه مدد کاران و مولدین کشاورزی، آبان ماه سال 1379.
  • فیزیولوژی پس از برداشت ، مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی (ساختمان شهید رضوی سابق)، سال 1381
  • زبان تخصصی، کاردانی، مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی-  نیم سال تحصیلی اول سال تحصیلی سال 1388
  • آشنایی با فرآورده های گاو و گاو میش، کارسناسی، مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی، نیم سال تحصیلی اول  و دوم سال تحصیلی سال 1390.
  • آشنایی با فرآورده های طیور، کارشناسی، مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی، نیم سال تحصیلی اول  و دوم سال تحصیلی سال 1390.
  • تکنولوژی تخمیر، کارشناسی، مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی، نیم سال تحصیلی اول  و دوم سال تحصیلی سال 92 و 93.
  • سردخانه و انبار، کارشناسی، مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی-  نیم سال تحصیلی دوم سال تحصیلی سال 1393.
  • شیمی مواد غذایی، کارشناسی،  مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی-  نیم سال تحصیلی اول سال تحصیلی سال 1394.
  • کنترل شیمیایی مواد غذایی، کارشناسی، مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی،  نیم سال تحصیلی اول سال تحصیلی سال 1394.
  • شیر و بهداشت آن- کارشناسی، مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی،  نیم سال تحصیلی اول سال تحصیلی سال 1394.  

مقالات 
مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی

 

  1. Farhoosh, R., Einafshar, S., Sharayei, P. 2009. The effect of commercial refining steps on the rancidity measures   of soybean and canola oils, Food Chemistry, 115, 933–938.
  2. Sharayei, P., Farhoosh, R., Poorazrang, H., and Khodaparast, M.M.H. 2011. Improvement of canola oil frying stability by bene kernel oil’s unsaponifiable matter. Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS), 88 (7), 993-1000. 
  3. Sharayei, P., Farhoosh, R., Poorazrang, H., and Khodaparast, M.M.H. 2011. Effect of bene kernel oil on the frying stability of canola oil. Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS), 88 (5), 647-654. 
  4. Khosravi, M., Mortazavi, S.A., Karimi, M., SharayeiT P., Armin, M. 2013. Comparison of ultrasound assisted and kelavenger extraction methods on efficiency and antioxidant properties of fennel’s oil essence and its optimization by response surface methodology. International Journal of Agriculture and crop science . 5(21), 993-1000. 
  5. Khosravi, M., Mortazavi, S.A., Karimi, M., Sharayei,P., Armin, M. 2014. Investigation of antioxidant and antifungal activity of fennel e ssence. International Journal of Bioscience.
  6. Saidi rad, M.H., sharayei, P., zarif neshat, S. 2014. Effect of drying temperature, air velocity and flower types on dried saffron flower quality.  Agric Eng Int: CIGR Journal. 16 (4).
  7. Niazmand, R., Mosavian, D., Sharayei, P. 2015. Decrease of acrylamide formation in fried potato slices using hydrocolloid coatings and bene kernel oil. Journal of agricultural science and technolog y, 17: 1725-1734.
  8. Azarpazhooh, E and Sharayei,P. 2015. Effect of Cold Storage on Saffron Flowers Shelf Life and Dried Stigma Quality. J. Appl. Environ. Biol. Sci., 4(12S)14-19. 
  9. Sharayei, P., Farhoosh, R. 2016. Improved frying stability of canola oil blended with palm olein and virgin olive oils as. European Journal of Lipid Science and Technology. in press. 

 


 

مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی

 

1.       عین افشار، س.، شرایعی، پ. 1377. بررسي افزايش مشارکت زنان در فعاليت هاي مختلف کشاورزي. ماهنامه علمي - تخصصي کشاورزي زيتون. شماره 137، صفحات 45-41.

2.       شرایعی، پ. 1378. بررسي تاثير بسته بندي تحت اتمسفر اصلاح شده برروي قارچ خوراکي. مجله علمي - تخصصي فني و مهندسي ، شماره 13، صفحات 76-57 .

3.       شرایعی، پ.، حمیدی اصفهانی، ز. 1378. استاندارد کردن تلخي آب مرکبات. مجله پيام کيفيت توس. سال چهارم، شماره 2، صفحات 20-16.

4.       شرایعی، پ.، شاه بیک، م.، و رضائیان، س. 1380. ثر کلرور کلسيم به صورت محلول پاشي بر سفتي و خصوصيات کيفي ميوه سيب قرمز لبناني در استان خراسان. مجله تحقيقات مهندسي کشاورزي تایستان 1380. جلد 2، شماره 7، صفحات 26-15.

5.       شرایعی، پ.، شاه بیگ، م.، و مختاریان، ع. 1383. ررسي تاثير ورقه هاي گريپ گا بر کيفيت و کنترل آلو دگي قارچي انگور در سرد خانه.  مجله تحقيقات مهندسي کشاورزي . جلد 5، شماره 20، صفحات 15-1.

6.       شرایعی؛ پ.، سبحانی، ع.، رحیمیان، س. 1385. تاثيرسطوح مختلف آب آبياري و کود پتاسيم بر عملکرد،کارآيي مصرف آب و کيفيت ميوه گوجه فرنگي رقم پتو ارلي سي اچ. مجله تحقيقات مهندسي کشاورزي.جلد 7، شماره 27، صفحات 86-75.

7.       شرایعی، پ.، 1380. بررسي تاثير مواد معدني مختلف بر کنترل لکه تلخي در ميوه سيب. ماهنامه علمي - تخصصي کشاورزي زيتون. 149، صفحات 29-27.

8.       شرایعی، پ.، فرهوش، ر.، پورآذرنگ، ه.، حداد خدا پرست، م.ح. 1388. بررسی پایداري روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازه گیري تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر. مجله الکترونیک فرآوري و نگهداري مواد غذایی، جلد اول، شماره چهارم، صفحات 113-93.

1.       شرایعی، پ. 1391. بررسی تاثیر پوشش  روغنی و درجه حرارت نگهداری بر  کیفیت انبارمانی خربزه. مجله علمی-پژوهشی تحقیقات فنی و مهندسی. جلد 13، شماره 2، صفحات 81-69.

2.       شرایعی، پ.، گنجی مقدم، ا. 1392. تاثیر تیمار آب گرم، اتانول و بخار اسید استیک بر صفات فیزیکی و زیست شیمیایی میوه هلو رقم البرتا. مجله علمی-پژوهشی تحقیقات فنی و مهندسی. جلد 14، شماره 1، صفحات 72-59.

3.       شرایعی، پ.، فرهوش، ر.، پورآذرنگ، ه.، حداد خدا پرست، م.ح. 1392.  بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمینی تحت تاثیر روغن مغز بنه،  مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و.. .. مجله علمی-پژوهشی تحقیقات فنی و مهندسی. جلد 14 شماره 3، صفحات 11-97.  

4.       کمالی، آ.، نیازمند، ر.، عین افشار، س. 1391. تاثیر غلظت­های مختلف مالتودکسترین و پلی ­ وینیل ­ پیرولیدون بر پایداری ترکیبات مؤثره­ی ریزپوشانی شده­ی زعفران با روش خشک­کن پاششی. نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران . جلد1، شماره4، صفحات241-254.

5.       شورمیج، م.، عین افشار، س.، شرایعی، پ.، نیازمند، ر. 1391. بررسی تاثیر دمای نگهداری و جنس بسته بر خصوصیات کمی، کیفی گل زعفران بسته بندی شده تحت اتمسفر تغییر یافته. نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران. شماره 4.

6.       شرایعی، پ.، فرهوش، ر.، پورآذرنگ، ه.، حداد خدا پرست، م.ح. 1392. بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال مولکولی. نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران- دانشگاه فردوسی مشهد.  جلد 9، شمار1، صفحات 20-10.

7.       شرایعی، پ.، عین افشار، س.، کمالی، آ.، نیازمند، ر. 1393. تاثیر نوع و غلظت مواد دیواره بر ریزپوشانی ترکیبات عصاره با استفاده از خشک کن انجمادی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. جلد15،شماره1، صفحات 38-25.

8.       بختیاری کناری، ف.، سعیدی راد، ح.، گاراژیان، ح.، شرایعی، پ.، آریان فر، ا. 1392. بررسی و مقایسه ی برخی ویژگی های بیوفیزیکی پیاز زعفران با پوشش و بدون پوشش. مجله ی نوآوری در علوم و فناوری غذایی. سال پنجم، شماره 2، صفحات 81-69.

9.       عین افشار، س.، شرایعی، پ.، شورمیج، م.، نیازمند، ر. 1393. تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی گل زعفران طی زمان نگهداری. نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران جلد10، شماره2، صفحات231-224.

10.   موسویان، د.، نیازمند، ر.، شرایعی، پ. 1394. تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن و پوششهاي مختلف بر میزان جذب روغن خلال. مجله ی نوآوری در علوم و فناوری غذایی. سال هفتم- جلد ۷- شماره ۳ (در حال چاپ).  

11.   حسنی بایگی، ن.، شرایعی، پ.، جلالی، ح. 1395. تاثیرآنزیم بري به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهشمیزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده. مجله ی نوآوری در علوم و فناوری غذایی (در حال چاپ)

مقاله های چاپ شده در مجلات علمی—ترویجی

 

شرایعی، پ. 1384. تاثير روشهاي خشک کردن،بسته بندي و نگهداري بر کيفيت زعفران. فصلنامه آموزشي –ترويجي هم ولايتي. سال چهارم، شماره 19، صفحات 30-28.

شرایعی، پ. 1380. تاثير مواد معدني بر خصوصيات کيفي ميو ه ها. فصلنامه آموزشي –ترويجي هم ولايتي. سال اول، شماره 3، صفحات 17-16.

شرایعی، پ.، رضائیان، س. 1381.اثر محلول پاشي بر سيب قرمز لبناني. فصلنامه آموزشي –ترويجي هم ولايتي. سال دوم ، شماره5، صفحه15.

 

مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی

کنفرانس های داخلی
 
 

1.       شرایعی، پ. 1377. بررسي تاثير بسته بندي تحت اتمسفر اصلا ح شده بر روي  خصو صيات کيفي قارچ دگمه اي. همایش بزرگ صنایع غذایی کشور. مشهد، ایران.

2.       شرایعی، پ. 1377. طراحي و مهندسي سيستم مناسب بسته بندي براي محصو لات تازه کشاورزي. همایش بزرگ صنایع غذایی کشور. مشهد، ایران.

3.       عین افشار، س.، شرایعی، پ. 1377. بررسي رو شهاي مختلف افزايش مشارکت زنان رو ستايي در فعاليت هاي مختلف کشاورزي. تهران، ایران . (مقاله برتر روز جهانی غذا).

4.       شرایعی، پ. 1377. بهينه سازي خطوط تو ليد آب مرکبات با استفاده از تکنيک هاي مختلف  جذب سطحي. اولين کنفرانس بهينه سازي و کاربرد هاي آن. مشهد، ایران .

5.       شرایعی، پ.، نیکخواه ، ش. 1378. بهبود فرآور ده هاي جديد برنجي توسط پخت اکستروژن. هفتمين گرد همايي برنج کشو. رشت، ایران.

6.       آذرپژوه، ا.، شرایعی، پ. 1378. تو ليد انواع شيرين کننده‌ها از نشاسته برنج. هفتمين گرد همايي برنج کشو. رشت، ایران.

7.       نیکخواه ، ش.، شرایعی، پ. 1378. بررسي امکان تو ليد برنج تند پز با استفاده از خشک کن با بستر سيال. هفتمين گرد همايي برنج کشو. رشت، ایران.

8.       شرایعی، پ.، عین افشار، س. 1378.  نقش تحقيقات در بهبود کيفيت محصو لات کشاورزي (زعفران و خشکبار). همايش سراسري مراکز تحقيق  تو سعه صنايع و معادن. تهران، ایران

9.       نیکخواه، ش.، شرایعی، پ. 1378. سته بندي و اثرات آن بر روي کيفيت بادام. اولين همايش ملي بادام. شهرکرد، ایران.

10.   شرایعی، پ.، نیکخواه، ش. 1378. بررسي نقش آموزش دختران روستايي در بهبود اقتصاد و توليد کشاورزي.  روز جهانی غذا، تهران ، ایران.

11.   شرایعی، پ.1379.  برسي روش تو ليد پرو پيو نا تها از فاضلاب کار خانجات پنير سازي (آب پنير ). اولين همايش بهره برداري از منابع تجديد شونده و باز يافت در کشاورزي. خوراشگان، ایران.

12.   شرایعی، پ.، شاه بیک، م.ع.، رضائیان، س. 1379.  بررسی محلول پاشي با کلرور کلسيم بر روي سفتي و خصو صيات کيفي ميوه سيب قرمز لبناني. خصو صيات کيفي ميوه سيب قرمز لبناني.  کرح، ایران.

13.   شرایعی، پ.، شاه بیک، م.ع.، رضائیان، س. 1379.  بررسی محلول پاشي با کلرور کلسيم بر روي سفتي و خصو صيات کيفي ميوه سيب قرمز لبناني. دومين کنگره علوم باغباني ايران.  کرح، ایران.

14.   سبحانی، ع.، شرایعی، پ.، رحیمیان، م.. 1379.  بررسي اثرات کمبود آب و ميزان موتد غذايي بر روي عملکرد کمي و کيفي گو جه فرنگي. دومين کنگره علوم باغباني ايران.  کرح، ایران.

15.   نیکخواه، ش.، شرایعی، پ. 1379. مديريت استفاده از ضايعات کارخا نجات قند (ملاس). سومين همايش کشوري بهداشت محيط . کرمان ایران.

16.   شرایعی، پ. 1380.  بررسی تاثير محلول پاشي کلرور کلسيم بر روي عناصر غذايي و خصو صيات کيفي سيب قرمز لبناني. دوازدهمين کنگره ملي صنايع غذايي ايران. تهران، ایران.

17.   نیکخواه، ش.، شرایعی، پ. 1380. نقش تحقيقات در تو سعه فرآورده هاي جديد غذايي با استفاده از 40 اصل خلاق. سومين همايش بين المللي مراکز تحقيق و تو سعه صنايع و معادن. تهران، ایران.

18.   شرایعی؛ پ.، نیکخواه، ش. 1382. تاثير پودر قارچ بر روي خصو صيات نان.  همایش نان، مشهد- ایران.

19.   نیکخواه، ش.، شرایعی، پ. 1382. آنزيم هاي پخت در نان. همایش نان، مشهد- ایران.

20.   شرایعی، پ.، مختاریایان، ع.، اخوان، ش. 1382. بررسي تاثير آزاد سازي تدريجي گاز دي اکسيد گوگرد بر خصوصيات کيفي  انگور در انبار سرد. سومین کنگره باغبانی، کرج، ایران.

21.   شرایعی، پ. 1382.بررسي روش توليد کربن فعال گراتولي از ضايعات پوست سبز گردو. همایش ملی گردو، همدان، ایران.

22.   شرایعی، پ.، عین افشار، س. 1382. جايگاه لبنيات در سبد مصرفي خانواده و تصحيح الگوي مصرف. کارگاه آموزشي فرهنگ مصرف شير و فرآورده هاي شيري. مشهد- ایران.

23.   شرایعی، پ.1384.  روش هاي نوين نگهداري انگور در سردخانه. کنگره باغبانی، مشهد، ایران.

24.   شرایعی، پ.1384.  بررسي تاثير زمان برداشت بر کيفيت شليل. کنگره باغبانی، مشهد، ایران.

25.   شرایعی، پ.، گنجی مقدم. 1391. تاثیر بخار اسید ا ستیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه هلو طی نگهداری در سردخانه. اولین همایش ملی فیزیولوژی پس از برداشت. شیراز، ایران.

26.   شرایعی، پ.، گنجی مقدم. 1391. تاثیر زمان برداشت و تیمار گرمادرمانی بر ویژگیهای کمی و کیفی شلیل (ارقام کیوتا و شبرنگ کرج) طی نگهداری در سردخانه. اولین همایش ملی فیزیولوژی پس از برداشت. شیراز، ایران.

27.   سعیدی راد، م.ح.، شرایعی، پ.، ظریف نشاط، س.، چاچی، ح. 1391.  بررسی تاثیر نوع گل و روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت زعفران. هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی. مشهد، ایران .

28.   شرایعی، پ.، عین افشار، س. 1391. افزایش پایداری اکسایشی روغن کانولا با استفاده از روغن کوهان شتر.  اولین کنگره ملی شتر، مشهد، ایران .

29.   عین افشار، س.، شرایعی، پ. 1391. بررسی امکان جایگزینی روغن پالم اولئین با روغن کو هان شتر.

30.   اولین کنگره ملی شتر، مشهد، ایران .

31.   شرایعی، پ.، احمدزاده قویدل، ر.، میرحجتی، ح. 1391. بررسی خواص رنگی ریزکپسول های تهیه شده از عصاره میوه زرشک (گونه ولگاریس) با استفاده از تکنیک پردازش تصویر. همایش ملی بهداشت و ایمنی مواد غذایی. شیراز، ایران .

32.   شرایعی، پ.، احمدزاده قویدل، ر.، میرحجتی، ح. 1391. ارزیابی تاثیر فرآیند ریزپوشانی توسط خشک کن انجمادی بر محتوی ترکیبات فنولی عصاره میوه زرشک (گونه ولگاریس). همایش ملی بهداشت و ایمنی مواد غذایی. شیراز، ایران .

33.   کمالی، آ.، شرایعی، پ.، نیازمند، ر. 1391. مقایسه ریزساختار و برخی از خصوصیات ریزکپسولهای زعفران تهیه شده با خشک کن انجمادی و پاششی. همایش ملی بهداشت و ایمنی مواد غذایی. شیراز، ایران .

34.   کمالی، آ.، شرایعی، پ.، نیازمند، ر. 1391. معرفی زعفران و استفاده از انکپسولاسیون (ریزپوشانی) بعنوان روشی نوین جهت حفاظت و پایداری بیشتر ترکیبات حساس گیاهی. همایش ملی بهداشت و ایمنی مواد غذایی. شیراز، ایران .

35.   کمالی، آ.، شرایعی، پ.، نیازمند، ر. 1391. تاثیر رطوبت نسبی های مختلف بر پایداری مواد ریزپوشانی شده زعفران (کروسین سافرانال و پیکروکروسین). سمینار ملی امنیت غذایی سواد کوه، ایران .

36.   موسویان، د.، نیازمند، ر.، شرایعی، پ. 1391. اثر پیش تیمارهای فیزیکی و بیولوژیکی  و تغییر فرمولاسیون بر میزان اکریل آمید چیپس سیب زمینی. دوازدهمین کنگره تغذیه ایران و اولین کنگره بین المللی تغذیه ایران. اصفهان، ایران.

37.   موسویان، د.، نیازمند، ر.، شرایعی، پ. 1391. مسیرهای مختلف تشکیل اکریل آمید در مواد غذایی. دوازدهمین کنگره تغذیه ایران و اولین کنگره بین المللی تغذیه ایران. اصفهان، ایران.

38.   شرایعی، پ.، عین افشار، س.، کمالی، ا.، نیازمند، ر. 1391. ریزپوشانی مواد موثره زعفران. همایش ملی آخرین دستاوردهای زعفران. تربت حیدریه، ایران.

39.   سعیدی راد، م.\.، ظریف نشاط، س.، شرایعی، پ.، چاجی، ح.، مهدی نیا، ع. 1392. تاثیر شرایط مختلف برداشت و نگهداری بر خصوصیات فیزیکی و ضایعات پیاز زعفران. کنگره ماشینهای کشاورزی، مشهد، ایران .

40.   شرایعی، پ.، موسویان، د.، نیازمند. 1393. بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و کاهش pH  بر میزان کاهش اکریل آمید خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق. اولین همایش ملی میان وعده­های غذایی، مشهد، ایران.

41.   شرایعی، پ. 1393. بررسی تاثیر اختلاط روغن و پیش تیمارهای قبل از سرخ کردن بر میزان جذب روغن خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق. اولین همایش ملی میان وعده­های غذایی، مشهد، ایران.

42.   شرایعی، پ.، موسویان، د.، نیازمند. 1393. بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدروکلوئیدهای مختلف بر میزان کاهش اکریل آمید خلال سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق. اولین همایش ملی میان وعده­های غذایی، مشهد، ایران.

43.   روشن قیاس، ن.، کریمی، م.، شرایعی، پ. 1393.   خواص حسی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت و برنج. اولین همایش ملی میان وعده­های غذایی، مشهد، ایران.

44.   روشن قیاس، ن.، کریمی، م.، شرایعی، پ. 1393.   ررسی پودر آب پنیر بر بافت حسی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت و برنج. اولین همایش ملی میان وعده­های غذایی، مشهد، ایران.

45.   شرایعی، پ.، میرحجتی، ح.، احمدزاده قویدل، ر. 1393. تاثیر فرآیند ریزپوشانی بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره زرشک. بیست و دومین کنگره علوم و صنایع غذایی. مشهد، ایران.

46.   شرایعی، پ.، سعیدی راد، ح. 1393. تاثیر شرایط مختلف بسته بندی و دمای انبار بر خصوصیات کیفی پیاز زعفران. اولین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. مشهد، ایران .

47.   سعیدی راد، م.ح.، شرایعی، پ.، نظرزاده اوغاز، ص.، ظریف نشاط، س. 1393.  تاثیر روش های مختلف برداشت و نگهداری پیاز زعفران بر عملکرد مزرعه زعفران. اولین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. مشهد، ایران.

48.   شرایعی، پ.، آذرپژوه، ا. 1393. بیوسنتز ترکیبات آنتوسیانینی و تغییرات پس از برداشت در محصولات کشاورزی. اولین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی. مشهد، ایران.

49.   شرایعی، پ. 1394. تاثیر نوع و ضخامت بسته بندی بر خصوصیات کمی، کیفی و حسی ارقام مختلف میوة شلیل. بيست و سومين کنگره علوم و صنايع غذايي. مشهد، ایران.

50.   شرایعی، پ.، آذرپژوه، ا. 1394. تاثیر زمان برداشت ، روش فرآوری و مدت زمان نگهداری بر خصوصیات کیفی،  و آلودگی میکروبی زعفران. سومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذايي.  اصفهان، ایران .

51.   آذرپژوه، ا.، شرایعی، پ. 1394. بهینه یابی شرایط مختلف نگهداری بر ویژگیهای کیفی گل زعفران با استفاده از روش پاسخ سطح. سومين همايش بزرگ علوم و صنايع غذايي.  اصفهان، ایران .

 
کنفرانس های خارجی
 
 

 1.       Sharayei, p. 2006 Investigation the effect of grapeguard on quality and controlling fungal contamination of grape in cocold storage. April 26- 28, Wars haw, poland.
2.        Sharayei, p. 2006.  Effect of preharvest calcium application on flesh firmness and quality charactrictics in red delicious apple. April 26- 28, Wars haw, poland.
3.        Sharayei, p. 2006.  Determination of the best harvesting method and processing of saffron for reduction probability microbial contamination of saffron . April 26- 28, Wars haw, poland.
4.        Sharayei, P., Farhoosh, R., Poorazrang, H., and Khodaparast, M.H.H. 2011. Image analysis of color changes in canola oil to influence of bene kernel oil and its unsaponifiable matters fraction during frying Process, 9th Euro Fed Lipids Congress, Rotterdam, The Netherlands.
5.        Sharayei, P., Farhoosh, R., and Poorazrang, H. 2010. Antioxidative effects of bene oil on the accumulation of polar compounds in canola oil during deep-fat frying, 8th Euro Fed Lipids Congress, Munich, Germany. 
6.        Einafshar, S., Sharayei, P., and Farhoosh, R. 2010. The TPC changes of soybean and canola oils in the commercial refining steps, 8th Euro Fed Lipids Congress, Munich, Germany. 
7.        Sharayei, P. Farhoosh, R. 2012. The effect of wild pistachio kernel oil on stability of canola oil during deep fat fr ying. National Congress on Medicinal Plants,  16, 17 May , Kish Island
8. Sharayei, P. Farhoosh, R. antioxidative effects of bene kernel oil and its unsaponifiable matter fraction on canola oil blended with palmolein and virgin olive oils during deep fat frying8th Euro Fed Lipids Congress, April 26- 28, Wars haw, poland

پروژه های تحقیقاتی 
پروژه های تحقیقاتی اجرا شده

     

 

1.       بررسي تاثير محلول پاشي با کلرور کلسيم ير سفتي و خصو صيات کيفي سيب قرمز لبناني (مجری)، 1377- 1378.
2.       تعيين بهترين روش برداشت و فرآوري زعفران به منظور جلو گيري از آلو دگي احتمالي ميکروبي (مجری) 1380- 1377.
3.       بررسي تاثير استفاده از ور قه هلي گريپ گارد بر کيفيت و کنترل بيماريهاي انباري انگور در انبار سرد(سردخانه)(مجری)، 1380-1378.
4.       بررسي اثرات کمبود آب و مواد غذايي بر روي عملکرد کمي و ميفي گو جه فرنگي (مجری)- 1380-1378.
5.       بررسي ارتباط مقدار مصرف ازت با تجمع نيترات در ارقام سيب زميني (مجری)- 1381- 1376.
6.       بررسي تاثير استفاده از تيمارهاي آب گرم، محلول اتانول، بخار اسيد استيک بر خصو صيات کيفي و کنترل آلودگي قارچي در  هلو و شليل (مجری)- 1386- 1384.
7.       بررسي تاثير زمان برداشت و بسته بندي بر کيفيت و کنترل آلودگي قارچي  هلو و شليل (مجری)- 1388- 1383.
8.       بررسي تاثير درجه حرارت و مواد نگهدارنده بر کيفيت انبار ماني خربزه (مجری) – 1386- 1384.
9.       اثر مقادير مختلف آب و کود ازت بر خصوصيات کمي و کيفي سيب زميني در روش تيپ(همکار)- 1385- 1383.
10.   بررسي اثرات ميزان محلول پاشي عناصر کلسيم و منگنز بر روي خواص کمي و کيفي دو رفم گوجه فرنگي (همکار). 1381- 1379.
11.   بررسي اثرات منابع کود پتاسيم و مصرف آهن بر روي عملکرد کمي و کيفي گوجه فرنگي (همکار). 1381- 1379.
12.   کاربرد روش خشک کردن اسمزي در توليد آلوي با رطوبت بالا ( همکار) 85-1383
13.   بررسي شرايط مناسب نگهداري وآلودگي کلي فرمي گل زعفران (همکار):81-1379.
14.   بررسی راهکارهای کاهش تولید اکریل آمید در سیب زمینی سرخ شده (مجری)، 1393-1391.
15.   بررسی تاثیر شرایط مختلف برداشت و نگهداری پیاز زعفران بر ضایعات ، خصوصیات فیزیکی و زراعی آن (مجری)، 1393-1391.
16.   بررسي افزایش پایداری ترکیبات موثره زعفران با استفاده از روش ریزپوشانی (مجری)، 1392- 1390.
17.   بررسی افزایش پایداری­ترکیبات آنتوسیانینی (رنگدانه) زرشک به کمک فرآیند ریزپوشانی (محری) 1393- 1391.
18.   تاثیر استفاده از انبارهای کنترل اتمسفردر افزایش زمان ماندگاری گل زعفران (همکار)،1392- 1390.
19.   تولید آنتی­اکسیدانهای فنلی گلبرگ زعفران و کاربرد آنها در فرآورده های روغنی و امولسیونی صنایع غذایی (همکار)، 1392- 1390.
20.   بررسی خواص آنتی اکسیدانی ترکیبات موجود در پرچم گل زعفران (همکار)، 1394- 1393.
21.   بررسی و تحقیق در رمینه امکان توسعه مکانیزاسیون و ارائه مناسبترین شیوه و الگوی عملیات مکانیزه در برداشت زعفران (همکار)، 1391- 1390.
22.   تاثیر استفاده از خمیر ترش حاوی جوانه گندم بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (ناظر)- 1393- 1391.
23.   بررسی دور آبیاری و سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی سیب زمینی در روش آبیاری قطره ای زیر سطحی (همکار)، 1392- 1390.
24.   جداسازی مکانیکی کلاله از گل زعفران خشک شده با روش های مختلف (همکار)، 1391- 1390.
25. تغییرات اجزاء ترکیبات قطبی طی فرایند تصفیه روغن سویا و کانولا (همکار)88-1387.

پروژه های تحقیقاتی در حال اجرا

 

بررسی  اثرامواج فراصوت و ریزپوشانی بر خواص ضد اکسایشی و  ضدقارچی عصاره پوست انار در سیستم مدل و غذایی (مجری) – 1395-1394.

بررسي امکان توليد رنگ قرمز خوراکي طبيعي از ضايعات پوست انار (همکار) 1395-1394.

بررسی اثر شرایط خشک کردن لایه نازک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و سینتیک خشک شدن گلبرگ زعفران (مجری) – 1395-1394.

بررسي تاثير پوشش دهنده حاوي اسانس و نوع بسته بندي بر خصوصيات کيفي، حسي و ميکروبي برش هاي خربزهگلبرگ (همکار) 1395-1394.

بررسي تاثير پوشش دهنده (ژل آلوئه ورا و آلژينات ) بر خصوصيات کيفي و آنتي اکسيداني و عمر انباري ميوه هاي هسته دار( شليل ، زرد آلو و گيلاس) (همکار) 1395-1394.

بهینه سازی استخراح روغن و ترکیبات آنتی­اکسیدانی از کنجد با استفاده از فرایند آنزیمی ( همکار)94-1393

 

تالیف و ترجمه کتاب 

کتاب

 

  1. سعیدی راد، م.ح.، علی مختاریان- محمد حسین بیناباجی- نجم الدین منصوریان- محمد ذبیحی- حسن رحیمی- شهره نیکخواه- پروین شرایعی- شهرام نوروزداد- صمد  نظر زاده اوغاز . 1388. اصول علمی کاربردی کاشت، داشت  و برداشت زعفران. انتشارات تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی (تاک)،101 صفحه.
  2. مرتضوی، ع.،  و همکاران (شرایعی، پ). 1385. فناوری های نوین در صنایع لبنی.  انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد، 352 ص.
  3. مرتضوی، ع.،  و همکاران (شرایعی، پ).1386.  کاربرد بیونانوتکنولوژی در صنایع غذایی.  انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد، 385 ص.
نشریات فنی و ترویجی

 

 

  1. شرایعی، پ. 1378. خشک کردن سبزيجات در منزل. نشریه ترویجی،وزارت کشاورزی، سازمان کشاورزی خراسان، مدیریت آموزش و ترویج کشاورزی، شماره   الف/285/78.
  2. شرایعی، پ. 1377. بسته بندي محصو لات تازه کشاورزي. نشریه ترویجی، وزارت کشاورزی، سازمان کشاورزی خراسان، مدیریت آموزش و ترویج کشاورزی، شماره الف/216/77.
  3. شرایعی، پ.   1380. مدر سه راديويي زعفران(فرآوري و عمل آوري بهداشتي). نشریه ترویجی، وزارت کشاورزی، سازمان کشاورزی خراسان، مدیریت آموزش و ترویج کشاورزی.

 

 

راهنمایی و مشاوره پایان نامه
 
 

  1. کمال، آزاده. 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. ریزپوشانی مواد موثره زعفران به وسیله خشک کردن پاششی و انجمادی (راهنما)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان.
  2.  میر حجتی، حسن. 1392. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. ریزپوشانی رنگ دانه آنتوسیانینی زرشک (گونه ولگاریس) توسط خشک کردن انجمادی (راهنما)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد  قوچان.
  3. بادفرسا، حسین . 1392. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. ریزپوشانی ترکیبات موثره گلپر (مشاور)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد  قوچان.
  4. موسویان، دینالسادات.1391.  پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. بررسی تاثیر فرآیندهای مقدماتی، روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده بر میزان آکریل آمید سیب زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق (مشاور)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان.
  5. بختیاری، فاطمه . 1391. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی پیاز زعفران(مشاور)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد  قوچان.
  6. حسنی بایگی، نادیا. 1393. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. اثر امواج فراصوت بر میزان فعالیت آنزیم آسپارژیناز و کاهش تولید اکریل آمید در سیب زمینی سرخ کرده (راهنما)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان.
  7. احتشام، بهزاد. 1394. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. ا ثر امواج فراصوت بر خصوصیات روغن هسته سنجد (راهنما)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد  قوچان.
  8. خسروی، متین. 1392. پایان نامه دکتری رشته علوم و صنایع غذایی. اثر امواج فراصوت بر استخراج اسانس رازیانه و تاثیر اسانس آزاد و کپسوله شده در جلوگیری از رشد کپک در فرآورده های پخت (مشاور). دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار.
  9. روشن قیاس،  نادر . 1392. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی. فرمولاسیون تولید و ارزشیابی اسنک حاوی پودر آب پنیر و تخم مرغ (مشاور)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد  قوچان.
  10.  حصاری دولو، کامران. 1393. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی.  اثر پیش تیمارهای آنزیم بری و اسمزی بر کیفیت  و میزان جذب روغن چیپس سیب (مشاور)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد  قوچان.
  11. غفوریان تشکری  ، حسین. 1393. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی.  اثر پوشش های خوراکی و درجه حرارت سرخ کردن بر کیفیت  و میزان جذب روغن چیپس سیب (مشاور)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد  قوچان.

 


عضویت در مجامع علمی 
 

تشویقات 

سایر موارد