پروژه های تحقیقاتی
راهنمایی و مشاوره پایان نامه
پروژه های تحقیقاتی اجرا شده
- کاربرد روش خشک کردن اسمزي در توليد آلوي با رطوبت بالا (مجري)85-1383
- ارزيابي استفاده از مايکرويو در کنترل بيماريهاي پس از برداشت ميوه هلو (مجري) 85-1383.
- بررسي تاثير زمان برداشت و بسته بندي بر کيفيت و کنترل آلودگي قارچي هلو و شليل (همکار) 85-1383.
- تعيين دور آبياري مورد نياز انگور پيکاني( طرح تحقيقي ترويجي) (مجري) 83-1384.
- بررسي امکان جايگزيني
So2
با اسيدهاي آسکوربيک، سيتريک و ماليک جهت بهبود کيفيت و رنگ آلوي خشکباري (همکار)83-1380.
- تعيين روش برداشت و فرآوري زعفران به منظور کاهش آلودگي احتمالي ميکروبي (همکار)80-1377.
- بررسي زمان مناسب برداشت و فرآوري و بسته بندي ميوه عناب (مجري):80-1378.
- بررسي شرايط مناسب نگهداري وآلودگي کلي فرمي گل زعفران (مجري):81-1379.
- بررسي روشهاي توليد آلوي خشکباري در استان خراسان و بهينه سازي آنها (مجري): 80-1378.
- تعيين دور آبياري مورد نياز انگور پيکاني و تاثير ان بر خواص کمي و کيفي کشمش توليدي (مجري) 79-1377
پروژه های تحقیقاتی در حال اجرا
- تولید میان وعده فرآسودمند از میوه سیب با استفاده از نفوذ ترکیبات فنلی پسماند انگور(آرگول) در طی فرآیند اسمزي (مجری)96-1394
- بررسي امکان استخراج رنگ قرمز طبيعي از پوست انار(مجری)96-1394
- بررسی اثرامواج فراصوت و ریزپوشانی بر خواص ضد اکسایشی و ضدقارچی عصاره پوست انار در سیستم مدل
و غذایی
(همکار اصلی)96-1394
کتاب
- Azarpazhooh, E and Boye, J. 2012. Composition of Processed Dry Beans and Pulses In “Dry Beans and Pulses: Production, Processing and nutrition” Eds. Siddiq, M & Uebersax, M.A. John Willey & Sons, Inc.103-128.
- Azarpazhooh, E and Ramaswamy, HS. 2010. Osmotic Pre-treatments: In “Food Drying - Drying of Food, Vegetables and Fruits” Eds. Jangam, SV, Law, CL, Mujumdar AS. Transport Processes Research (TPR) group, National University of Singapore, Singapore. 83-110.
نشریات فنی و ترویجی
عضويت در جوامع علمي
- Institute of food technologist (IFT) 2008- Present
- Canadian Institute of Food Science and Technology (CIFST) 2010-Present
تشویقات
- Visiting fellowship (NSERC) for post doc (47000$ Annually) 2010-2013
- Canadian Institute of Food Science and Technology (CIFST) (Valued $4000) 2010
- Doctoral Research scholarship FQRNT(Valued at $13,000) 2009-2010
- David Stewart Memorial Fellowship, McGill University ($10,000) 2008-2009
- Female Doctoral Students fellowship from Ontario assistance program (OSAP) ($3000) 2007-2008
- National and International Certificates and scholarship Netherland ($20,000) 2005
ث
بت اختراع
ساخت دستگاه خشک کن اسمزي مداوم ميوه جات به طريق پاششي در مايکروويو
شماره ثبت اختراع:
85653
پايان نامههاي دانشجويي
مشاور 94-1393: دانشگاه فردوسی مشهد
مدل سازی انتقال جرم طی فرایند اسمز جهت غنی سازی مدل ماده غذایی با ترکیبات فنلی پوست انار
دورههاي آموزشي و مدارک بينالمللي
Professional Development (2005)
- The Netherlands Fellowship Programs (NFP), Wageningen, Netherland.
- Post-harvest technology and food packaging workshop
- Quality assurance and application of food safety systems in the supply chain
- Workshop on innovation of food production systems: Post-harvest technology and food packaging
- Agribusiness development and supply chain management