سوابق
مقالات
پروژه های تحقیقاتی
تالیف و ترجمه کتاب
راهنمایی و مشاوره پایان نامه
عضویت در مجامع علمی
تشویقات
سایر موارد
سوابق تحصیلی
1-
دکتری مهندسی فرآیند مواد غذایی، دانشکده علوم و صنایع غذایی، دانشگاه پوترا، مالزی 1384-1389
2-
فوق لیسانس علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد 1373-1375
3-
لیسانس علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد 1368-1373
سوابق شغلی
1-
کارشناس صنایع غذایی، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز خراسان ، 1375-1377
2-
عضو هیئت علمی(رییس بخش)، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز آذربایجانشرقی، 1378-1382
3-
عضو هیئت علمی، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز خراسان رضوی، 1382-1395
سوابق اجرایی
سوابق تدریس
1-
تدریس درس اصول مهندسی (1)
2-
تدریس درس اصول مهندسی (2)
3-
تدریس درس اصول طراحی کارخانه
4-
تدریس درس آمار و احتمالات
مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی
مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی
1-
فرزاد غيبي،
شادي بصيري
و
مريم اثني عشري؛
بررسي روش هاي پوست گيري سورگوم دانه اي و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهيه ي نان؛ نوآوري در علوم و فناوري غذايي » زمستان 1391 شماره14
2-
الينا عين الله زاده
،
مريم جوکار
و
فرزاد غيبي؛ بررسي تاثير پوشش خوراکي پکتين برمشخصات موز سرخ شده؛ نوآوري در علوم و فناوري غذايي » شماره1
مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی
کنفرانس های داخلی
1-
الهام آذرپژوه
،
نپتون بیدلی
،
فرزاد غیبی
؛
نقش افزودن نشاسته هاي خاص به عنوان افزودني هاي عملگرا در ميان وعده هاي غذايي
؛
اولين همايش ملي ميان وعده هاي غذاييژ 1393
2-
نسيم توکلي
و
فرزاد غيبي
؛
بررسي خصوصيات تکنولو ژيکي و حسي حلواي سنتي ايران حاوي سطوح متفاوت روغن و بريکس محلول قندي
؛
بيست و دومين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي؛ 1393
3-
شادي بصيري،
فرزاد غيبي
؛
بررسي کمي و آنتي اکسيداني عصاره هاي حاصل از هسته انار به کمک چند حلال شيميايي
؛
بيست و دومين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي
؛
1393
4-
سحر کبيري
،
فرزاد غيبي
،
مريم جوکار
؛
بررسي ميزان يد در ميوه ي في جوآ و تاثيرنوع برش و دما ي خشک کردن بر ميزان يد ميوه ي خشک شده
؛
بيست و دومين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ؛1393
5-
سحر کبیری
،
فرزاد غیبی
،
مریم جوکار
؛
مقايسه ويتامين ث در ميوه تازه، ميوه خشک و دم نوش ميوه في جوآ
؛
سومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي؛ 1393
6-
الینا عین الله زاده
،
مریم جوکار
،
فرزاد غیبی ؛
بررسي تاثير پوشش خوراکي کيتوزان بر مشخصات موز سرخ شده
؛
دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي؛ 1392
7-
الینا عین الله زاده
،
مریم جوکار
،
فرزاد غیبی؛ بررسي تاثيرپوشش خوراکي پکتين برمشخصات موز سرخ شده؛ دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي؛ 1392
8-
فاطمه علیمحمدی
،
مسعود یقبانی
،
فرزاد غیبی؛ بررسي فعاليت ضد ميکروبي پوست انار بر عليه عوامل بيماريزاي غذايي؛ همايش ملي انار
؛
1390
9-
مریم اثنی عشری
،
مسعود یقبانی
،
فرزاد غیبی
؛ خواص آنتي اکسيداني تفاله انار بعنوان ضايعات بدست آمده از عصار هگيري آن؛ همايش ملي انار؛ 1390
10-
مریم جوکار
،
فرزاد غیبی؛ بررسي تاثير رطوبت و سرعت حرارت دهي بر ژلاتيناسيون نشاسته ذرت با استفاده ازآناليز گرماسنج افتراقي
(DSC
؛ بيستمين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي؛ 1390
پروژه های تحقیقاتی اجرا شده
پروژه های تحقیقاتی در حال اجرا
1-
صفارشرق، آذین. 1392. کارشناسی ارشد شیلات شاخه فرآوری. بررسی کیفیت عملکردی و تغذیهای پروتئین و لیپید استخراج شده از ماهی کاراس معمولی
(Carassius carassius)
با استفاده از شیوه ترسیب اسیدی و بازی؛ (مشاور)؛ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه زابل
2-
شاهکوئی، مونا. 1393. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی
. بررسی تاثیر عصاره سیر بر خواص فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم پلی لاکتیک اسید. (راهنما). دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان.
3-
نیک طره، مهناز.1393. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی
. بررسی تاثیر بسته بندی پلی بر ماندگاری کیک لاکتیک اسید حاوی خاک رس. (راهنما). دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان.
4-
محمد آبادی، معصومه.1393. پایان نامه کارشناسی ارشد، رشته صنایع غذایی
. بررسی تاثیر عوامل فرآیندی در زیست توده تولیدی در تخمیرکفیر (راهنما). دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار.
|