شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳  -  Saturday, November 23, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش های تحقیقاتی استانی  » دکتر علیرضا قدس ولی



[_HprPDF] علیرضا قدس ولی نام و نام خانوادگی
دانشیار مرتبه علمی
سمت
تخصص
محل کار
پست الکترونیک
شماره تماس
فکس

سوابق مقالات  پروژه های تحقیقاتی  تالیف و ترجمه کتاب  راهنمایی و مشاوره پایان نامه عضویت در مجامع علمی  تشویقات  سایر موارد

سوابق
 

سوابق تحصیلی

 

 

لیسانس، مهندسی صنایع غذایی و علوم تغذیه، دانشگاه شیراز، 1364


فوق لیسانس، صنایع فرآورده‌های کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، 1374

دکتری، علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، 1383

سوابق شغلی

 

کارشناس مواد غذايي، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، 1366-1365

مسئول فني، مدير توليد و مدير کارخانه، بخش خصوصی، 1369-1367

کارشناس پژوهشی بخش تحقیقات مهندسی زراعی مرکز تحقیقات کشاورزی گرگان و گنبد

عضو هيئت علمي بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، 1377 تا کنون


 

سوابق اجرایی

 

مسئول بخش تحقیقات مهندسی زراعی ، مرکز تحقیقات کشاورزی گرگان و گنبد، 1373-1371

مسئول بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی ، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، 1389 تا کنون.

 

رئیس کارگروه صنعت کانون هماهنگی دانش و صنعت دانه‌های روغنی، 1389 تا کنون.

عضو کمیته مصاحبه تخصصی استخدام سازمان جهاد کشاورزی گلستان، 1386 تا کنون.

دبیر کار گروه آب و خاک و صنایع ذیل شورای تحقیقات استان گلستان، 1392تا کنوتن.

 

سوابق تدریس
 

فرآوری گیاهان روغنی، کارشناسی، مجتمع آموزش جهاد کشاورزی گلستان، نیم سال تحصیلی اول سال 1389 تا نیم سال تحصیلی اول 1391.

ماشین‌های صنایع غذایی، کارشناسی، مجتمع آموزش جهاد کشاورزی گلستان، نیم سال تحصیلی اول سال 1384 تا نیم سال تحصیلی اول 1387.

شیمی مواد غذایی، کارشناسی، موسسه آموزش  عالی بهاران، نیم سال تحصیلی اول سال 1385.

شیمی مواد غذایی، کارشناسی، موسسه آموزش  عالی پیگیر، نیم سال تحصیلی اول سال 1391.

صنایع قند، کارشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزاد شهر، نیم سال تحصیلی اول سال 1386.

اصول خشک کردن، کارشناسی، دانشگاه علوم کشاورزی گرگان، نیم سال تحصیلی اول سال 1381.

 

مقالات 
مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی

 

  1. Ghodsvali, A., Haddad Khodaparast, M. H., Vosoughi, M. and Diosady, L. L. 2005. Preparation of canola protein materials using membrane technology and evaluation of meals functional properties. Food Research International. 38, 223-231.
  2. Najafian, L., Ghodsvali, A., Haddad Khodaparast, M.H., and Diosady, L. L. 2009. Aqueoes extraction of virgin olive oil using industrial enzymes. Food Research International, 42: 171-175.
  3. Jahani, M., Alizadeh, M., Pirozifard, M. and Qudsevali, A. 2008. Optimization of enzymatic degumming process for rice bran oil using response surface methodology. LWT- Food Science and Technology, 42: 1892-1898.
  4. Bakhshabadi, H., Mirzaei, H. O., Ghodsvali, A., Ziaiifar, A. M., Aidani, E., Daraei GarmakhanY, A. and Maghsoudlou, M. Optimization of physicochemical and aerodynamical characteristics of barley malt using response surface methodology. 2015. Minerva biotechnology, 27: 21-28.

 


 

مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی

 

قدس‌ولی، ع. 1389. بررسی اختلاط مالت منابع غلاتی جهت استفاده در صنایع پخت و تولید نوشابه‌های مالتی غیر الکلی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. جلد 11، شماره 3، صفحات 70-55.

قدس‌ولی، ع. 1376. مقايسه ارقام جو برتر و اميدبخش جهت استخراج عصاره مالت. مجلة فني و مهندسي کشاورزي

قدس‌ولی، ع. 1377. تعيين بهترين رقم جو منطقه گرگان و گنبد جهت استخاج عصاره مالت. مجلة فني و مهندسي کشاورزي

قدس‌ولی، ع. 1376. برسي شرايط بهينة فرآيند برگة زردآلو از واريته‌هاي غالب منطقه شاهرود و مقايسة آن با روش سنتي موجود. مجلة فني و مهندسي کشاورزي

قدس‌ولی، ع. 1389. توزیع اندازه فندقه آفتابگردان ارقام روغنی و تأثیر آن روی ویژگی‌های کمی و کیفی روغن استحصالی. جلد 11 شماره 1، صفحات 116-103.

قدس ولی، ع.ف بخش آبادی، ح. و محمدی، م. اثر شرایط خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره‌ی مالت جو. 1392. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. جلد 14، شماره 1، صفحات 48-45.

نجفیان، ل.، حداد خداپرست، م. ح. و قدس ولی، ع. 1386. استخراج روغن از سه رقم زیتون با استفاده از فرآیند آنزیمی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 4، شماره 1، صفحات 53-45.

بخش آبادی، ح.، میرزایی، ح.، قدس ولی، ع.ف ضیائی‌فر، ا. م.، آیدانی، ع. و محمدی، م. 1391. بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصاره مالت حاصل از لاین EBYT-88-20 جو. مجله پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. جلد 1، شماره 2، صفحات 138-129.

قاسمی دماوندی، س.، قدس ولی، ع. فاضلی، ف. و محمدی، م. 1391. بررسی ویژگی‌های کمی و کیفی مالت جو در حین دوره خیساندن و جوانه‌زنی. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. سال 7، شماره 5، صفحات 220-213.

وفایی، ن.، توکلی پور، ح. و قدس ولی،  ع. 1389. بررسی بعضی از خواص بیوفیزیکی دانه‌های افتابگردان روغنی در استان گلستان. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. دوره 7، شماره 2، صفحات 115-104.

قدس ولی، ع، بخش آبادی، ح. و عرب عامریان، ف. 1392. پایش فرآیند مالت‌سازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. جلد 9، شماره 3، صفحات 242-231.

بخش آبادی، ح.، میرزایی، ح.، قدس ولی، ع.، ضیائیفر، ا. م.، قرهخانی، م. و رشید زاده، ش. 1393. تأثیر فرآیند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دو لاین جو استان گلستان. دوره چهارم، شماره 12، صفحات 95-87.

عرب عامریان، ف.ف الهامی‌راد، ا. ح.، قدس‌ولی، ع. و آرمین، م. 1391. ارزیابی اثر فرآیند مالت‌سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته‌ی جو استان گلستان. مجله علوم و فناوری غذایی. سال چهارم، شماره سوم، صفحات 89-83.

جبرائیلی، ش.، جعفری، س. م.، میرزایی، ح.ف قدس ولی، ع. و قره خانی، م. 1391. خصوصیات فیزیکو شیمیایی و آئرودینامیکی دانه جو لاین‌های برتر استان گلستان. مجله علوم و فناوری غذایی. سال چهارم، شماره اول، صفحات 54-47.

آل حسینی، ع.، توکلی پور، ح.، قدس ولی، ع. و جعفری، س. م. 1390. بررسی ویژگی‌های فیزیکی دو رقم نخود فرنگی. مجله علوم و فناوری غذایی. سال سوم، شماره اول، صفحات 50-42.

بخش آبادی، ح.، میرزایی، ح.، قدس ولی، ع.ف ضیائی‌فر، ا. م.، آیدانی، ع. و محمدی، م. 1390. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی مالت جو (لاین EBYT88-17 ) با استفاده از روش سطح پاسخ. مجله علوم و فناوری غذایی. سال سوم، شماره چهارم، صفحات 49-41.

فرهنگ مهرف ع.، قدس ولی، ع. و حداد خداپرست، م. ح. 1388. بررسی خواص فیزیکی دانه‌ی سویا. مجله علوم و فناوری غذایی. سال اول، شماره سوم، صفحات 16-9.

قدس‌ولی، ع.، وثوقی، م.، حداد خداپرست، م. ح. و شهیدی، ف. 1384. بهينه‌سازي توليد ايزوله‌هاي پروتئيني رسوبي از کنجاله‌هاي هگزاني و دوفازي کانولا. علوم و صنايع غذايي ايران. دوره دوم، شماره 1، صفحات

قدس‌ولی، ع.، وثوقی، م.، حداد خداپرست، م. ح. و شهیدی، ف. 1384. ارزیابی خصوصیات عملکردی کنجاله‌های هگزانی و دو فازی سه رقم کانولا. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه علوم کشاورزی گرگان. جلد چهاردهم، شماره دوم، صفحات 62-52.

مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی

کنفرانس های داخلی  
 

قدس‌ولی، ع.، وثوقی، م، حداد خداپرست، م. ح. و  ل.ل. دیوشدی. 1385. ارزیابی خصوصیات عملکردی کنجاله‌های هگزانی و دوفازی ارقام کانولا. دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی. 23-21 اردیبهشت ماه. اصفهان.

قدس‌ولی، ع. و شهیدی، ف. 1384. پرورش قارچ‌هاي خوراکي و دارويي به روش جان-کائو. همایش ملی توسعه پایدار گیاهان دارویی. 7-5 مرداد ماه. مشهد.

قدس‌ولی، ع. 1387. بررسي خصوصيات فيزيکي دانه‌ي آفتابگردان ارقام روغني استان گلستان. پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون. 7-6 شهریور ماه. مشهد.

قدس‌ولی، ع.، محمدزاده، ج. و ل.ل. دیوشدی. 1387. ارزيابي خصوصيات عملکردي ايزوله هاي پروتئيني کانولا و توليد اجزاي غذايي عملگر از پسماند صنايع روغن‌کشي. کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی. 26-24 اردیبهشت ماه. اصفهان.

قدس‌ولی، ع.، یقبانی، م. و ل.ل. دیوشدی. 1387. بهينه سازي شرايط توليد ايزوله پروتئيني رسوبي و محلول کانولا از پسماند صنايع روغن‌کشي. کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی. 26-24 اردیبهشت ماه. اصفهان.

قدس‌ولي، ع.، حداد خداپرست، م. ح. و نجفيان، ل. 1387. بررسي کاربرد آنزيم در روغن‌کشي از ارقام زيتون استان گلستان. اولين همايش تخصصي روغن زيتون. 4-3 اسفند ماه. تهران.

قدس‌ولی، ع. 1389. بررسی تاثیر غلظت آنزیم در فرآیند استخراج آنزیمی-آبی روغن ارقام زیتون استان گلستان. سومین سمینار بین‌المللی دانه‌های روغنی و روغن‌های خوراکی. 2-1 دی ماه. تهران.

قدس‌ولی، ع. 1389. توزیع اندازه فندقه آفتابگردان ارقام روغنی و تاثیر آن روی ویژگی‌های کمی و کیفی روغن استحصالی. سومین سمینار بین‌المللی دانه‌های روغنی و روغن‌های خوراکی. 2-1 دی ماه. تهران.

قدس‌ولی، ع. 1390. بررسي تأثير ميزان رطوبت روي خصوصيات هندسي پنبه دانه. نخستین همایش فراملی بهینه‌سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.

قدس‌ولی، ع. 1390. بررسي تأثير ميزان رطوبت روي خصوصيات خصوصيات ثقلي پنبه دانه. نخستین همایش فراملی بهینه‌سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.

قدس‌ولی، ع. 1390. بررسي تأثير ميزان رطوبت روي خصوصيات اصطکاک ايستايي پنبه دانه. نخستین همایش فراملی بهینه‌سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.

قدس‌ولی، ع. 1390. بررسی راندمان پوست‌گيري فندقه‌ی آفتابگردان ارقام روغنی استان گلستان. نخستین همایش فراملی بهینه‌سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.

قدس‌ولی، ع. 1390. کاربرد فرآيند غشايي در بهينه‌سازي توليد محصولات پروتئيني کانولا. نخستین همایش فراملی بهینه‌سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.

قدس‌ولی، ع. 1390. ارزيابي خصوصيات عملکردي ايزوله‌‌ي پروتئيني رسوبي کانولا. نخستین همایش فراملی بهینه‌سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.

قدس ولی، ع. و بخش آبادی، ح. 1391. تأثیر رطوبت بر خصوصیات هندسی دانه‌های نخود استان گلستان. دومین سمینار ملی امنیت غذایی. 27-26 مهر ماه. سواد کوه.

قدس‌ولی، ع. و بخش آبادی، ح. 1391. تأثیر رطوبت بر خصوصیات ثقلی دانه‌ نخود (رقم آرمان). دومین سمینار ملی امنیت غذایی.  27-26 مهر ماه. سواد کوه.

قدس‌ولی، ع. و بخش آبادی، ح. 1391. تأثیر رطوبت بر خصوصیات اصطکاکی دانه‌ باقلا. دومین سمینار ملی امنیت غذایی.  27-26 مهر ماه. سواد کوه.

قدس‌ولی، ع. و بخش آبادی، ح. 1391. بررسی تاثیر رطوبت بر خصوصیات هندسی باقلا. دومین سمینار ملی امنیت غذایی.  27-26 مهر ماه. سواد کوه.

حسینی قابوس، س. ح.، مقصودلو، ی.، کاشانی‌نژاد، م.، قدس ولی، ع.، عقابی، ف. و سیدین اردبیلی، س. م. 1385. شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. 24-23 فروردین ماه. گرگان.

مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رویشی ارقام و لاین‌های برتر جوی استان گلستان و تاثیر آنها بر مالت‌سازی

یقبانی، م.، قدس‌ولی، ع. و محمدزاده، ج. 1386. قابلیت‌های ارقام جو بدون پوشینه استان گلستان در تهیه مالت. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. 24-23 آبان ماه. ارومیه.

حداد خداپرست، م. ح.، نجفیان، ل. و قدس‌ولی، ع. 1386. بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با آنزیم. سومین همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی. 30 آبان ماه. تهران.

Ghodsvali, A., Haddad Khodaparast, M. H., and Diosady, L. L.  Aqueous Extraction of Virgin Olive Oil Using Industrial Enzymes. 18th Congress of Food Science and Technology. Oct. 16-18. Mashhad, Iran.

محمد زاده، ج.، یقبانی، م. و قدس‌ولی، ع. 1387. تهيه ايزوله پروتئيني از کنجاله کلزا و تعيين خصوصيات عملکردي آن. ه جدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی. 26-24 مهر ماه. مشهد.

محمد زاده، ج.، یقبانی، م. و قدس‌ولی، ع. 1387. بررسي ارقام مناسب آفتابگردان جهت تهيه پکتين و تعيين خصوصيات کيفي آن. کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی. 26-24 اردیبهشت ماه. اصفهان.

وفایی، ن.، توکلی پور، ح. و قدس‌ولی، ع. 1387. بررسي عوامل مؤثر بر ظرفيت پوست‌گيري و برخي از خصوصيات فيزيکي و شيميايي دانه‌ي آفتابگردان روغني استان گلستان. هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. 26-24 مهر ماه. مشهد.

حداد خداپرست، م. ح.، قدس‌ولي، ع. و نجفيان، ل. 1387. بررسي تأثير غلظت آنزيم در فرآيند استخراج آنزيمي-آبي روغن ارقام زيتون استان گلستان. اولين همايش تخصصي روغن زيتون. 4-3 اسفند ماه. تهران.

محمد زاده، ج.، یقبانی، م. و قدس‌ولی، ع. 1387. بررسي اثر زمان برداشت و شرايط نگهداري زيتون بر کميت و کيفيت روغن آن در منطقه گلستان. اولين همايش تخصصي روغن زيتون. 4-3 اسفند ماه. تهران.

نیاستی، س.، توکلی پور، ح.، قدس ولی، ع. و آرمین، م. 1389. بررسی خصوصیات فیزیکی دانه آفتابگردان روغنی رقم رکورد. همایش کشوری مواد غذایی و آشامیدنی. 21-20 مهر ماه. ساری.

نیاستی، س.، توکلی پور، ح.، قدس ولی، ع. و آرمین، م. 1389. تاثیر میزان رطوبت بر خواص اصطکاکی سه رقم دانه‌ی آفتابگردان. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 23-22 آبان ماه. تهران.

بخش‌آبادی، ح.، فرزانه، و.، قدس‌ولی، ع. و دوستکولی، ا. 1389. اثر تیمارهاي مختلف امواج فراصوت بر راندمان روغن استحصالی از دانه هاي روغنی. سومین سمینار بین‌المللی دانه‌های روغنی و روغن‌های خوراکی. 2-1 دی ماه. تهران.

آل حسینی، ع.، توکلی پور، ح.، قدس‌ولی، ع. و جعفری، س. م. 1390. بررسی اثر محتوای رطوبتی روی ویژگیهای اصطکاکی و آئرودینامیکی دو رقم نخود فرنگی استان گلستان. نخستین همایش فراملی بهینه‌سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.

عرب عامریان، ف.، الهامی راد، ا. ح.، قدس‌ولی، ع.، آرمین، م. و بخش آبادی، ح. 1390. بررسی تأثیر مدت زمان جوانه زنی روی میزان فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز مالت حاصل از دو واریته‌ی جو استان گلستان. نخستین همایش فراملی بهینه‌سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.

عرب عامریان، ف.، الهامی راد، ا. ح.، قدس‌ولی، ع.، آرمین، م. و بخش آبادی، ح. 1390. بررسی اثر فرآیند مالت‌سازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته‌ی جو (صحرا و لاین D5 ). نخستین همایش فراملی بهینه‌سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.

نیاستی، س.، توکلی پور، ح.، قدس ولی، ع. و آرمین، م. 1390. مطالعه خواص فیزیکی دانه افتابگردان به منظور کاهش تلفات آن. نخستین همایش فراملی بهینه‌سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.

بخش آبادی، ح.، میرزایی، ح. ا.، قدس ولی، ع.، ضیائی‌فر، ا. م.، آیدانی، ع. و رشیدزاده، ش. 1391. بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر pH عصاره حاصل از مالت جو. دومین سمینار ملی امنیت غذایی.  27-26 مهر ماه. سواد کوه.

بخش آبادی، قدس ولی، ع.، رشیدزاده، ش. و نادعلیان، ز. 1391. بررسی خصوصیات کمی و کیفی مالت حاصل از اختلاط مالت جو و گندم به کمک روش سطح پاسخ. دومین سمینار ملی امنیت غذایی.  27-26 مهر ماه. سواد کوه.

بخش آبادی، ح.، قدس ولی، ع.، میرزایی، ح. ا. و رشیدزاده، ش. 1391. ترکیبات نامطلوب کلزا/کانولا. دومین سمینار ملی امنیت غذایی.  27-26 مهر ماه. سواد کوه.

بخش آبادی، ح.، رشیدزاده، ش.، قدس ولی، ع. و میرزایی، ح. ا. 1391. مروری بر فرآیند مالت سازی و اختلاط مالت‌ها. دومین سمینار ملی امنیت غذایی.  27-26 مهر ماه. سواد کوه.

بخش آبادی، ح.، میرزایی، ح. ا.، قدس ولی، ع.، ضیائی‌فر، ا. م.، آیدانی، ع.، رشیدزاده، ش. و محمدی، م. 1391. بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر رطوبت و حجم مالت حاصل از دو واریته جو با استفاده از روش سطح پاسخ.  دومین سمینار ملی امنیت غذایی.  27-26 مهر ماه. سواد کوه.

رشیدزاده، ش.، مقصودلو، ی.، قدس ولی، ع. و بخش آبادی، ح. 1391. امولسیفایرها به عنوان کاهش دهنده چربی در مواد غذایی. دومین سمینار ملی امنیت غذایی.  27-26 مهر ماه. سواد کوه.

بخش آبادی، ح.، رشیدزاده، ش.، قدس ولی، ع.، فندرسکی، ف. و نادعلیان، ز. 1391. مروری بر بررسی تأثیر مواد مختلف بر رئولوژی بیسکوئیت و خمیر آن. دومین سمینار ملی امنیت غذایی.  27-26 مهر ماه. سواد کوه.

بخش آبادی، ح.، رشیدزاده، ش.، قدس ولی، ع.، عبداللهی، ا. و نادعلیان، ز. 1391. روش‌های شناسایی آنتوسیانین‌ها در مواد غذایی. دومین سمینار ملی امنیت غذایی.  27-26 مهر ماه. سواد کوه.

 . قاسمی، س.، قدس ولی، ع. و فاضلی، ف. 1391. بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر  خصوصیات کمی و کیفی مالت جو. دومین سمینار ملی امنیت غذایی.  27-26 مهر ماه. سواد کوه.

  بخش آبادی، ح.، میرزایی، ح. ا.، قدس ولی، ع.، ضیائی‌فر، ا. م.، آیدانی، ع. و رشیدزاده، ش. 1390. بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و رویشی دو لاین جو استان گلستان. همایش ملی صنایع غذایی. 3-1 اسفند ماه. قوچان.

نوری نیا، ع.، فرجی، ا.، آقاجانی، م. ع.، هزارجریبی، ا.، قدس‌ولی، ع.، شکاری، ش. و همکاران. خودکفایی در تولید دانه‌های روغنی، ضرورت ملی. دومین همایش ملی دستاوردهای نوین در تولید گیاهان با منشاء روغنی. 24 آبان ماه. بجنورد.

قائمی، پ.، قدس‌ولی، ع. و سیدین اردبیلی، س. م. 1390. بررسی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و رویشی ارقام جو به منظور تولید مالت. همایش ملی صنایع غذایی. 3-1 اسفند ماه. قوچان.

محمدزاده، ج.، یقبانی، م. و قدس‌ولی، ع. 1386. بررسی شرایط استخراج روغن از کلزا توسط فرآیند آنزیمی- آبکی. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. 24-23 آبان ماه. ارومیه.

عرب عامریان، ف.، الهامی راد، ا. ح.، قدس‌ولی، ع.، آرمین، م. و بخش آبادی، ح. 1390. بررسی میزان فعالیت آنزیم بتا-گلوکاناز در طول مدت جوانه‌زنی در مالت حاصل از دو واریته‌ی جو استان گلستان . اولین سمینار ملی امنیت غذایی. 29-28 اردیبهشت ماه. سواد کوه. 

عرب عامریان، ف.، الهامی راد، ا. ح.، قدس‌ولی، ع.، آرمین، م. و بخش آبادی، ح. 1390. بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن روی میزان فعالیت آنزیم بتا-گلوکاناز مالت حاصل از دو واریته‌ی جو (واریته صحرا، لاین D5 ). اولین سمینار ملی امنیت غذایی. 29-28 اردیبهشت ماه. سواد کوه. 

جبرائیلی، ش.، جعفری، س. م.، میرزایی، ح. ا.، قدس‌ولي، ع. و قره خانی، م. 1390. خصوصیات فیزیکی لاین‌های جو برتر استان گلستان. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 3-1 آذر ماه. تهران.

جبرائیلی، ش.، جعفری، س. م.، میرزایی، ح. ا.، قدس‌ولي، ع. و قره خانی، م. 1390. بررسی فعالیت آنزیمی مالت حاصل از لاین‌های جو برتر استان گلستان و ارزیابی ویژگی‌های کیفی عصاره حاصل از آنها. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 3-1 آذر ماه. تهران.

جبرائیلی، ش.، جعفری، س. م.، میرزایی، ح. ا.، قدس‌ولي، ع. و قره خانی، م. 1390. تأثیر فرآیند مالت‌سازی بر میزان بتا-گلوکان و فعالیت آنزیم بتا-گلوکاناز در دانه و مالت لاین‌های جو برتر استان گلستان. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 3-1 آذر ماه. تهران.

رازقندی، ا.، الهامی راد، ا. ح.، قدس‌ولی، ع. و استیری، ح. 1393. تأثیر فرآیند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات شیمیایی دانه‌های غلاتی (گندم و جو). سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. 27-26 آبان ماه. قوچان.

رازقندی، ا.، الهامی راد، ا. ح.، قدس‌ولی، ع. و استیری، ح. 1393. بررسی ویژگی‌های کمی و کیفی عصاره حاصل از مالت دانه‌های غلاتی. سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. 27-26 آبان ماه. قوچان.

کنفرانس های خارجی
 
 

پروژه های تحقیقاتی 
پروژه های تحقیقاتی اجرا شده

بکارگيري مواد زايد کشاورزي جهت توليد قارچ خوراکي و خوراک دام

تعيين بهترين رقم جو منطقه گرگان و گنبد جهت استخاج عصاره مالت

مقايسه ارقام جو برتر و اميدبخش جهت استخراج عصاره مالت

بر ر سي شرايط بهينة فرآيند برگة زردآلو از واريته‌هاي غالب منطقه شاهرود و مقايسة آن با روش سنتي موجود

تعيين اثرات زمان برداشت روي قابليت نگهداري انگور واريتة سرخ فخري منطقه شاهرود در سردخانة بالاي صفر

تدوین برنامه‌ی راهبردی تحقیقات مرکبات

تدوین برنامه‌ی راهبردی تحقیقات کاهش ضایعات محصولات کشاوزی و فرآورده‌های دامی در مراحل پس از برداشت، فرآوری و توزیع

بررسي فرايند استخراج آنزيمي-آبي روغن زيتون ارقام غالب استان گلستان

بررسي عوامل موثر بر ظرفيت پوست‌گيري و خصوصيات فيزيکي دانه آفتابگردان روغني

بررسي اختلاط مالت‌ خام منابع غلاّتي استان گلستان به منظور توليد مواد اوليه مناسب صنايع پخت و ماءالشعير

طرح ملی "بررسی و تعیین روش‌های کاهش ضایعات محصول پرتقال در مراحل پس از برداشت"

بررسي خصوصيات فيزيکي دانه‌هاي روغني ارقام کولتيوار استان گلستان

بررسي خصوصيات فيزيکي دانه‌ي حبوبات ارقام کولتيوار استان گلستان

بررسي خصوصيات فيزيکي دانه‌ي غلات ارقام کولتيوار استان گلستان

تکوين دانش فني توليد محصولات پروتئيني کانولا به روش فراغشايي از پسماند صنايع روغن‌کشي

کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (باغی، زراعی و سبزی و صیفی) در مراحل پس از برداشت

بررسی تأثیر زمان برداشت روی خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی و انبارمانی محصول پرتقال استان گلستان

مطالعه تغییرات ویژگیهای کمی و کیفی مالت جو و سایر غلات به منظور معرفی مناسب‌ترین کاربرد صنعتی

بررسی خصوصیات مالت‌سازی ارقام و لاین‌های جو و دیگر غلات (گندم، تریتیکاله)

بررسی تغییرات میزان نشاسته ارقام جو و گندم در طی فرآیند مالت‌سازی

بررسی اثرات تغییر میزان بتا-گلوکان و بتا-گلوکاناز بر ویژگی‌های کمی و کیفی مالت حاصل از ارقام مختلف جو

بررسی اثرات تغییر میزان آنزیم‌های آمیلازی بر ویژگی‌های کمی و کیفی مالت حاصل از ارقام مختلف جو 

نحوه استانداردسازی و تعیین افت و کسری محصولات کشاورزی در مرحله انبارداری

بررسی تأثیر اتمسفرهای اصلاح شده روی ویژگیهای کمی و کیفی مالت حاصل از ارقام جو و سایر غلات (گندم و تریتیکاله)

 
   

 

پروژه های تحقیقاتی در حال اجرا

 
 

تالیف و ترجمه کتاب 

کتاب

 

قدس‌ولی، ع. 1388. کاشت و پرورش قارچ‌های خوراکی و دارویی (فناوری جون- کائو). نشر علم کشاورزی، 200 ص.

قدس‌ولی، ع.، بیانی، ر.، بخش آبادی، ح.، مقصودلو، م. و رشیدزاده، ش. 1391. فرآیند مالت‌سازی (عصاره‌گیری و عصاره مالت). نشر نوروزی، 167 ص.

قدس‌ولی، ع.، بیانی، ر.، بخش آبادی، ح.، مقصودلو، م. و رشیدزاده، ش. 1391. مالت و مالت سازی. نشر نوروزی، 167 ص.

 

نشریات فنی و ترویجی
 
 

راهنمایی و مشاوره پایان نامه
 

عضویت در مجامع علمی 
 

تشویقات 

سایر موارد