قدسولی، ع.، وثوقی، م، حداد خداپرست، م. ح. و ل.ل. دیوشدی. 1385.
ارزیابی خصوصیات عملکردی کنجالههای هگزانی و دوفازی ارقام کانولا.
دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی. 23-21 اردیبهشت ماه. اصفهان.
قدسولی، ع. و شهیدی، ف. 1384.
پرورش قارچهاي خوراکي و دارويي به روش جان-کائو.
همایش ملی توسعه پایدار گیاهان دارویی. 7-5 مرداد ماه. مشهد.
قدسولی، ع. 1387.
بررسي خصوصيات فيزيکي دانهي آفتابگردان ارقام روغني استان گلستان.
پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون. 7-6 شهریور ماه. مشهد.
قدسولی، ع.، محمدزاده، ج. و ل.ل. دیوشدی. 1387.
ارزيابي خصوصيات عملکردي ايزوله هاي پروتئيني کانولا و توليد اجزاي غذايي عملگر از پسماند صنايع روغنکشي.
کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی. 26-24 اردیبهشت ماه. اصفهان.
قدسولی، ع.، یقبانی، م. و ل.ل. دیوشدی. 1387.
بهينه سازي شرايط توليد ايزوله پروتئيني رسوبي و محلول کانولا از پسماند صنايع روغنکشي.
کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی. 26-24 اردیبهشت ماه. اصفهان.
قدسولي، ع.، حداد خداپرست، م. ح. و نجفيان، ل. 1387.
بررسي کاربرد آنزيم در روغنکشي از ارقام زيتون استان گلستان.
اولين همايش تخصصي روغن زيتون. 4-3 اسفند ماه. تهران.
قدسولی، ع. 1389.
بررسی تاثیر غلظت آنزیم در فرآیند استخراج آنزیمی-آبی روغن ارقام زیتون استان گلستان.
سومین سمینار بینالمللی دانههای روغنی و روغنهای خوراکی. 2-1 دی ماه. تهران.
قدسولی، ع. 1389.
توزیع اندازه فندقه آفتابگردان ارقام روغنی و تاثیر آن روی ویژگیهای کمی و کیفی روغن استحصالی.
سومین سمینار بینالمللی دانههای روغنی و روغنهای خوراکی. 2-1 دی ماه. تهران.
قدسولی، ع. 1390.
بررسي تأثير ميزان رطوبت روي خصوصيات هندسي پنبه دانه.
نخستین همایش فراملی بهینهسازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.
قدسولی، ع. 1390.
بررسي تأثير ميزان رطوبت روي خصوصيات خصوصيات ثقلي پنبه دانه.
نخستین همایش فراملی بهینهسازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.
قدسولی، ع. 1390.
بررسي تأثير ميزان رطوبت روي خصوصيات اصطکاک ايستايي پنبه دانه.
نخستین همایش فراملی بهینهسازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.
قدسولی، ع. 1390.
بررسی راندمان پوستگيري فندقهی آفتابگردان ارقام روغنی استان گلستان.
نخستین همایش فراملی بهینهسازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.
قدسولی، ع. 1390.
کاربرد
فرآيند غشايي در بهينهسازي توليد محصولات پروتئيني کانولا.
نخستین همایش فراملی بهینهسازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.
قدسولی، ع. 1390.
ارزيابي
خصوصيات
عملکردي
ايزولهي پروتئيني رسوبي
کانولا.
نخستین همایش فراملی بهینهسازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.
قدس ولی، ع. و بخش آبادی، ح. 1391.
تأثیر رطوبت بر خصوصیات هندسی دانههای نخود استان گلستان.
دومین سمینار ملی امنیت غذایی. 27-26 مهر ماه. سواد کوه.
قدسولی، ع. و بخش آبادی، ح. 1391.
تأثیر رطوبت بر خصوصیات ثقلی دانه نخود (رقم آرمان).
دومین سمینار ملی امنیت غذایی. 27-26 مهر ماه. سواد کوه.
قدسولی، ع. و بخش آبادی، ح. 1391.
تأثیر رطوبت بر خصوصیات اصطکاکی دانه باقلا.
دومین سمینار ملی امنیت غذایی. 27-26 مهر ماه. سواد کوه.
قدسولی، ع. و بخش آبادی، ح. 1391. بررسی تاثیر رطوبت بر خصوصیات هندسی باقلا. دومین سمینار ملی امنیت غذایی. 27-26 مهر ماه. سواد کوه.
حسینی قابوس، س. ح.، مقصودلو، ی.، کاشانینژاد، م.، قدس ولی، ع.، عقابی، ف. و سیدین اردبیلی، س. م. 1385. شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. 24-23 فروردین ماه. گرگان.
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رویشی ارقام و لاینهای برتر جوی استان گلستان و تاثیر آنها بر مالتسازی
یقبانی، م.، قدسولی، ع. و محمدزاده، ج. 1386.
قابلیتهای ارقام جو بدون پوشینه استان گلستان در تهیه مالت.
هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. 24-23 آبان ماه. ارومیه.
حداد خداپرست، م. ح.، نجفیان، ل. و قدسولی، ع. 1386.
بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با آنزیم.
سومین همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی. 30 آبان ماه. تهران.
Ghodsvali, A., Haddad Khodaparast, M. H., and Diosady, L. L.
Aqueous Extraction of Virgin Olive Oil Using Industrial Enzymes. 18th
Congress of Food Science and Technology. Oct. 16-18. Mashhad, Iran.
محمد زاده، ج.، یقبانی، م. و قدسولی، ع. 1387.
تهيه ايزوله پروتئيني از کنجاله کلزا و تعيين خصوصيات عملکردي آن. ه
جدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی. 26-24 مهر ماه. مشهد.
محمد زاده، ج.، یقبانی، م. و قدسولی، ع. 1387.
بررسي ارقام مناسب آفتابگردان جهت تهيه پکتين و تعيين خصوصيات کيفي آن.
کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی. 26-24 اردیبهشت ماه. اصفهان.
وفایی، ن.، توکلی پور، ح. و قدسولی، ع. 1387.
بررسي عوامل مؤثر بر ظرفيت پوستگيري و برخي از خصوصيات فيزيکي و شيميايي دانهي آفتابگردان روغني استان گلستان.
هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. 26-24 مهر ماه. مشهد.
حداد خداپرست، م. ح.، قدسولي، ع. و نجفيان، ل. 1387.
بررسي تأثير غلظت آنزيم در فرآيند استخراج آنزيمي-آبي روغن ارقام زيتون استان گلستان.
اولين همايش تخصصي روغن زيتون. 4-3 اسفند ماه. تهران.
محمد زاده، ج.، یقبانی، م. و قدسولی، ع. 1387.
بررسي اثر زمان برداشت و شرايط نگهداري زيتون بر کميت و کيفيت روغن آن در منطقه گلستان.
اولين همايش تخصصي روغن زيتون. 4-3 اسفند ماه. تهران.
نیاستی، س.، توکلی پور، ح.، قدس ولی، ع. و آرمین، م. 1389.
بررسی خصوصیات فیزیکی دانه آفتابگردان روغنی رقم رکورد.
همایش کشوری مواد غذایی و آشامیدنی. 21-20 مهر ماه. ساری.
نیاستی، س.، توکلی پور، ح.، قدس ولی، ع. و آرمین، م. 1389.
تاثیر میزان رطوبت بر خواص اصطکاکی سه رقم دانهی آفتابگردان.
نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 23-22 آبان ماه. تهران.
بخشآبادی، ح.، فرزانه، و.، قدسولی، ع. و دوستکولی، ا. 1389.
اثر
تیمارهاي
مختلف
امواج
فراصوت
بر
راندمان
روغن
استحصالی
از
دانه هاي
روغنی. سومین سمینار بینالمللی دانههای روغنی و روغنهای خوراکی. 2-1 دی ماه. تهران.
آل حسینی، ع.، توکلی پور، ح.، قدسولی، ع. و جعفری، س. م. 1390.
بررسی اثر محتوای رطوبتی روی ویژگیهای اصطکاکی و آئرودینامیکی دو رقم نخود فرنگی استان گلستان.
نخستین همایش فراملی بهینهسازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.
عرب عامریان، ف.، الهامی راد، ا. ح.، قدسولی، ع.، آرمین، م. و بخش آبادی، ح.
1390.
بررسی تأثیر مدت زمان جوانه زنی روی میزان فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز مالت حاصل از دو واریتهی جو استان گلستان.
نخستین همایش فراملی بهینهسازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.
عرب عامریان، ف.، الهامی راد، ا. ح.، قدسولی، ع.، آرمین، م. و بخش آبادی، ح.
1390.
بررسی اثر فرآیند مالتسازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریتهی جو (صحرا و لاین
D5
).
نخستین همایش فراملی بهینهسازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.
نیاستی، س.، توکلی پور، ح.، قدس ولی، ع. و آرمین، م. 1390.
مطالعه خواص فیزیکی دانه افتابگردان به منظور کاهش تلفات آن.
نخستین همایش فراملی بهینهسازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی. 21-20 اردیبهشت ماه. گرگان.
بخش آبادی، ح.، میرزایی، ح. ا.، قدس ولی، ع.، ضیائیفر، ا. م.، آیدانی، ع. و رشیدزاده، ش. 1391.
بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی بر
pH
عصاره حاصل از مالت جو.
دومین سمینار ملی امنیت غذایی. 27-26 مهر ماه. سواد کوه.
بخش آبادی، قدس ولی، ع.، رشیدزاده، ش. و نادعلیان، ز. 1391.
بررسی خصوصیات کمی و کیفی مالت حاصل از اختلاط مالت جو و گندم به کمک روش سطح پاسخ.
دومین سمینار ملی امنیت غذایی. 27-26 مهر ماه. سواد کوه.
بخش آبادی، ح.، قدس ولی، ع.، میرزایی، ح. ا. و رشیدزاده، ش. 1391.
ترکیبات نامطلوب کلزا/کانولا.
دومین سمینار ملی امنیت غذایی. 27-26 مهر ماه. سواد کوه.
بخش آبادی، ح.، رشیدزاده، ش.، قدس ولی، ع. و میرزایی، ح. ا. 1391.
مروری بر فرآیند مالت سازی و اختلاط مالتها.
دومین سمینار ملی امنیت غذایی. 27-26 مهر ماه. سواد کوه.
بخش آبادی، ح.، میرزایی، ح. ا.، قدس ولی، ع.، ضیائیفر، ا. م.، آیدانی، ع.، رشیدزاده، ش. و محمدی، م. 1391.
بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی بر رطوبت و حجم مالت حاصل از دو واریته جو با استفاده از روش سطح پاسخ.
دومین سمینار ملی امنیت غذایی. 27-26 مهر ماه. سواد کوه.
رشیدزاده، ش.، مقصودلو، ی.،
قدس ولی، ع. و بخش آبادی، ح. 1391. امولسیفایرها به عنوان کاهش دهنده چربی در مواد غذایی.
دومین سمینار ملی امنیت غذایی. 27-26 مهر ماه. سواد کوه.
بخش آبادی، ح.، رشیدزاده، ش.، قدس ولی، ع.، فندرسکی، ف. و نادعلیان، ز. 1391.
مروری بر بررسی تأثیر مواد مختلف بر رئولوژی بیسکوئیت و خمیر آن.
دومین سمینار ملی امنیت غذایی. 27-26 مهر ماه. سواد کوه.
بخش آبادی، ح.، رشیدزاده، ش.، قدس ولی، ع.، عبداللهی، ا. و نادعلیان، ز. 1391.
روشهای شناسایی آنتوسیانینها در مواد غذایی.
دومین سمینار ملی امنیت غذایی. 27-26 مهر ماه. سواد کوه.
.
قاسمی، س.، قدس ولی، ع. و فاضلی، ف. 1391.
بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی بر خصوصیات کمی و کیفی مالت جو.
دومین سمینار ملی امنیت غذایی. 27-26 مهر ماه. سواد کوه.
بخش آبادی، ح.، میرزایی، ح. ا.، قدس ولی، ع.، ضیائیفر، ا. م.، آیدانی، ع. و رشیدزاده، ش. 1390.
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و رویشی دو لاین جو استان گلستان.
همایش ملی صنایع غذایی. 3-1 اسفند ماه. قوچان.
نوری نیا، ع.، فرجی، ا.، آقاجانی، م. ع.، هزارجریبی، ا.، قدسولی، ع.، شکاری، ش. و همکاران.
خودکفایی در تولید دانههای روغنی، ضرورت ملی.
دومین همایش ملی دستاوردهای نوین در تولید گیاهان با منشاء روغنی. 24 آبان ماه. بجنورد.
قائمی، پ.، قدسولی، ع. و سیدین اردبیلی، س. م. 1390.
بررسی ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و رویشی ارقام جو به منظور تولید مالت.
همایش ملی صنایع غذایی. 3-1 اسفند ماه. قوچان.
محمدزاده، ج.، یقبانی، م. و قدسولی، ع. 1386. بررسی شرایط استخراج روغن از کلزا توسط فرآیند آنزیمی- آبکی.
هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. 24-23 آبان ماه. ارومیه.
عرب عامریان، ف.، الهامی راد، ا. ح.، قدسولی، ع.، آرمین، م. و بخش آبادی، ح.
1390.
بررسی
میزان فعالیت آنزیم بتا-گلوکاناز در طول مدت جوانهزنی در مالت حاصل از دو واریتهی جو استان گلستان .
اولین سمینار ملی امنیت غذایی. 29-28 اردیبهشت ماه. سواد کوه.
عرب عامریان، ف.، الهامی راد، ا. ح.، قدسولی، ع.، آرمین، م. و بخش آبادی، ح.
1390.
بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن روی میزان فعالیت آنزیم بتا-گلوکاناز مالت حاصل از دو واریتهی جو (واریته صحرا، لاین
D5
).
اولین سمینار ملی امنیت غذایی. 29-28 اردیبهشت ماه. سواد کوه.
جبرائیلی، ش.، جعفری، س. م.، میرزایی، ح. ا.، قدسولي، ع. و قره خانی، م. 1390.
خصوصیات فیزیکی لاینهای جو برتر استان گلستان. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 3-1 آذر ماه. تهران.
جبرائیلی، ش.، جعفری، س. م.، میرزایی، ح. ا.، قدسولي، ع. و قره خانی، م. 1390.
بررسی فعالیت آنزیمی مالت حاصل از لاینهای جو برتر استان گلستان و ارزیابی ویژگیهای کیفی عصاره حاصل از آنها. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 3-1 آذر ماه. تهران.
جبرائیلی، ش.، جعفری، س. م.، میرزایی، ح. ا.، قدسولي، ع. و قره خانی، م. 1390.
تأثیر فرآیند مالتسازی بر میزان بتا-گلوکان و فعالیت آنزیم بتا-گلوکاناز در دانه و مالت لاینهای جو برتر استان گلستان. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 3-1 آذر ماه. تهران.
رازقندی، ا.، الهامی راد، ا. ح.، قدسولی، ع. و استیری، ح. 1393. تأثیر فرآیند مالتسازی بر برخی از خصوصیات شیمیایی دانههای غلاتی (گندم و جو).
سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. 27-26 آبان ماه. قوچان.
رازقندی، ا.، الهامی راد، ا. ح.، قدسولی، ع. و استیری، ح. 1393. بررسی ویژگیهای کمی و کیفی عصاره حاصل از مالت دانههای غلاتی.
سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی. 27-26 آبان ماه. قوچان.