مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی
1- Mohammadzadeh, J., Sadeghi, A. R., Alami, M. and Yaghbani, M. 2010. Extraction of pectin from sunflower head residues of selected Iranian cultivars. World Applied Science Journal. 8(1): 21-24.
2- Mohammadzadeh, J., Sadeghi, A. R., Alami, M. and Yaghbani, M. 2009. Effect of hydrothermal pretreatment of canola seeds on dehulling efficiency and oil quality
.
World Journal of Dairy & Food Science. 4(1):14-18.
3-Yaghbani, M., Mohammadzadeh, J. and Najafi, M. A. 2006. Composition and characterization of starch extracted from various potato cultivars in Golestan province of Iran. Journal Food Science & Technology (India).43:(6).234-239.
مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی
1- محمدزاده، ج.، طباطبایی، ف.، مرتضوی، ع.، کدخدایی، ر. و کوچکی، آ. 1393. بررسی سینتیک و بهینه سازی شرایط استخراج بیو امولسیفایر مانان از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس از پودر آب پنیر. مجله پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. جلد 2، شماره 3، صفحات: 211-226.
2- محمدزاده، ج.، طباطبایی، ف.، مرتضوی، ع.، کدخدایی، ر. و کوچکی، آ. 1393. بررسی تاثیر مانو پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص های کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب. مجله پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. جلد 3، شماره 4، صفحات: 331-346.
3- محمدزاده، ج.، یقبانی، م. و آگاه، ف. 1389. بررسی شرایط نگهداری میوه زیتون و اثر آن بر کیفیت روغن استحصالی در منطقه گلستان. مجله علوم و صنایع غذایی. جلد 7، شماره 4، صفحات: 93-101.
4- محمدزاده، ج. و احمدی، م. ر. 1387. بهینه سازی فرایند استخراج روغن زیتون به منظور افزایش راندمان و بهبود خصوصیات کیفی. مجله تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. جلد 9، شماره2، صفحات: 113-126.
5- محمدزاده، ج.، حعفر بای، ج. و آگاه، ف. 1386. ارزیابی چهار رقم گندم دوروم استان گلستان جهت تولید ماکارونی و تعین خصوصیات کیفی آنها. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی. جلد 4، شماره 1، صفحات: 54-62.
6- محمدزاده، ج. و محرابی پور، س. بررسی ارقام مناسب آفتابگردان جهت تهیه پکتین و تعیین خصوصیات کیفی آن. مجله علوم کشاورزی. جلد 13، شماره 3، صفحات: 751- 760 .
7- محمدزاده، ج. و یقبانی، م. 1385. بهینه سازی شرایط استخراج و ترسیب در تهیه ایزوله پروتئینی از انجاله کلزا. مجله تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. جلد 7، شماره 29، صفحات: 129-138.
8- محمدزاده، ج.، فامیل مومن، ر. و مفتون آزاد، ن. 1385. اثر شرایط پوست گیری بر کیفیت و کمیت روغن استحصالی دانه کلزا. مجله تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. جلد 7، شماره 26، صفحات: 111-124.
9- محمدزاده، ج. و فخرالدین، ف. 1384. بررسی تعیین زمان برداشت سه رقم زیتون و تاثیر آن بر کمیت و کیفیت روغن استحصالی در منطقه گلستان. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی. جلد 12، شماره 3، صفحات: 45-51.
10 -محمدزاده، ج. و یقبانی، م. 1384. تاثیر رطوبت زمان برداشت و دمای خشک کردن دانه کلزا بر کیفیت روغن استحصالی. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی. جلد 12، شماره 5، صفحات: 119-127 .
11- یقبانی، م. و محمدزاده، ج. 1384. بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی نشاسته ارقام غالب سیب زمینی منطقه گلستان. مجله علوم و صنایع غذایی. جلد 2، شماره 4، صفحات: 71-80.
12- آگاه، ف.، عین افشار، س.، احمدزاده قویدل، ر. و محمدزاده، ج. 1392. بررسی تاثیر استخراج آنزیمی- آبی بر راندمان استخراج روغن و میزان پروتئین کنجاله کلزا. مجله نو آوری در علوم و فناوری غذایی. ویژه نامه دومین همایش ملی صنایع غذایی. صفحات: 31- 37.
13- محمدزاده، ج.، قدس ولی، ع. و یقبانی، م. 1387. بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی دو رقم سیب زمینی به منظور فراوری. مجله الکترونیک کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، جلد 1، شماره 1، صفحات: 49-56.
14- یقبانی، م. و محمدزاده، ج. 1387. مروری بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و پتانسیل کاربرد نشاسته ارقام سیب زمینی استان گلستان . مجله الکترونیک کشاورزی و منابع طبیعی گلستان، جلد 1، شماره 1، صفحات: 69-79.
15- محمدزاده، ج. کدخدایی، ر. مرتضوی،ع. طباطبایی، ف. 1395. بررسی تاثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانو پروتئین. مجله پژوهش و نو آوری در علوم و صنایع غذایی. جلد 5، شماره 1. صفحه 73-87.
16-محمدزاده، ج. 1394. بررسی تاثیر روش های استخراج آنزیمی و حلال بر ویژگی های کیفی روغن و پروتئین کلزا. پژوهشنامه گیاهان دانه های روغنی. جلد چهارم. 23.
17-
محمدزاده، ج. قدس ولی، علیرضا. 1396. بررسی شرایط استخراج و ترسیب بر خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی کلزا. مجله علمی- پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران. شماره 64. دوره 14.
مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی
کنفرانس های داخلی
1- محمدزاده، ج. و جعفر بای، ج. 1381. گندم دوروم و ارزیابی خصوصیات کیفی آن. اولین کنگره بین المللی گندم، تهران.
2- محمدزاده، ج. و فخرالدین، ف. 1382. بررسي تعيين زمان برداشت و شرايط نگهداري زيتون. سومين کنگره ملی علوم باغباني، شیراز.
3- محمدزاده، ج. 1382. دستاورد هاي جديد در زمينه برداشت و نگهداري کلزا. چهاردهمين کنگره علوم و صنايع غذايي، تهران.
4- محمدزاده، ج. 1382. نقش فن آوريهاي جديد در ارتقاء کيفي صنعت روغن. همايش ملی غذا و توسعه پايدار. تهران.
5- محمدزاده، ج. و یقبانی، م. 1384. تهيه پکتين از ضايعات آفتابگردان. دومين همايش ملي بررسي ضايعات کشاورزي، تهران
6-محمدزاده، ج. و یقبانی، م. 1386. بررسی شرایط استخراج روغن از کلزا توسط فرآیند آنزیمی-آبکی. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، ارومیه.
7-یقبانی، م. و محمدزاده، ج. 1386. قابلیت های ارقام جو بدون پوشینه استان گلستان در تهیه مالت. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، ارومیه.
8-محمدزاده، ج. و یقبانی، م. 1387. تهيه ايزوله پروتئيني از کنجاله کلزا و تعيين خصوصيات عملکردي . هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، مشهد.
9-محمدزاده، ج. و یقبانی، م. 1387.
نقش بيفيدوباکتري ها در فرآورده هاي لبني. اولين همايش ملي دام و طيور کشور، گرگان.
10- یقبانی، م. و محمدزاده، ج. 1387. فرآوري محصولات لبني با استفاده از فناوري فشارهيدرو استاتيک بالا. اولين همايش ملي دام و طيور کشور، گرگان.
11- یقبانی، م. و محمدزاده، ج. 1387. استفاده از مواد بسته بندي تجزيه پذير به منظور کاهش آلودگي. کنگره ملی بازیافت محصولات کشاورزی، اصفهان.
12- قدس ولی، ع.، محمدزاده، ج. و یقبانی، م. 1387. ارزيابي خصوصيات عملکردي ايزوله هاي پروتئيني کانولا و توليد اجزاي غذاي عملگر از پسماند هاي روغن کشي. کنگره ملی بازیافت محصولات کشاورزی، اصفهان.
کنفرانس های خارجی
1- Mohammadzadeh, J.,
Kashaninejad, M. and Yaghbani, M. 2006.
Preparation of protein isolate from Iranian meal and its functional properties. 13 World Congress of food science &Technology, France.
2- Mohammadzadeh, J
. and Yaghbani, M. 2006.
Production Of Pectin From Sunflower Head Residues Of Iranian Cultivars. Asian congress of chemical engineering,
Malysia.
3- Seyedi, F. and
Mohammadzadeh, J.
2008. Potato Tuber Yield As Affected by Various Amount of)
N,P,and K Application. Soil Science Congress, Turkey.
4- Yaghbani, M.
,
Kashaninejad, M. and
Mohammadzadeh, J.
2006.
Study on Potato Starch as a food Ingredient. 13 World Congress of food science &Technology, France
.
پروژه های تحقیقاتی اجرا شده
1- بررسي خواص کمي وکيفي ماکاروني حاصل ازارقام اميدبخش گندم دوروم
. (مجری طرح : 1377تا 1379).
2- بررسي شرايط خشک کردن دانه کلزا واثرات آن بر کميت وکيفيت روغن استحصالي
. ( مجری طرح : 1378 تا 1380).
3- بررسي و
مقايسه کمي کيفي ارقام سيب زميني بمنظور استفاده درصنايع فرآوري
. (مجری استانی: 1379-1382).
4- بررسي تعيين زمان برداشت و اثر شرايط نگهداري زيتون بر کميت و کيفيت آن در ارقام برتر منطقه گلستان
. (مجری مسئول طرح: 1379-1382).
5- بررسي تهيه پکتين از ضايعات آفتابگردان در استان گلستان. (مجری طرح: 1380- 1381).
6- بررسي روشهاي پوست گيري دانه کلزا و اثر آن بر ميزان و کيفيت روغن استحصالي. (مجری مسئول طرح: 1379-1383).
7- تهيه
ايزوله پروتئيني از کنجاله کلزا و تعيين خصوصيات
عملکردي آن در منطقه گلستان
.( مجری طرح: 1381-1383).
8- بهینه سازي فرآيند استخراج روغن زيتون بمنظور افزايش راندمان و بهبود خصوصيات کيفي آن
. (مجری طرح: 1383-1386).
9- بررسي فرآيند استخراج آنزيمي روغن از ارقام کلزاي کشت شده استان گلستان. (مجری طرح: 1385- 1388).
10- بررسي عوامل موثر بر پوست گيري و خصوصيات فيزيکو شيميايي دانه آفتابگردان. (همکار طرح: 1385-1387).
11- بررسي فرآيند آنزيمي-آبکي در استخراج روغن زيتون. (همکار طرح: 1386- 1388).
12- بررسي خصوصيات فيزيکو شيميايي نشاسته ارقام سيب زميني گلستان. (همکار طرح: 1381-1383).
13- بررسي و مقايسه عملکرد کمي و کيفي ارقام هندوانه. (همکار طرح:1381-1384 ).
14- بررسي و خالص سازي خربزه بومي جاجو و تعيين خصوصيات کيفي آن. (همکار طرح:1381- 1384 ).
15- خصوصيات زراعي و عملکرد ارقام سيب زميتي با تعييت خواص کيفي آن در منطقه کوهستاني و دشت. (همکار طرح:1382-1385).
16- بررسي ويژگيهاي فيزيکو شيميايي برخي از واريته هاي زيتون و تفاله حاصل از آن. (همکار طرح: 1384-1386).
17- تکوين دانش فني توليد نيمه صنعتي محصولات پروتئيني کانولا به روش فراغشايي از پسماند صنايع روغن کشي . (همکار طرح: 1389- 1392).
18- تولید و ارزیابی فیلم فعال نانو کامپوزیتی پروتئین رس از کنجاله افتابگردان در استان گلستان ( مجری طرح 94-96)
19- تولید و ارزیابی کیک بدون گلوتن بر پایه استفاده از ذرت سفید با کیفیت پروتئین بالا ( مجری طرح 94-96)
پروژه های تحقیقاتی در حال اجرا
1-
استفاده از شربت سورگوم شیرین به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت ونان قندی ( مجری طرح خاص)
2- بررسی ویژگی های تغذیه ای و کیفیت نانوایی رقم گندم مروارید
متاثر از مصرف بهینه کودهای ریز مغذی سولفات آهن، روی و منگنز ( مجری طرح خاص)
3- ارزیابی تاثیر گاز ازن بر انبار مانی و ویژگی های کیفی ذرت و جو در استان گلستان ( مجری طرح خاص)
4- تاثیر روش های مختلف آبیاری بر عملکرد و خصوصیات کیفی سالیکورنیا ( همکار طرح).
شیرزاد،م. 1395. پایان نامه کارشناسی ارشد. علوم و صنایع غذایی. بهینه سازی شرایط تولید بتا گاوکان از مخمر و کاربرد آن در یک سیستم امولسیونی مدل. ( استاد راهنما). دانشکده آموزش عالی بهاران گلستان.