پنج شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳  -  Thursday, November 21, 2024
جستجوی پیشرفته
اعضای هیات علمی و محققان  » بخش صنایع غذایی  »  دکتر فوژان بدیعی



[_HprPDF] فوژان بدیعی نام و نام خانوادگی
استاد مرتبه علمی
عضو هیات علمی سمت
علوم و صنایع غذایی-فرآوری مواد غذایی تخصص
موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی محل کار
f.badii@areeo.ac.ir پست الکترونیک
02632705242 شماره تماس
02632706277 فکس

سوابق مقالات  پروژه های تحقیقاتی  تالیف و ترجمه کتاب  راهنمایی و مشاوره پایان نامه عضویت در مجامع علمی  تشویقات  سایر موارد

سوابق
 

سوابق تحصیلی

دکتری: دانشگاه ناتینگهام انگلستان در رشته علوم و صنایع غذایی، 2005

کارشناسی ارشد: دانشگاه تهران در رشته علوم و صنایع غذایی، 1375

کارشناسی: دانشگاه تهران در رشته علوم و صنایع غذایی، 1371

سوابق شغلی

1375 تاکنون:  عضو هیات علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی

1398 تاکنون: عضو هیئت تحریریه مجله "تحقیقات مهندسی صنایع غذایی"

 
سوابق اجرایی

1376-1381: عضو و دبیر کمیته هیات ممیزه مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی

1385-1392: عضو و دبیر کمیته هیات ممیزه مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی

1386-1392: عضو شورای تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی

1387: نماینده مؤسسه در ستاد زنان محقق، نوآور و پیشرو

1385-1386: عضو کمیته اصلی برنامه راهبردی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

1385-1386:عضو کمیته اصلی برنامه راهبردی تحقیقات حبوبات

1386-1398: عضو کمیته فنی بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی

1394-1397: عضو کارگروه ساماندهی آزمایشگاه های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

1399-1402 : دبیر علمی کمیته انتشارات مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
سوابق تدریس
 

Fall 2003, Teaching assistant: Fundamentals of Food Preservation, University of Nottingham

Fall 2004, Teaching assistant: Fundamentals of Food Preservation, University of Nottingham

Fall 2005, Teaching assistant: Fundamentals of Food Preservation, University of Nottingham.

 نیمسال دوم 1398-1397: تدریس خواص بیوفیزیکی مواد غذایی، دوره کارشناسی ارشد، دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

نیمسال اول 1389-1388: تدریس صنایع بسته­ بندی، دوره کارشناسی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی

نیمسال دوم 1390-1389: تدریس صنایع بسته­ بندی، دوره کارشناسی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی

نیمسال اول 1389-1388: تدریس صنایع سبزی و میوه، دوره کارشناسی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی

نیمسال دوم 1390-1389: تدریس صنایع سبزی و میوه، دوره کارشناسی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی

نیمسال دوم 1390: تدریس بسته ­بندی پیشرفته مواد غذایی، دوره دکتری، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی شعبه بین­الملل

نیمسال دوم 1392-1391: تدریس بسته­ بندی پیشرفته مواد غذایی، دوره دکتری، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی

نیمسال اول 1395-1394: تدریس صنایع بسته­ بندی مواد غذایی، دوره کارشناسی­ ارشد، دانشکده علوم تغذیه و رژیم­شناسی، دانشگاه علوم پزشکی تهران

نیمسال دوم 1395-1394: تدریس صنایع بسته­ بندی مواد غذایی، دوره کارشناسی­ ارشد، دانشکده علوم تغذیه و رژیم­شناسی، دانشگاه علوم پزشکی تهران
 

مقالات 
مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی

1.   Chaichi, M., Badii, F., Mohammadi, A., and Hashemi, M. 2023. Novel Bioactive Composite Films Based on Pectin-Nanocellulose-Synergistic Triple Essential Oils: Development and Characterization. Food and Bioprocess Technology , 16(8), 1794-1805.
2.     Chaichi, M., Mohammadi, A., Badii, F., and Hashemi, M. 2021. Triple synergistic essential oils prevent pathogenic and spoilage bacteria growth in the refrigerated chicken breast meat. Biocatalysis and Agricultural Biotechnology , 32, 101926
3.    Farrokhi, F., Badii, F., Ehsani, M.R., and Hashemi, M. 2020. Effect of pH-dependent fibrillar structure on enzymatic hydrolysis and bioactivity of nanofibrillated whey protein. LWT-Food Science and Technology , 131, 109709.
4.    Maftoonazad, N. , Badii, F., Mohamed, A. , and Ramaswamy, H. 2020. Evaluation of physicochemical, thermomechanical, and structural properties of chickpea flour composite films reinforced with crystalline nanocellulose. Journal of Applied Polymer Science, 137(8), 48389.
5.    Rafiee Darsangi, Z., Badii, F., and Salehifar, M. 2020. Optimization of the production of a self-stable powder from date fruit variety 'shahani'. Agriculturae Conspectus Scientificus , 85(3), 247-255
6.     Mansoori, N., Majzoobi, M., Gavahian, M., Badii, F., and Farahnaky, A. 2020. Acacia gum as a natural anti-plasticizer for the production of date syrup powder: Sorption isotherms, physicochemical properties, and data modeling. Foods, 9(1), 50.
7.   Farrokhi, F., Badii, F., Ehsani, M.R., and Hashemi, M. 2019. Functional and thermal properties of nanofibrillated whey protein isolate as functions of denaturation temperature and solution pH.   Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, 583, 124002.
8.   Chaichi, M., Badii, F., Mohammadi, A., and Hashemi, M. 2019. Water resistance and mechanical properties of low methoxy-pectin nanocomposite film responses to interactions of Ca2+ ions and glycerol concentrations as crosslinking agents . Food Chemistry , 293, 429-437.
9.    Farrokhi, F., Ehsani, M.R. Badii, F., and Hashemi, M. 2018. Structural and thermal properties of nanofibrillated whey protein isolate in the glassy state. LWT-Food Science and Technology , 96, 274-281.
10. Farrokhi, F., Ehsani, M.R. Badii, F., and Hashemi, M. 2020. Effect of pH on Structural Properties of Heat-Induced Whey Protein Gels . Journal of Food Biosciences and Technology, 10 (1), 57-68.
11.  Chaichi, M., Hashemi, M., Badii, F., and Mohammadi, A. 2017. Preparation and characterization of a novel bionanocomposite edible film based on pectin and crystalline nanocellulose. Carbohydrate Polymers , 157, 167-175.
12.  Aghababaei, A.H., Maftoonazad, N., Elhamirad, A.H., and Badii, F. 2017. Accelerated aging of wheat grains:  Part I- Influence on rheological properties of wheat flour. Journal of Cereal Science , 77, 147-156.
13.  Aghababaei, A.H., Maftoonazad, N., Elhamirad, A.H and Badii, F. 2017. Accelerated aging of wheat grains: Part II-Influence on thermal characteristics of wheat starch and FTIR spectroscopy of gluten . Journal of Cereal Science , 77, 157-165.
14.  Badii, F., Atri, H., and Dunstan, D. 2016. The effect of shear on the rheology and structure of heat induced whey protein gels. International Journal of Food Science and Technology , 51(7), 1570-1577.
15.  Sahraei KhoshGardesh, A., Badii, F., Hashemi , M., Yasini Ardakani, A., Maftoonazad, N., and Mousapour Gorji, A. 2016. Effect of nanochitosan-based coating on climacteric behavior and postharvest shelf-life extension of Apple cv. Golab Kohanz. LWT-Food Science and Technology , 70, 33-40.
16.  Farahnaky, A., Mansoori, N., Majzoobi, M., and Badii, F. 2016. Physicochemical and sorption isotherm properties of date syrup powder: antiplasticizing effect of maltodextrin. Food and Bioproducts Processing , 98, 133-141.
17.  Badii, F., MacNaughtan, W., Mitchell, J.R., and Farhat, I.A. 2014. Effect of Drying Temperature on Physical Properties of Thin Gelatin Films. Drying Technology , 32(1, 2), 30-38.
18.  Ansari, S., Maftoon-Azad, N., Farahnaky, A., Hosseini, E., and Badii, F. 2014. Effect of moisture content on textural attributes of dried figs. International Agrophysics, 28, 403-412.
19.  Majzoobi, M., Beparva, P., Farahnaky, A., and Badii, F. 2014. Physicochemical properties of cross-linked wheat starch affected by L-ascorbic acid. Journal of Agricultural Science and Technology , 16, 355-364.
20.   Eshghi , S., Hashemi , M., Mohammadi , A., Badii , F., Mohammadhoseini , Z., and Ahmadi , K. 2014. Effect of Nanochitosan-Based Coating With and Without Copper Loaded on Physicochemical and Bioactive Components of Fresh Strawberry Fruit (Fragaria x ananassa Duchesne) During Storage. Food and Bioprocess Technology, 7, 2397-2409.
21. Badii, F., Farahnaky, A., and Behmadi, H. 2014. Effect of storage relative humidity on physical stability of dried fig. Journal of Food Processing and Preservation , 38(1), 477-483.
22.  Majzoobi, M., Beparva, P., Farahnaky, A., and Badii, F. 2013. Effects of malic acid and citric acid on the functional properties of native and cross-linked wheat starches. Starch/Starke, 65, 1-6.
23. Maftoonazad, N., Badii, F., and Shahamirian, M. 2013. Recent innovations in the area of edible films and coatings. Recent Patents on Food, Nutrition & Agriculture, 5, 201-213.
24. Ansari, S., Farahnaky, A., Majzoobi, M., and Badii, F. 2011. Modelling the effect of glucose syrup on the moisture sorption isotherm of figs.
Food Biophysics , 6(3), 377-389. Comparison of pectin biosynthesis in local apple cultivar 'Azayesh' and some commercial cultivars as affected by pH and carbohydrate contents.
25. Tarrahi, S., Hajnajari, H., and Badii, F. 2010. Acta Horticulture , 877, 1137-1144.

26.  Maftoonazad, N., and Badii, F. 2009. Use of edible films and coatings to extend the shelflife of food products. Recent Patents on Food, Nutrition & Agriculture, 1(2), 162-70.

27.  Saiedirad, M.H., Tabatabaeefar, A., Borghei, A., Mirsalehi, M., Badii, F., and Ghasemi, M. 2008. Effect of moisture content, seed size, loading rate and seed orientation on force and energy required for fracturing cumin seed (Cuminum cyminum Linn.) under quasi-static loading. Journal of Food Engineering, 86, 565-572.

28.  Amini, F.L., Badii, Kh., Rastkari, N., Nabi Bidhendi, G.R., Farshchi, P., Gerayeshnejad M., and Badii, F. 2007. Bioassay on the bioaccumulation of tributyltin chloride exposure in the fish, Scatophagus argus , in the Persian Gulf. International Journal of Ecology and Environmental Sciences , 33(1), 23-28.

29.  Badii, F., Martinet, C., Mitchell, J.R., and Farhat, I.A. 2006. Enthalpy and mechanical relaxation of glassy gelatin films. Food Hydrocolloids , 20, 879-884.

30.  Badii, F., MacNaughtan, W., and Farhat, I.A. 2005. Enthalpy relaxation of gelatin in the glassy state. International Journal of Biological Macromolecules , 36, 263-9.

31.  Farahnaky, A., Badii, F., Farhat, I.A., Mitchell, J.R., and Hill, S.E. 2004. Enthalpy relaxation of bovine serum albumin. Biopolymers , 78, 69-77.

مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی

 

1.    پاشائی، آ.، شواخی،ف.، فهیم­ دانش، م.، بدیعی، ف . و رحمانی، ا. 1395. مقایسه کاربرد دستگاه DSC  و روش ترکیب اسیدچرب در تشخیص تقلی روغن زیتون فوث بکر با روغن آفتابگردان. علوم غذایی و تغذیه. پذیرفته شده.

2.    بیات، ف.، بدیعی، ف . و رفیعی درسنگی، ز. 1395. ارزیابی پایداری فیزیکی پودر سیر خشک­شده با روش­های خشک کردن انجمادی و جریان هوای گرم. مجله مهندسی بیوسیستم ایران. پذیرفته­ شده.

3.    بیاتی، م.ر.، رجبی­پور، ع.، مبلی، ح.، ایوانی، ا. و بدیعی، ف. 1395. ارزیابی انبارمانی سیب گلاب با روش­های صوتی و نفوذسنجی. نشریه ماشینهای کشاورزی. 6(1): 200-188.

4.       صحرایی خوش گردش، ع.، بدیعی، ف. و یاسینی اردکانی، س.ع. 1393. تاثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگی­های کیفی و ظاهری سیب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری، مجله مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران). 45(2): 120-113.

5.    فرجی، ن.، مفتون­آزاد،ن.، فرحناکی، ع.، بدیعی،ف. و حسینی، س.ا. 1394. بررسی تاثیر تیمارهای مختلف در کنترل قهوه­ای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 47(12): 180-171.

6.    کشاورزیان، ف.، بدیعی، ف.، سیدین اردبیلی، س.م.، هاشمی، م.، احمدی، ز. و حسینی، س. ا. 1393. اثر بسته­بندی نان تست با فیلم نانوکامپوزیت پلی­اتیلن-رس بر کیفیت و ماندگاری آن، مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(3): 100-93.

7.       مجذوبی، م.، سیف­زاده، ن.، فرحناکی، ع. و بدیعی، ف. 1393. بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگی­های فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم. مجله علوم و تکنولوژی پلیمر. 27(1): 23-15.

8.    محمدحسینی، ز.، هاشمی، م.، محمدی، ع.، بدیعی، ف. ، عشقی، س. و احمدی صومعه، ک.1393.  بررسی  روند تغییرات ترکیبات زیست فعال و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 43(11): 52-41.

9.    سرمدی­زاده، د.، بدیعی، ف مفتون­آزاد، ن.، احسانی، م.ر. و عامری، آ.1392.  بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگهای فیلم­های خوراکی ایزوله پروتئن سویا به روش پاسخ سطح. مجله علوم و صنایع غذایی. 40(10): 116-103.

10.  عامری شهرابی، آ.، بدیعی، ف. ، مفتون آزاد، ن. و احسانی، م.ر. 1392. مطالعه ویژگی­های فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش پاسخ سطح . مجله علوم و صنایع غذایی. 38(10): 101-89.

11.  محمدحسینی، ز.، هاشمی، م.، محمدی، ع.، بدیعی، ف. ، عشقی، س.، احمدی صومعه، ک. و قناتی، ک. 1392. بررسی ترکیبات زیست فعال و فعالیت آنتی­اکسیدانی پرتقال تامسون ناول طی نگهداری در انبار. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 8 (1): 217-209.

12.   عشقی، س.، هاشمی، م.، محمدی، ع.، بدیعی، ف. ، ، محمدحسینی، ز.، احمدی صومعه، ک. و قناتی، ک. 1392. تاثیر پوشش نانو-امولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگی­های کیفی میوه توت فرنگی پس از برداشت. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 8 (2): 19-9.

13.  صادقی­پور، م.، بدیعی، ف. ، بهمدی، ه. و بازیار، ب.1391. اثر پوششهای خوراکی برپایه متیل­سلولز بر ماندگاری گوجه­فرنگی. مجله علوم و صنایع غذایی. 35(9): 99-89.

14.  رضایی تقی­آبادی، م.، مفتون آزاد، ن.، بدیعی، ف. و حسینی، س.ا.1391.  بررسی کاربرد پوشش­های خوراکی برپایه صمغ ترا کاگانت (کتیرا) در افزایش ماندگاری میوه کیوی. مجله علوم و صنایع غذایی. 37(9): 134-123.

15.  حسین­آبادی، و.، بدیعی، ف قراچورلو، م.، و حشمتی، ع. 1390. تاثیر آنزیم­بری و پوششهای هیدروکلوئیدی متیل­سلولز و کتیرا در میزان جذب روغن و خواص کیفی سیب­زمینی سرخ­شده. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 6 (4): 81-71.

16.  سرمدی­زاده، د.، بدیعی، ف . احسانی، م.ر.، مفتون­آزاد، ن. و گودرزی، ف.1390. مطالعه اثر پوشش بر پایه ایزوله پروتئین سویا بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش پاسخ سطح. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 6(2):86-75.

17.  عامری شهرابی، آ.، بدیعی، ف . ، مفتون آزاد، ن.، احسانی، م.ر. و سرمدی­زاده، د.1390. بررسی خواص عملگر و حرارتی کنسانتره و ایزوله پروتئین نخود و سویا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 6(3): 49-58.

18.  سعیدی­راد، م.ح.، طباطبایی­فر، ا. و بدیعی، ف . 1389. عوامل مؤثر بر نیرو و انرژی برای جدا کردن زیره از بوته زیره سبز. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. 11(2):58-49.

19.  فاطمه دارایی، ف.، بدیعی، ف ، میزانی، م. و گرامی، ع. 1388. اثرات افزودن مواد پلاستی­سایزر بر برخی ویژگیهای مکانیکی و شیمی فیزیکی فیلم متیل­سلولز خوراکی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 3، 54-47.

20.   میزانی، م.، دارایی، ف.، بدیعی، ف. و گرامی، ع. 1388. تاثیر پوشش خوراکی­متیل سلولز بر انبارمانی شلیل. مجله علوم غذایی و تغذیه. 3، 11-2.

21.  دهقان­شعار، ز.، بدیعی، ف. و بهمدی، ه. 1388. بررسی اثر گلیسرول بر برخی ویژگی­های فیلم پروتئینی سویا. مجله علوم و صنایع غذایی. 6(1) 1-9.

22.  سعیدی­راد، م.ح.، طباطبایی­فر، ا. و بدیعی، ف . 1387. بررسی عوامل مؤثر بر مقاومت مکانیکی دانه زیره. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی.9(3) 23-34.

23.   بدیعی، ف. ، فرحناکی، ع. و بهمدی، ه. 1387 مطالعه خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی.9(1) 81-94.

24.   بدیعی، ف . 1386. تغییرات انتالپی ژلاتین در زمان نگهداری در حالت شیشه ای. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. 7 (3): 150-137.

25.  بدیعی، ف . , شاه بیک، م. ع. و صغری معدنی، ص. 1379. اثرهای متقابل تیمارهای گرمادهی, کلرورکلسیم و هورمون 2,4-D بر عمر نگهداری سیب رددلیشس.مجله تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی.5(19)8.

26.  بدیعی، ف و شاه بیک، م. ع. 1378. بررسی اثر کلرورکلسیم و گرمادهی متناوب برروی کیفیت و عمرانباری سیب رقم رددلیشز. مجموعه مقالات علمی - تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. 4(13)26-16.

27.  بدیعی، ف . 1377. نشاسته های تغییریافته و کاربردهای آنها(بررسی کلی). مجموعه مقالات علمی - تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. 3(10)51-33.

28.  بدیعی، ف . 1376. بررسی خواص کنسانتره های پروتئینی سبوس برنج و مقایسه آنها با فرآورده های پروتئینی سویا.مجموعه مقالات علمی - تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. 2(7) 46-28.

29.   حامدی، م  و  بدیعی، ف . 1375. بررسی امکان تولید غلیظ شده­ی پروتئینی از سبوس برنج.مجله علوم پایه.9 ( 4-3) 30-15.

مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی

کنفرانس های داخلی  
 

1.        بیاتی، م.ر.، رجبی­پور، ع.، مبلی، ح.، ایوانی، ا. و بدیعی، ف. ارزیابی انبارمانی سیب گلاب با دو روش آگوستیکی و نفوذسنجی. هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین­های کشاورزی (بیوسیستم)، دانشگاه فردوسی مشهد، بهمن­ماه 1392.

2.    بدیعی، ف. پایداری مواد غذایی خشک در طی نگهداری: دمای انتقال شیشه­ای (Tg ) و اهمیت آن. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392. (سخنرانی کلیدی).

3.    بدیعی، ف. ،مفتون­آزاد، ن.، رفیعی، ز.و شریف­نسب، ه. بررسی ویژگیهای فیلم نانوکامپوزیت نشاسته به­منظور بسته­بندی محصولات کشاورزی. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392.

4.    منصوری طهرانی، ن.، فرحناکی، ع.، مجذوبی، م.، بدیعی، ف. و نیاکوثری، م. تاثیر آنتی­پلاستیسایزر مالتودکسترین بر ایزوترم جذبی پودر شیره خرما. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392.

5.    پاشایی، آ.، شواخی، ف.، فهیم­دانش، م.و  بدیعی، ف.  کاربرد دستگاه گرماسنج پویشی تفاضلی (DSC) جهت تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن گیاهی. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392.

6.    بیاتی، م.، بدیعی، ف. . ایوانی، ا.، رجبی­پور، ع. و مبلی، ح.    ارزیابی اثر پوشش خوراکی بر پایه متیل­سلولز بر ماندگاری و رسیدگی سیب گلاب. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392.

7.    عشقی، س.، هاشمی، م.، محمدی، ع.،  بدیعی، ف. ، محمدحسینی، ز. و احمدی صومعه، ک. تاثیر پوشش نانوکیتوزان حاوی مس بر افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت میوه توت­فرنگی در زمان نگه­داری. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392.

8.    مفتون­آزاد، ن.، فروزنده، ب.، بدیعی، ف. ، فرحناکی، ع.، حسینی، س.ا. و شاه­امیریان، م. بررسی تاثیر ساکارز و پکتین بر تغییرات رنگ، ویژگیهای ارگانولپتیک و خواص حرارتی شربت انجیر. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذر ماه 1390.

9.    علی­پور، م.، فرحناکی، ع.،  مجذوبی، م. و بدیعی، ف. بررسی و مدل کردن تاثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیندبر خواص فیزیکوشیمیایی پاپ­کورن. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذر ماه 1390.

10.     کشاورزیان، ف.،­ بدیعی، ف. سیدین­اردبیلی، س.م.، هاشمی، م. و حسینی، س.ا. اثر بسته­بندی با فیلم نانوکامپوزیت پلی­اتیلن- رس بر ماندگاری نان تست جو. همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، دانشگاه آزاد، شیراز، آبان­ماه 1391.

11.   بدیعی، ف. ، فرحناکی، ع. و بهمدی، ه. اثر رطوبت محیط بر پایداری فیزیکی انجیر خشک. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذرماه 1389.

12.   عامری، آ.، بدیعی، ف. احسانی، م.ر.، و مفتون­آزاد، ن. مقایسه خصوصیات کنسانتره و ایزوله پروتئین نخود با فرآورده­های پروتئینی سویا. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذرماه 1389.

13.   رضایی، م.، مفتون آزاد، ن.، بدیعی، ف. و حسینی، ا. اثر پوشش خوراکی کتیرا بر خصوصیات کیفی میوه کیوی در حین نگهداری. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذرماه 1389.

14.   رضایی، م.، مفتون آزاد، ن.، بدیعی، ف. و حسینی، ا. ارزیابی فاکتورهای مؤثر بر خصوصیات ممانعت­کنندگی، مکانیکی و کدورت فیلم­های برپایه کتیرا با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذرماه 1389.

15.     بدیعی، ف. مروری بر روشهای تولید مواد غذایی با حداقل فرآوری. یازدهمین کنگره تغذیه ایران. دانشگاه علوم پزشکی شیراز. 13-10 آبانماه 1389.

16.   فرزانه کوچکی، م.، حاج­نجار، ح. و بدیعی، ف. ، بررسی ویژگی‌های شیمیایی و حسی سه رقم جدید تجارتی سیب در شرایط آب و هوایی کرج، ششمین کنگره علوم باغبانی ایران، دانشگاه گیلان، 25-22 تیرماه 1388.

17.   طراحی کوچکی، ش.، حاج­نجار، ح. و بدیعی، ف. ، بررسی همبستگی بین pH بافت میوه و بیوسنتز پکتین در برخی ارقام بومی و خارجی سیب، ششمین کنگره علوم باغبانی ایران، دانشگاه گیلان، 25-22 تیرماه 1388.

18.   رادی، م.، مجذوبی، م.، فرحناکی، ع.، جمالیان ج. و بدیعی، ف. تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم با اتصالات فرعی، هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی، مشهد، 25-24 مهرماه 1387.

19.   بدیعی، خ.، هاشمی، س.م.، اکبرزاده، ا.، ادهمی، ف.، احمدی مقدم، ح.، اعرابی، ا.م.، جبلی معین، ش.، عبدالرضا، ش. و بدیعی، ف. مقایسه پوشش‌دهی سطوح رآکتورهای شیشه‌ای با نانوذرات دی اکسیدتیتانیوم جهت فرآیند اکسیداسیون پیشرفته رنگزاهای آلی در محیط ‌آبی با استفاده از چسب‌های پلیمری و به روش آماده‌سازی سطح شیشه"، همایش ملی تکنولوژی نوین در محیط‌زیست، تهران، ایران، ص 5و 14 اسفندماه 1386.

20.   بدیعی، ف. ، فرحناکی، ع. و بهمدی، ه. مطالعه همدماهای جذب آب گزانگبین به روش دینامیکی. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. ارومیه 24-23 آبان­ماه 86.

21.   دهقان­شعار، ز.، بدیعی، ف. و بهمدی، ه. بررسی اثر گلیسرول بر برخی ویژگی های فیلم پروتئینی سویا. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. ارومیه 24-23 آبان­ماه 86.

22.     بدیعی، ف. ، اثر ساختمان مولکولی بر جذب آب فیلم­های نازک ژلاتین. یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران. دانشگاه تربیت مدرس تهران 9-7 آذرماه 1385.

23.   بدیعی، ف. ، بهبود کیفیت و افزایش عمر انباری شلیل رفعتی صادراتی با روش گرمادهی متناوب.مجموعه مقالات.دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران.دانشگاه آزاد اسلامی تهران.19-17 مهرماه1380.

24.   بدیعی، ف. ، و حامدی، م. بررسی خواص کنسانتره­های پروتئینی سبوس برنج و مقایسه آنها با فرآورده­های پروتئینی سویا. ششمین گردهمایی برنج کشور. اصفهان مرکز آموزش کشاورزی کبوتر آباد. 10-12 آذرماه 1376.

25.   حامدی، م و بدیعی، ف . بررسی امکان تولید کنسانتره پروتئینی از سبوس برنج. دومین کنگره ملی مهندسی شیمی. دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران 8-6 اسفندماه 1375.


کنفرانس های خارجی

1.    Eshghi, S., Hashemi, M., Mohammadi, A ., Badii, F ., Mohammad Hoseini, Z., Ahmadi, K. Chitosan nano-emulsion coating as a potential natural compound to storability and control postharvest quality of strawberry. 5th International Symposium on Food Packaging, Berlin, Germany, 14-16 November 2012.

2.    Tarrahi­ Tabrizi, Sh., Hajnajari, H., Badii, F. Comparison of the pectin biosynthesis in Azayesh (a local apple cultivar) with some important commercial apple cultivars in Iran. 6th International Postharvest Symposium, Antalya, Turkey, 8-12 April 2009.

3.    Farzaneh Kouchaki, M., Hajnajari, H., Badii, F. Genetic variability of ascorbic acid biosynthesis in native and introduced apple cultivars. 6th International Postharvest Symposium, Antalya, Turkey, 8-12 April 2009.

4.    Badii, F. Mechanical relaxation of glassy gelatin films. 18th National Congress on Food Technology, Mashhad, Iran, 15-16 Oct. 2008.

5.    Badii, KH., Amini, F.L., Gerayeshnejad, M., Tonekaboni, S.Z.S., Nooshin Rastkari, Badii, F. , Marandi, A. Statistical investigation of effective parameters on bioaccumulation of tributyltin chloride (TBTCl) in Scat Fish in simulated environment of Persian Gulf. 2nd International Congress of Biological Sciences, Olympic Hotel, Tehran, Iran, 5-6 Feb. 2008.

6.    Badii, KH., Hashemi, S.M., Ahmadi Moghadam, H., Arabi, A.M., Jebeli Moein, S., Abdoulreza, S., Badii, F. Surface Coating of Glass Reactors with Nano Titanium Dioxide for Propose of Advanced Oxidation Process of Organic Colorants in Aqueous Environments: Comparison between Surface Coatings by Polymeric Glues and Surface Preparation Methods. International Catalyst Conference, Tehran, Iran, P111., 28-30 April, 2008.

7.    Badii, F ., MacNaughtan, W. and Farhat, I.A. Enthalpy relaxation of gelatin in the glassy state. The First International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food SystemsLausanne, Switzerland: Nestle Research Center, 2005.

8.    Badii, F ., MacNaughtan, W. and Farhat, I.A. DSC studies of physical ageing in gelatin. Thermal Analysis & Calorimetry (TAC), John Moores University, Liverpool: Royal Society of Chemistry. 2004.

9.    Shavakhi, F. and Badii, F. 2001. Investigation on the effect of harvest time on the physico-chemical properties of pear cultivars (Dutchess and Tabrizy) in Iran. International Conference on Agricultural Science and Technology (ICAST), Beijing, China, 2001.


پروژه های تحقیقاتی 
پروژه های تحقیقاتی اجرا شده

1.      تعیین و بررسی علل پوکی واریته سیب رقم رددلیشز در انبارهای سرد و راههای پیشگیری از آن (مجری)

2.       بررسی و تعیین اثر تاریخ برداشت و روش گرمادهی متناوب در افزایش عمر انبارداری میوه هلو و شلیل (مجری)

3.       بررسی اثر زمان برداشت بر خواص فیزیکوشیمیایی و عمر انباری گلابی دوشس و تبریزی کرج (همکار)

4.       بررسی برخی از خواص فیزیکوشیمیایی انجیر خشک منطقه استهبان به منظور بهبود کیفیت و پایداری آن (مجری)

5.    تهیه پوشش­های خوراکی از مواد سلولزی و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آنها و کاربرد آنها به منظور افزایش ماندگاری دو محصول باغی (مجری)

6.       تولید فیلم­های قابل بازیافت نانوکامپوزیت نشاسته به­منظور بسته­بندی محصولات کشاورزی و بررسی خصوصیات آنها (مجری)

7.       بررسی دو نوع پوشش میکرو-نانوامولسیون برپایه کیتوزان در افزایش ماندگاری نارنگی محلی تنکابن (مجری)

8.       بررسی پوشش میکرو-نانوامولسیون برپایه کیتوزان در افزایش ماندگاری پرتقال تامسون و خونی (مجری)

9.       بررسی تاثیر یک نوع پوشش نانوامولسیون برپایه کیتوزان در افزایش ماندگاری سیب رقم گلاب کهنز (مجری مسئول)

10.   تهیه پودر از خرمای درجه دو و مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی آن (مجری)

11.   بررسی امکان تهیه فرآورده­های پروتئینی از نخود (مجری)

12.   بهینه­سازی تولید کنسانتره از انجیرهای خشک درجه سه منطقه استهبان (همکار)

13.   ارائه روشهای سریع تعیین تقلب روغن زیتون (همکار)

14.   استفاده از محلولهای اسمزی و هوای گرم در تهیه انجیر نیمه­مرطوب (پرسی) (همکار)

15.   بررسی اثر بسته بندی  با فیلم نانوکامپوزیت پلی­اتیلن-رس بر افزایش ماندگاری نان تست (مجری)

16.  بررسی تاثیر نوعی پوشش نانوامولسیون تهیه شده بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری و برخی ویژگیهای میوه توت فرنگی در طول انبارمانی (مجری)

17.  مقایسه روشهای غیرمخرب آکوستیکی و مخرب مکانیکی برای بررسی ماندگاری سیب گلاب ضربه دیده و پوشش داده شده با متیل سلولز (مجری)

18.   بررسی تاثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون برپایه کیتوزان در افزایش ماندگاری انجیر سیاه استهبان(همکار)

19.  بررسی تاثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون برپایه کیتوزان در افزایش ماندگاری 2رقم خرمای مرطول (رطب) استان فارس (شاهانی و کبکاب) (همکار)

پروژه های تحقیقاتی در حال اجرا

 
  1.        مطالعه خواص حرارتی و پایداری نمونه­های انجیر نیمه­مرطوب تولید شده با استفاده از پلاستیسایزرها
  2.        تولید، بهینه­سازی و بررسی ویژگیهای فیلم پکتینی ضدمیکروبی تقویت شده با نانوسلولز و تاثیر آن بر ماندگاری گوشت
 

تالیف و ترجمه کتاب 

کتاب  

          1. تألیف کتاب با عنوان "کاربردهای پدیده انتقال شیشه ای در پایداری مواد غذایی". ناشر مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. 1401

         2. همکاری در تدوین کتاب با عنوان "یک دهه تلاش مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی". ناشر مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. زمستان 1385.

3.   همکاری در تدوین کتاب با عنوان " دهه دوم تلاش مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی". ناشر مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. زمستان 1394.

4.   ویراستار فنی کتاب با عنوان "شیمی گوشت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فرآورده­های گوشتی" . ناشر مؤسسه آموزش عالی علمی-کاربردی.

نشریات فنی و ترویجی
 

        1. نشریه فنی: پروتئین حبوبات و دورنمای کاربردهای آن در صنایع غذایی، مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. 1402

         2. نشریه ترویجی: آشنایی با اصول بسته بندی محصولات باغی. نشر آموزش کشاورزی. 1396

 
 

راهنمایی و مشاوره پایان نامه
 

1.       تعیین مدل مربوط به سه خصوصیت زیره سبز به روش شبکه­های عصبی مصنوعی (مشاور- پایان­نامه دکتری)

2.        تهیه ایزوله پروتئینی از نخود و مطالعه خواص عملکردی و خواص فیلم خوراکی آن (راهنما- پایان­نامه کارشناسی ارشد)

3.       تهیه فیلم خوراکی از ایزوله پروتئین سویا و بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی آن (راهنما- پایان­نامه کارشناسی ارشد)

4.       بررسی تنوع ژنتیک صفات مرفولوژیک، پومولوژیک و میزان پکتین ارقام سیب در کر ج (مشاور- پایان­نامه کارشناسی ارشد)

5.    بررسی تنوع ژنتیک برخی ارقام سیب از نظر قدرت سردانباری، پومولوژی، بیوسنتز و تغییرات آسکوربیک اسید در کرج (مشاور- پایان­نامه کارشناسی ارشد)

6.    بررسی اثر پیش تیمار حرارتی و پوشش خوراکی بر کاهش جذب روغن در خلال­های سیب­زمینی سرخ شده به روش عمیق(راهنما- پایان­نامه کارشناسی ارشد)

7.    ارزیابی تولید فیلم/پوشش­های خوراکی برپایه صمغ تراگاکانت (کتیرا) و برری کاربرد آن در افزایش ماندگاری میوه کیوی(مشاور- پایان­نامه کارشناسی ارشد)

8.       کاربرد پوشش­های خوراکی برپایه متیل­سلولز به منظور بهبود کیفیت و افزایش عمر انباری گوجه­فرنگی آن (راهنما- پایان­نامه کارشناسی ارشد)

9.        بررسی و مدل کردن تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر خواص فیزیکوشیمیایی پاپ کورن(مشاور- پایان­نامه کارشناسی ارشد)

10.  تهیه پوشش­های خوراکی از مواد سلولزی و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آنها و کاربرد آنها به منظور افزایش ماندگاری محصول شلیل (راهنما- پایان­نامه کارشناسی ارشد)

11.  بررسی و مطالعه اثر پوشش کاغذی تهیه شده بر پایه نانو-میکرو کیتوزان بر زمان ماندگاری و بیاتی نان تست (راهنما- پایان­نامه کارشناسی ارشد)

12.  مقایسه روشهای غیرمخرب آگوستیکی و مخرب مکانیکی برای بررسی ماندگاری سیب گلاب ضربه­دیده و پوشش داده شده با متیل­سلولز (مشاور- پایان­نامه دکتری)

13.   بررسی خواص فیزیکو شیمیایی مقاومت به ضربه و شدت تنفس برخی ارقام بومی و وارداتی سیب (راهنما-- پایان­نامه کارشناسی ارشد)

14.  ارزیابی مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و مولکولی برخی ارقام و ژنوتیپ­های ایرانی درخت به (Cydonia oblonga Mill.) (مشاور-پایان­نامه کارشناسی ارشد)

15.   تاثیر پوشش نانوامولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری سیب رقم گلاب کهنز (راهنما- پایان­نامه کارشناسی ارشد)

16.   بهینه سازی تهیه پودر خرما و مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی آن به روش سطح پاسخ (راهنمای- پایان­نامه کارشناسی ارشد)

17.   اثر نانو - امولسیون تهیه شده برپایه کیتوزان بر برخی ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی درطول انبارمانی (مشاور- پایان­نامه کارشناسی ارشد)

18.  اثر دو نوع پوشش نانوامولسیون بر پایه کیتوزان بر ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی­اکسیدانی و برخی ویژگیهای کیفی پرتقال تامسون و پرتقال خونی در طی انبارمانی (مشاور- پایان­نامه کارشناسی ارشد)

19.   تاثیر شرایط محیطی (دما و رطوبت نسبی) بر خصوصیات نانوایی دانه گندم (مشاور پایان نامه دکتری)

20.   تولید، بهینه سازی و بررسی ویژگی های فیلم نانوکامپوزیتی فعال برپایه پکتین-نانوسلولز (مشاور- پایان نامه دکتری)

21.  تهیه نانوالیاف از ایزوله پروتئین آب پنیر با دو روش کاویتاسیون هیدرودینامیک و اولتراسوند و بررسی ساختار و ویژگی های آن (راهنما-پایان نامه دکتری)


عضویت در مجامع علمی 
 

تشویقات 
 

1.       مجری دستاورد تحقیقاتی با عنوان "دانش فنی تولید پودر خرما" در سال 1391

2.       همکار برگزیده مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در سال 1390

3.       پژوهشگر نمونه مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در سال 1389


سایر موارد