سوابق تحصیلی
دکتری: دانشگاه ناتینگهام انگلستان در رشته علوم و صنایع غذایی، 2005
کارشناسی ارشد: دانشگاه تهران در رشته علوم و صنایع غذایی، 1375
کارشناسی: دانشگاه تهران در رشته علوم و صنایع غذایی، 1371
سوابق شغلی
1375 تاکنون: عضو هیات علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
1398 تاکنون: عضو هیئت تحریریه مجله "تحقیقات مهندسی صنایع غذایی"
1376-1381: عضو و دبیر کمیته هیات ممیزه مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
1385-1392: عضو و دبیر کمیته هیات ممیزه مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
1386-1392: عضو شورای تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
1387: نماینده مؤسسه در ستاد زنان محقق، نوآور و پیشرو
1385-1386: عضو کمیته اصلی برنامه راهبردی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی
1385-1386:عضو کمیته اصلی برنامه راهبردی تحقیقات حبوبات
1386-1398: عضو کمیته فنی بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
1394-1397: عضو کارگروه ساماندهی آزمایشگاه های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
Fall 2003, Teaching assistant: Fundamentals of Food Preservation, University of Nottingham
Fall 2004, Teaching assistant: Fundamentals of Food Preservation, University of Nottingham
Fall 2005, Teaching assistant: Fundamentals of Food Preservation, University of Nottingham.
نیمسال دوم 1398-1397: تدریس خواص بیوفیزیکی مواد غذایی، دوره کارشناسی ارشد، دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
نیمسال دوم 1390-1389: تدریس صنایع بسته بندی، دوره کارشناسی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی
نیمسال اول 1389-1388: تدریس صنایع سبزی و میوه، دوره کارشناسی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی
نیمسال دوم 1390-1389: تدریس صنایع سبزی و میوه، دوره کارشناسی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی
نیمسال دوم 1390: تدریس بسته بندی پیشرفته مواد غذایی، دوره دکتری، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی شعبه بینالملل
نیمسال دوم 1392-1391: تدریس بسته بندی پیشرفته مواد غذایی، دوره دکتری، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی
نیمسال اول 1395-1394: تدریس صنایع بسته بندی مواد غذایی، دوره کارشناسی ارشد، دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی، دانشگاه علوم پزشکی تهران
مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی
1. پاشائی، آ.، شواخی،ف.، فهیم دانش، م.، بدیعی، ف . و رحمانی، ا. 1395. مقایسه کاربرد دستگاه DSC و روش ترکیب اسیدچرب در تشخیص تقلی روغن زیتون فوث بکر با روغن آفتابگردان. علوم غذایی و تغذیه. پذیرفته شده.
2. بیات، ف.، بدیعی، ف . و رفیعی درسنگی، ز. 1395. ارزیابی پایداری فیزیکی پودر سیر خشکشده با روشهای خشک کردن انجمادی و جریان هوای گرم. مجله مهندسی بیوسیستم ایران. پذیرفته شده.
3. بیاتی، م.ر.، رجبیپور، ع.، مبلی، ح.، ایوانی، ا. و بدیعی، ف. 1395. ارزیابی انبارمانی سیب گلاب با روشهای صوتی و نفوذسنجی. نشریه ماشینهای کشاورزی. 6(1): 200-188.
4. صحرایی خوش گردش، ع.، بدیعی، ف. و یاسینی اردکانی، س.ع. 1393. تاثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگیهای کیفی و ظاهری سیب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری، مجله مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران). 45(2): 120-113.
5. فرجی، ن.، مفتونآزاد،ن.، فرحناکی، ع.، بدیعی،ف. و حسینی، س.ا. 1394. بررسی تاثیر تیمارهای مختلف در کنترل قهوهای شدن انجیر نیمه مرطوب (پرسی) رقم سبز استهبان. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 47(12): 180-171.
6. کشاورزیان، ف.، بدیعی، ف.، سیدین اردبیلی، س.م.، هاشمی، م.، احمدی، ز. و حسینی، س. ا. 1393. اثر بستهبندی نان تست با فیلم نانوکامپوزیت پلیاتیلن-رس بر کیفیت و ماندگاری آن، مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(3): 100-93.
7. مجذوبی، م.، سیفزاده، ن.، فرحناکی، ع. و بدیعی، ف. 1393. بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم. مجله علوم و تکنولوژی پلیمر. 27(1): 23-15.
8. محمدحسینی، ز.، هاشمی، م.، محمدی، ع.، بدیعی، ف. ، عشقی، س. و احمدی صومعه، ک.1393. بررسی روند تغییرات ترکیبات زیست فعال و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 43(11): 52-41.
9. سرمدیزاده، د.، بدیعی، ف .، مفتونآزاد، ن.، احسانی، م.ر. و عامری، آ.1392. بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگهای فیلمهای خوراکی ایزوله پروتئن سویا به روش پاسخ سطح. مجله علوم و صنایع غذایی. 40(10): 116-103.
10. عامری شهرابی، آ.، بدیعی، ف. ، مفتون آزاد، ن. و احسانی، م.ر. 1392. مطالعه ویژگیهای فیلم خوراکی ایزوله پروتئین نخود با روش پاسخ سطح . مجله علوم و صنایع غذایی. 38(10): 101-89.
11. محمدحسینی، ز.، هاشمی، م.، محمدی، ع.، بدیعی، ف. ، عشقی، س.، احمدی صومعه، ک. و قناتی، ک. 1392. بررسی ترکیبات زیست فعال و فعالیت آنتیاکسیدانی پرتقال تامسون ناول طی نگهداری در انبار. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 8 (1): 217-209.
12. عشقی، س.، هاشمی، م.، محمدی، ع.، بدیعی، ف. ، ، محمدحسینی، ز.، احمدی صومعه، ک. و قناتی، ک. 1392. تاثیر پوشش نانو-امولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری و ویژگیهای کیفی میوه توت فرنگی پس از برداشت. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 8 (2): 19-9.
13. صادقیپور، م.، بدیعی، ف. ، بهمدی، ه. و بازیار، ب.1391. اثر پوششهای خوراکی برپایه متیلسلولز بر ماندگاری گوجهفرنگی. مجله علوم و صنایع غذایی. 35(9): 99-89.
14. رضایی تقیآبادی، م.، مفتون آزاد، ن.، بدیعی، ف. و حسینی، س.ا.1391. بررسی کاربرد پوششهای خوراکی برپایه صمغ ترا کاگانت (کتیرا) در افزایش ماندگاری میوه کیوی. مجله علوم و صنایع غذایی. 37(9): 134-123.
15. حسینآبادی، و.، بدیعی، ف .، قراچورلو، م.، و حشمتی، ع. 1390. تاثیر آنزیمبری و پوششهای هیدروکلوئیدی متیلسلولز و کتیرا در میزان جذب روغن و خواص کیفی سیبزمینی سرخشده. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 6 (4): 81-71.
16. سرمدیزاده، د.، بدیعی، ف . احسانی، م.ر.، مفتونآزاد، ن. و گودرزی، ف.1390. مطالعه اثر پوشش بر پایه ایزوله پروتئین سویا بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش پاسخ سطح. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 6(2):86-75.
17. عامری شهرابی، آ.، بدیعی، ف . ، مفتون آزاد، ن.، احسانی، م.ر. و سرمدیزاده، د.1390. بررسی خواص عملگر و حرارتی کنسانتره و ایزوله پروتئین نخود و سویا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 6(3): 49-58.
18. سعیدیراد، م.ح.، طباطباییفر، ا. و بدیعی، ف . 1389. عوامل مؤثر بر نیرو و انرژی برای جدا کردن زیره از بوته زیره سبز. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. 11(2):58-49.
19. فاطمه دارایی، ف.، بدیعی، ف ، میزانی، م. و گرامی، ع. 1388. اثرات افزودن مواد پلاستیسایزر بر برخی ویژگیهای مکانیکی و شیمی فیزیکی فیلم متیلسلولز خوراکی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 3، 54-47.
20. میزانی، م.، دارایی، ف.، بدیعی، ف. و گرامی، ع. 1388. تاثیر پوشش خوراکیمتیل سلولز بر انبارمانی شلیل. مجله علوم غذایی و تغذیه. 3، 11-2.
21. دهقانشعار، ز.، بدیعی، ف. و بهمدی، ه. 1388. بررسی اثر گلیسرول بر برخی ویژگیهای فیلم پروتئینی سویا. مجله علوم و صنایع غذایی. 6(1) 1-9.
22. سعیدیراد، م.ح.، طباطباییفر، ا. و بدیعی، ف . 1387. بررسی عوامل مؤثر بر مقاومت مکانیکی دانه زیره. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی.9(3) 23-34.
23. بدیعی، ف. ، فرحناکی، ع. و بهمدی، ه. 1387 مطالعه خواص جذب بخارآب در گزانگبین به روش دینامیکی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی.9(1) 81-94.
24. بدیعی، ف . 1386. تغییرات انتالپی ژلاتین در زمان نگهداری در حالت شیشه ای. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. 7 (3): 150-137.
25. بدیعی، ف . , شاه بیک، م. ع. و صغری معدنی، ص. 1379. اثرهای متقابل تیمارهای گرمادهی, کلرورکلسیم و هورمون 2,4-D بر عمر نگهداری سیب رددلیشس.مجله تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی.5(19)8.
26. بدیعی، ف و شاه بیک، م. ع. 1378. بررسی اثر کلرورکلسیم و گرمادهی متناوب برروی کیفیت و عمرانباری سیب رقم رددلیشز. مجموعه مقالات علمی - تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. 4(13)26-16.
27. بدیعی، ف . 1377. نشاسته های تغییریافته و کاربردهای آنها(بررسی کلی). مجموعه مقالات علمی - تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. 3(10)51-33.
28. بدیعی، ف . 1376. بررسی خواص کنسانتره های پروتئینی سبوس برنج و مقایسه آنها با فرآورده های پروتئینی سویا.مجموعه مقالات علمی - تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. 2(7) 46-28.
29. حامدی، م و بدیعی، ف . 1375. بررسی امکان تولید غلیظ شدهی پروتئینی از سبوس برنج.مجله علوم پایه.9 ( 4-3) 30-15.
مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی
1. بیاتی، م.ر.، رجبیپور، ع.، مبلی، ح.، ایوانی، ا. و بدیعی، ف. ارزیابی انبارمانی سیب گلاب با دو روش آگوستیکی و نفوذسنجی. هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی (بیوسیستم)، دانشگاه فردوسی مشهد، بهمنماه 1392.
2. بدیعی، ف. پایداری مواد غذایی خشک در طی نگهداری: دمای انتقال شیشهای (Tg ) و اهمیت آن. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392. (سخنرانی کلیدی).
3. بدیعی، ف. ،مفتونآزاد، ن.، رفیعی، ز.و شریفنسب، ه. بررسی ویژگیهای فیلم نانوکامپوزیت نشاسته بهمنظور بستهبندی محصولات کشاورزی. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392.
4. منصوری طهرانی، ن.، فرحناکی، ع.، مجذوبی، م.، بدیعی، ف. و نیاکوثری، م. تاثیر آنتیپلاستیسایزر مالتودکسترین بر ایزوترم جذبی پودر شیره خرما. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392.
5. پاشایی، آ.، شواخی، ف.، فهیمدانش، م.و بدیعی، ف. کاربرد دستگاه گرماسنج پویشی تفاضلی (DSC) جهت تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن گیاهی. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392.
6. بیاتی، م.، بدیعی، ف. . ایوانی، ا.، رجبیپور، ع. و مبلی، ح. ارزیابی اثر پوشش خوراکی بر پایه متیلسلولز بر ماندگاری و رسیدگی سیب گلاب. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392.
7. عشقی، س.، هاشمی، م.، محمدی، ع.، بدیعی، ف. ، محمدحسینی، ز. و احمدی صومعه، ک. تاثیر پوشش نانوکیتوزان حاوی مس بر افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت میوه توتفرنگی در زمان نگهداری. بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه شیراز،آبان ماه 1392.
8. مفتونآزاد، ن.، فروزنده، ب.، بدیعی، ف. ، فرحناکی، ع.، حسینی، س.ا. و شاهامیریان، م. بررسی تاثیر ساکارز و پکتین بر تغییرات رنگ، ویژگیهای ارگانولپتیک و خواص حرارتی شربت انجیر. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذر ماه 1390.
9. علیپور، م.، فرحناکی، ع.، مجذوبی، م. و بدیعی، ف. بررسی و مدل کردن تاثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیندبر خواص فیزیکوشیمیایی پاپکورن. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذر ماه 1390.
10. کشاورزیان، ف.، بدیعی، ف. سیدیناردبیلی، س.م.، هاشمی، م. و حسینی، س.ا. اثر بستهبندی با فیلم نانوکامپوزیت پلیاتیلن- رس بر ماندگاری نان تست جو. همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، دانشگاه آزاد، شیراز، آبانماه 1391.
11. بدیعی، ف. ، فرحناکی، ع. و بهمدی، ه. اثر رطوبت محیط بر پایداری فیزیکی انجیر خشک. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذرماه 1389.
12. عامری، آ.، بدیعی، ف. احسانی، م.ر.، و مفتونآزاد، ن. مقایسه خصوصیات کنسانتره و ایزوله پروتئین نخود با فرآوردههای پروتئینی سویا. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذرماه 1389.
13. رضایی، م.، مفتون آزاد، ن.، بدیعی، ف. و حسینی، ا. اثر پوشش خوراکی کتیرا بر خصوصیات کیفی میوه کیوی در حین نگهداری. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذرماه 1389.
14. رضایی، م.، مفتون آزاد، ن.، بدیعی، ف. و حسینی، ا. ارزیابی فاکتورهای مؤثر بر خصوصیات ممانعتکنندگی، مکانیکی و کدورت فیلمهای برپایه کتیرا با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ. نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تهران، آذرماه 1389.
15. بدیعی، ف. مروری بر روشهای تولید مواد غذایی با حداقل فرآوری. یازدهمین کنگره تغذیه ایران. دانشگاه علوم پزشکی شیراز. 13-10 آبانماه 1389.
16. فرزانه کوچکی، م.، حاجنجار، ح. و بدیعی، ف. ، بررسی ویژگیهای شیمیایی و حسی سه رقم جدید تجارتی سیب در شرایط آب و هوایی کرج، ششمین کنگره علوم باغبانی ایران، دانشگاه گیلان، 25-22 تیرماه 1388.
17. طراحی کوچکی، ش.، حاجنجار، ح. و بدیعی، ف. ، بررسی همبستگی بین pH بافت میوه و بیوسنتز پکتین در برخی ارقام بومی و خارجی سیب، ششمین کنگره علوم باغبانی ایران، دانشگاه گیلان، 25-22 تیرماه 1388.
18. رادی، م.، مجذوبی، م.، فرحناکی، ع.، جمالیان ج. و بدیعی، ف. تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم با اتصالات فرعی، هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی، مشهد، 25-24 مهرماه 1387.
19. بدیعی، خ.، هاشمی، س.م.، اکبرزاده، ا.، ادهمی، ف.، احمدی مقدم، ح.، اعرابی، ا.م.، جبلی معین، ش.، عبدالرضا، ش. و بدیعی، ف. مقایسه پوششدهی سطوح رآکتورهای شیشهای با نانوذرات دی اکسیدتیتانیوم جهت فرآیند اکسیداسیون پیشرفته رنگزاهای آلی در محیط آبی با استفاده از چسبهای پلیمری و به روش آمادهسازی سطح شیشه"، همایش ملی تکنولوژی نوین در محیطزیست، تهران، ایران، ص 5و 14 اسفندماه 1386.
20. بدیعی، ف. ، فرحناکی، ع. و بهمدی، ه. مطالعه همدماهای جذب آب گزانگبین به روش دینامیکی. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. ارومیه 24-23 آبانماه 86.
21. دهقانشعار، ز.، بدیعی، ف. و بهمدی، ه. بررسی اثر گلیسرول بر برخی ویژگی های فیلم پروتئینی سویا. هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. ارومیه 24-23 آبانماه 86.
22. بدیعی، ف. ، اثر ساختمان مولکولی بر جذب آب فیلمهای نازک ژلاتین. یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران. دانشگاه تربیت مدرس تهران 9-7 آذرماه 1385.
23. بدیعی، ف. ، بهبود کیفیت و افزایش عمر انباری شلیل رفعتی صادراتی با روش گرمادهی متناوب.مجموعه مقالات.دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران.دانشگاه آزاد اسلامی تهران.19-17 مهرماه1380.
25. حامدی، م و بدیعی، ف . بررسی امکان تولید کنسانتره پروتئینی از سبوس برنج. دومین کنگره ملی مهندسی شیمی. دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک) تهران 8-6 اسفندماه 1375.
1. Eshghi, S., Hashemi, M., Mohammadi, A ., Badii, F ., Mohammad Hoseini, Z., Ahmadi, K. Chitosan nano-emulsion coating as a potential natural compound to storability and control postharvest quality of strawberry. 5th International Symposium on Food Packaging, Berlin, Germany, 14-16 November 2012.
2. Tarrahi Tabrizi, Sh., Hajnajari, H., Badii, F. Comparison of the pectin biosynthesis in Azayesh (a local apple cultivar) with some important commercial apple cultivars in Iran. 6th International Postharvest Symposium, Antalya, Turkey, 8-12 April 2009.
3. Farzaneh Kouchaki, M., Hajnajari, H., Badii, F. Genetic variability of ascorbic acid biosynthesis in native and introduced apple cultivars. 6th International Postharvest Symposium, Antalya, Turkey, 8-12 April 2009.
4. Badii, F. Mechanical relaxation of glassy gelatin films. 18th National Congress on Food Technology, Mashhad, Iran, 15-16 Oct. 2008.
5. Badii, KH., Amini, F.L., Gerayeshnejad, M., Tonekaboni, S.Z.S., Nooshin Rastkari, Badii, F. , Marandi, A. Statistical investigation of effective parameters on bioaccumulation of tributyltin chloride (TBTCl) in Scat Fish in simulated environment of Persian Gulf. 2nd International Congress of Biological Sciences, Olympic Hotel, Tehran, Iran, 5-6 Feb. 2008.
6. Badii, KH., Hashemi, S.M., Ahmadi Moghadam, H., Arabi, A.M., Jebeli Moein, S., Abdoulreza, S., Badii, F. Surface Coating of Glass Reactors with Nano Titanium Dioxide for Propose of Advanced Oxidation Process of Organic Colorants in Aqueous Environments: Comparison between Surface Coatings by Polymeric Glues and Surface Preparation Methods. International Catalyst Conference, Tehran, Iran, P111., 28-30 April, 2008.
7. Badii, F ., MacNaughtan, W. and Farhat, I.A. Enthalpy relaxation of gelatin in the glassy state. The First International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food SystemsLausanne, Switzerland: Nestle Research Center, 2005.
8. Badii, F ., MacNaughtan, W. and Farhat, I.A. DSC studies of physical ageing in gelatin. Thermal Analysis & Calorimetry (TAC), John Moores University, Liverpool: Royal Society of Chemistry. 2004.
9. Shavakhi, F. and Badii, F. 2001. Investigation on the effect of harvest time on the physico-chemical properties of pear cultivars (Dutchess and Tabrizy) in Iran. International Conference on Agricultural Science and Technology (ICAST), Beijing, China, 2001.
1. تعیین و بررسی علل پوکی واریته سیب رقم رددلیشز در انبارهای سرد و راههای پیشگیری از آن (مجری)
2. بررسی و تعیین اثر تاریخ برداشت و روش گرمادهی متناوب در افزایش عمر انبارداری میوه هلو و شلیل (مجری)
3. بررسی اثر زمان برداشت بر خواص فیزیکوشیمیایی و عمر انباری گلابی دوشس و تبریزی کرج (همکار)
4. بررسی برخی از خواص فیزیکوشیمیایی انجیر خشک منطقه استهبان به منظور بهبود کیفیت و پایداری آن (مجری)
5. تهیه پوششهای خوراکی از مواد سلولزی و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آنها و کاربرد آنها به منظور افزایش ماندگاری دو محصول باغی (مجری)
6. تولید فیلمهای قابل بازیافت نانوکامپوزیت نشاسته بهمنظور بستهبندی محصولات کشاورزی و بررسی خصوصیات آنها (مجری)
7. بررسی دو نوع پوشش میکرو-نانوامولسیون برپایه کیتوزان در افزایش ماندگاری نارنگی محلی تنکابن (مجری)
8. بررسی پوشش میکرو-نانوامولسیون برپایه کیتوزان در افزایش ماندگاری پرتقال تامسون و خونی (مجری)
9. بررسی تاثیر یک نوع پوشش نانوامولسیون برپایه کیتوزان در افزایش ماندگاری سیب رقم گلاب کهنز (مجری مسئول)
10. تهیه پودر از خرمای درجه دو و مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی آن (مجری)
11. بررسی امکان تهیه فرآوردههای پروتئینی از نخود (مجری)
12. بهینهسازی تولید کنسانتره از انجیرهای خشک درجه سه منطقه استهبان (همکار)
13. ارائه روشهای سریع تعیین تقلب روغن زیتون (همکار)
14. استفاده از محلولهای اسمزی و هوای گرم در تهیه انجیر نیمهمرطوب (پرسی) (همکار)
15. بررسی اثر بسته بندی با فیلم نانوکامپوزیت پلیاتیلن-رس بر افزایش ماندگاری نان تست (مجری)
16. بررسی تاثیر نوعی پوشش نانوامولسیون تهیه شده بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری و برخی ویژگیهای میوه توت فرنگی در طول انبارمانی (مجری)
17. مقایسه روشهای غیرمخرب آکوستیکی و مخرب مکانیکی برای بررسی ماندگاری سیب گلاب ضربه دیده و پوشش داده شده با متیل سلولز (مجری)
18. بررسی تاثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون برپایه کیتوزان در افزایش ماندگاری انجیر سیاه استهبان(همکار)
19. بررسی تاثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون برپایه کیتوزان در افزایش ماندگاری 2رقم خرمای مرطول (رطب) استان فارس (شاهانی و کبکاب) (همکار)
پروژه های تحقیقاتی در حال اجرا
کتاب
1. تألیف کتاب با عنوان "کاربردهای پدیده انتقال شیشه ای در پایداری مواد غذایی". ناشر مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. 1401
2. همکاری در تدوین کتاب با عنوان "یک دهه تلاش مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی". ناشر مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. زمستان 1385.
3. همکاری در تدوین کتاب با عنوان " دهه دوم تلاش مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی". ناشر مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. زمستان 1394.
4. ویراستار فنی کتاب با عنوان "شیمی گوشت و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فرآوردههای گوشتی" . ناشر مؤسسه آموزش عالی علمی-کاربردی.
1. نشریه فنی: پروتئین حبوبات و دورنمای کاربردهای آن در صنایع غذایی، مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. 1402
2. نشریه ترویجی: آشنایی با اصول بسته بندی محصولات باغی. نشر آموزش کشاورزی. 1396
1. تعیین مدل مربوط به سه خصوصیت زیره سبز به روش شبکههای عصبی مصنوعی (مشاور- پایاننامه دکتری)
2. تهیه ایزوله پروتئینی از نخود و مطالعه خواص عملکردی و خواص فیلم خوراکی آن (راهنما- پایاننامه کارشناسی ارشد)
3. تهیه فیلم خوراکی از ایزوله پروتئین سویا و بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی آن (راهنما- پایاننامه کارشناسی ارشد)
4. بررسی تنوع ژنتیک صفات مرفولوژیک، پومولوژیک و میزان پکتین ارقام سیب در کر ج (مشاور- پایاننامه کارشناسی ارشد)
5. بررسی تنوع ژنتیک برخی ارقام سیب از نظر قدرت سردانباری، پومولوژی، بیوسنتز و تغییرات آسکوربیک اسید در کرج (مشاور- پایاننامه کارشناسی ارشد)
6. بررسی اثر پیش تیمار حرارتی و پوشش خوراکی بر کاهش جذب روغن در خلالهای سیبزمینی سرخ شده به روش عمیق(راهنما- پایاننامه کارشناسی ارشد)
7. ارزیابی تولید فیلم/پوششهای خوراکی برپایه صمغ تراگاکانت (کتیرا) و برری کاربرد آن در افزایش ماندگاری میوه کیوی(مشاور- پایاننامه کارشناسی ارشد)
8. کاربرد پوششهای خوراکی برپایه متیلسلولز به منظور بهبود کیفیت و افزایش عمر انباری گوجهفرنگی آن (راهنما- پایاننامه کارشناسی ارشد)
9. بررسی و مدل کردن تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر خواص فیزیکوشیمیایی پاپ کورن(مشاور- پایاننامه کارشناسی ارشد)
10. تهیه پوششهای خوراکی از مواد سلولزی و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی آنها و کاربرد آنها به منظور افزایش ماندگاری محصول شلیل (راهنما- پایاننامه کارشناسی ارشد)
11. بررسی و مطالعه اثر پوشش کاغذی تهیه شده بر پایه نانو-میکرو کیتوزان بر زمان ماندگاری و بیاتی نان تست (راهنما- پایاننامه کارشناسی ارشد)
12. مقایسه روشهای غیرمخرب آگوستیکی و مخرب مکانیکی برای بررسی ماندگاری سیب گلاب ضربهدیده و پوشش داده شده با متیلسلولز (مشاور- پایاننامه دکتری)
13. بررسی خواص فیزیکو شیمیایی مقاومت به ضربه و شدت تنفس برخی ارقام بومی و وارداتی سیب (راهنما-- پایاننامه کارشناسی ارشد)
14. ارزیابی مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و مولکولی برخی ارقام و ژنوتیپهای ایرانی درخت به (Cydonia oblonga Mill.) (مشاور-پایاننامه کارشناسی ارشد)
15. تاثیر پوشش نانوامولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری سیب رقم گلاب کهنز (راهنما- پایاننامه کارشناسی ارشد)
16. بهینه سازی تهیه پودر خرما و مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی آن به روش سطح پاسخ (راهنمای- پایاننامه کارشناسی ارشد)
17. اثر نانو - امولسیون تهیه شده برپایه کیتوزان بر برخی ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی درطول انبارمانی (مشاور- پایاننامه کارشناسی ارشد)
18. اثر دو نوع پوشش نانوامولسیون بر پایه کیتوزان بر ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتیاکسیدانی و برخی ویژگیهای کیفی پرتقال تامسون و پرتقال خونی در طی انبارمانی (مشاور- پایاننامه کارشناسی ارشد)
19. تاثیر شرایط محیطی (دما و رطوبت نسبی) بر خصوصیات نانوایی دانه گندم (مشاور پایان نامه دکتری)
20. تولید، بهینه سازی و بررسی ویژگی های فیلم نانوکامپوزیتی فعال برپایه پکتین-نانوسلولز (مشاور- پایان نامه دکتری)
21. تهیه نانوالیاف از ایزوله پروتئین آب پنیر با دو روش کاویتاسیون هیدرودینامیک و اولتراسوند و بررسی ساختار و ویژگی های آن (راهنما-پایان نامه دکتری)
1. مجری دستاورد تحقیقاتی با عنوان "دانش فنی تولید پودر خرما" در سال 1391
2. همکار برگزیده مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در سال 1390
3. پژوهشگر نمونه مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در سال 1389