سوابق
پروژه های تحقیقاتی
راهنمایی، مشاوره، و داوری پایان نامه/ رساله های دانشجویی
عضویت در مجامع علمی
تشویقات
سایر موارد
سوابق تحصیلی:
- دکتری:
دانشگاه
UPM
مالزی، دانشکده مهندسی،
رشته
مهندسی بسته
بندی
، 1388
- کارشناسی ارشد: دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده کشاورزی، رشته مهندسی کشاورزی-
صنایع فرآورده های کشاورزی
، 1373
- تایید صلاحیت مدرسی دانشگاه، دانشگاه تربیت مدرس، بهمن 1373
- کارشناسی: دانشگاه تهران، دانشکده کشاورزی، رشته مهندسی کشاورزی-
صنایع فرآورده های کشاورزی
، 1369
سوابق شغلی:
- مسئول فنی (کنترل کیفیت)- سردخانه مواد غذایی، 71- 1369.
- عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، از 1374.
[#
مقالات
#]
مقاله های چاپ شده در مجله های علمی انگلیسی:
1.
Behjat. T.
, Russly, A.R., Luqman, C.A., Yus, A.Y., and Nor Azowa, I. 2009. Effect of PEG on the biodegradability studies of kenaf cellulose-polyethylene composites.
"
International Food Research Journal
"
, 16: 243-247.
2.
Tajeddin, B.
,
Russly, A.R., Luqman, C.A.
2009. Mechanical and morphological properties of kenaf cellulose/ LDPE biocomposites.
"
American-Eurasian Journal Agricultural & Environmental Sciences
"
, 5(6): 777-785.
3.
Tajeddin, B.
, Russly, A.R., Luqman, C.A., Nor Azowa, I., and Yus, A.Y. 2009. Thermal properties of low density polyethylene-filled kenaf cellulose composites.
"
European Journal of Science Research
"
, 32(2): 223-230.
4.
Tajeddin, B.
and
L.C. Abdulah. 2010.
Thermal properties of HDPE-kenaf cellulose composites.
"
Polymers & Polymer Composites
"
, 18(5): 195- 199.
5.
Tajeddin, B.
, Abdul Rahman, R., and Chuah Abdulah, L. 2010. The effect of PEG on the characteristics of kenaf cellulose/LDPE biocomposites.
"
International Journal of Biological Macromolecules
"
, 47(2): 292-297.
6.
Asgari, P., Moradi, O., and Tajeddin, B
. 2014. The effect of nanocomposite packaging carbon nanotube base on organoleptic and fungal growth of Mazafati brand dates.
"
International Nano Letters
"
, 4:98, Springer.
7.
Tajeddin, B.
2015. The c
omparison
of MAPE and PEG effects on the mechanical characteristics of wheat straw/LDPE biocomposites for packaging application.
"
Polymers & Polymer Composites
"
, 23(9): 589-594.
8.
T
ajeddin, B.
, and
Ramedani, N.
2015.
Thermal Properties and X-Ray Diffraction (XRD) Results for Carboxymethyl Cellulose /Polyvinyl Alcohol /Clay Nanocomposite Packaging Films
.
"
Jacobs Journal of Agriculture
"
,
1(1): 1-6.
9.
Tajeddin, B
.
,
Rezaei, M., and Mohammadi Sani
,
A. 2015.
The Effect of different
compatibilizing agents
on
thermal properties of wheat straw/low density polyethylene biocomposites
.
"
Lignocellulose
"
, 4(2): 79-87.
10.
Tajeddin, B
.
,
and
Ramedani, N. 2016
.
Preparation and characterization (mechanical and water absorption properties) of CMC/PVA/clay nanocomposite films
.
"
Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering
"
,
35(3): 9-15.
11.
Mohamadpour, I.,
Askari Seyahooei, M.,
Tajeddin, B
.
,
Koohpayma, F.,
and
Bagheri
, A. 2018.
Date package and storage conditions play a key role in controlling
Plodia interpunctella
and Oryzaephilus surinamensis
and preserving date quality.
"
Journal of Crop Protection
"
, 7 (1): 13-22. Tarbiat Modares University J.
12.
Vahedikia, N., Garavand, F.,
Tajeddin, B.
, Cacciotti, I., Jafari, S.M., Omidi, T., and Zahedi, Z. 2019.
Biodegradable zein film composites reinforced with chitosan nanoparticles and cinnamon essential oil: physical, mechanical, structural and antimicrobial attributes.
"
Colloids and Surfaces B: Biointerface
"
,
177: 25-32.
13.
Tajeddin, B
., and Behmadi, H. 2019.
Respiration rate and some physicochemical characteristics of
Salicornia bigelovii
as a leafy green vegetable.
"
Journal of Food Biosciences and Techology
"
, 9(2): 21-28.
14.
Tajeddin, B
., Ramedani, N., and Mirzaei, H. 2019.
Preparation and characterization of a bionanopolymer film for walnut packaging.
"
Polyolefins Journal
"
,
6(2): 159- 167.
15.
Khaled MohiAldin, Mahmoud Omid, Ali Rajabipour,
Behjat Tajeddin
, Mahmoud Soltani. 2019. Quality and shelf-life prediction of cauliflower under modified atmosphere packaging by using artificial neural networks and image processing.
"
Computers and Electronics in Agriculture
"
,
163(104861): 1-11.
مقاله های چاپ شده در مجله های علمی فارسی:
1.
تاج الدین، بهجت
، ابراهیم محمدی گلتپه و مهناز مظاهری اسدی. 1374. نقش غنی سازی کشت قارچ خوراکی
Pleurotus sajor-caju
بر میزان پروتئین آن. مجله علمی –پژوهشی " پژوهش و سازندگی"، شماره 27، ص 63-58.
2.
تاج الدین، بهجت
. 1374. تمپرینگ گوشت با استفاده از مایکروویو. مجله علمی –پژوهشی " پژوهش و سازندگی"، شماره 29، ص 93-92.
3.
تاج الدین، بهجت
. 1375. بسته بندی محصولات غذایی با اصلاح هوا (
MAP
). مجموعه مقالات علمی- تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، شماره 3، ص 26-18.
4.
تاج لدین، بهجت
. 1378. تاثیر بسته بندی با اصلاح هوا (
MAP
) بر کیفیت سیب. مجموعه مقالات علمی- تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، شماره 14، ص 50-34.
5.
تاج الدین، بهجت
. 1383. بررسی اثر پوشش های پلیمری در بسته بندی مغز گردو. . مجله
علمی –پژوهشی
" پژوهش و سازندگی"، جلد 17، شماره 1، ص 8- 2.
6.
عین افشار ،سودابه و بهجت تاج الدین
. 1383. تعیین ترکیبات سه رقم سیب زمینی خراسان و تغییرات آن پس از انبارداری. مجله
علمی –پژوهشی
"تحقیقات مهندسی کشاورزی"، جلد 5، شماره 21، ص 76- 65.
7.
محمدزاده ،جلال و بهجت تاجالدین
.
1383. بررسی تغییرات کیفی سیب زمینی طی نگهداری به منظور استفاده در صنایع فرآوری. ماهنامه "کشاورزی و صنعت"، شماره 62، ص 20-18.
8.
تاج الدین، بهجت
. 1384. بررسی کیفیت کشمش در بسته بندی های مختلف. مجله
علمی –پژوهشی
"تحقیقات مهندسی کشاورزی"، جلد 6، شماره 25، ص 63- 45.
9.
رضایی، مانا ، بهجت تاج الدین
و علی محمدی ثانی کاخکی. 1390.
مطالعه
اثر
سازگارکننده
هاي
مختلف
بر خواص مکانیکی
کامپوزیت
کاه
گندم
-
پلیاتیلن.
مجله علمی-پژوهشی "علوم و فناوری غذایی"، شماره 2، سال 3، ص 9-1.
10.
رمدانی ، نجمه ،
بهجت تاج الدین
، فرید عمیدی، و مریم امینی. 1392.
تاثیر دو روش استخراج روغن بر ویژگیهای کیفی مغز گردو بسته بندی شده در نانوکامپوزیت سلولزی
.
مجله علمی -پژوهشی "
علوم
پایه "(دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم تحقيقات تهران)، سال 23، شماره 87، ص 12-1.
11.
تاج الدین، بهجت
، مریم هاشمی و سیدمجتبی خیام نکویی. 1393. تاثیر روش بستهبندی نانویی بر پایه کیتوزان و پوشش واکس نانوکیتوزان بر خصوصیات فیزیکی زردآلو رقم 526 (58- شاهرود)
.
مجله علمی –پژوهشی "تحقیقات مهندسی کشاورزی"، جلد 15، شماره 3، ص 52-40.
12.
عسگری، پریناز ، امید مرادی، و بهجت تاج الدین
. 1393. تاثیر فیلم های کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسید روی بر خواص حسی و آلودگی میکربی خرمای مضافتی. مجله "علوم غذایی و تغذیه"، دوره 12، شماره 1، 48-41.
13.
تاج الدین ، بهجت
. 1393.
تولید و ارزیابی نانوچندسازههای زیستی برای کاربرد در بستهبندی مواد غذایی
.
مجله علمی –ترویجی "دنیای نانو "(انجمن نانو فناوری ایران)،
سال دهم،
شماره 37، 45- 38.
14.
تاج الدین، بهجت
. 1394.
بستهبندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکربی دو رقم زردآلو (58-شاهرود و چین کلاغی)
.
مجله علمی -پژوهشی "
علوم غذایی و تغذیه"
(دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم تحقيقات تهران)، دوره 12، شماره 4، 52-45.
15.
تاج الدین، بهجت
. 1394.
تاثیر اندازه ذرات پودر کاه گندم بر زیستتجزیهپذیری چندسازه کاه گندم/پلیاتیلن در صنعت بستهبندی. فصلنامه "فناوری های نوین در مهندسی محیط زیست و منابع تجدیدپذیر"،
سال دوم، شماره 3و4، 152-141.
16.
احمدی،
بهاره، بهجت تاجالدین
، و حسین احمدی چناربن.
1394. مروری بر پلاستیکها و کاربردشان در بستهبندی مواد غ ذایی به روش اتمسفر تغییر یافته
.فصلنامه علمی-ترویجی "علوم و فنون بسته بندی"، سال ششم، شماره 23، 37-16.
17.
تاج الدین ، بهجت
. 1394.
خاصیت زیست تخریب پذیری چندسازه طبیعی بر مبنای پلی اتیلن/سلولز.
فصلنامه
علمی – پژوهشی "علوم و صنایع غذایی" (دانشگاه تربیت مدرس)،
دوره 13، شماره 1، 36-31.
18.
تاج الدین ، بهجت
. 1394.
پاکسازی اولیه محصولات کشاورزی در مزرعه بمنظور کاهش فرسایش برداشت
. فصلنامه
علمی – ترویجی " ترویج و توسعه آبخیزداری"،
سال سوم، شماره 11، زمستان 94، 42-39.
19.
حاجیباقر نائینی، مرجان ، بهجت تاج الدین
، غلامحسن اسدی، و بابک غیاثی طرزی. 1395. تاثیر سازگارکننده های مختلف بر ویژگیهای
فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه-گندم/ پلیاتیلن برای صنایع بستهبندی.
مجله علمی -پژوهشی
"پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران"
(دانشگاه فردوسی مشهد)، سال 12، شماره 1،
فروردین- اردیبهشت 1395،
108-98.
20.
تاج الدین ، بهجت
، و هادی انصاری. 1395.
خواص حرارتی و رنگ سنجی چندسازه کاهگندم رنگبری شده/پلیاتیلن
سبک
.
مجله
علمی – پژوهشی "صنایع چوب و کاغذ ایران" (
انجمن علوم و
صنایع
چوب و کاغذ ایران
)، سال هفتم، شماره 2، 281- 269.
21.
تاج الدین، بهجت
.
1395. مراحل مهم در طراحی بستهبندی میوه ها و سبزیجات با اتمسفر تغییر یافته
(
MAP
).فصلنامه علمی-ترویجی "علوم و فنون بسته بندی"، سال هفتم، شماره 27، 17-6.
22.
تاج الدین ، بهجت
، و نوشین واحدی کیا. 1395.
نانوچندسازههای بر مبنای کیتوزان برای کاربرد در بستهبندی مواد غذایی.
فصلنامه
علمی – پژوهشی "علوم و تکنولوژی محیط زیست" (انجمن متخصصان محیط زیست ایران)،
پذیرش برای چاپ (انتشار آنلاین از تاریخ 26 تیر 1395).
23.
محمدپور ، ایران و بهجت تاج الدین
. 1396. تأثیر میزان غلظت گاز دیاکسید کربن بر خواص کیفی و ماندگاری خرمای رقم برحی بستهبندی شده با اتمسفر اصلاح شده.
فصلنامه علمی – پژوهشی "علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران" (
انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
)،
سال
دوازدهم،
شماره
1
،
بهار 1396، 97-89.
24.
تاج الدین ،بهجت
، و
مرجان حاجیباقر نائینی
. 1396.
تاثیر اندازة ذرات کاهگندم بر ویژگیهای مکانیکی و جذب آب چندسازه کاهگندم/پلیاتیلن سبک با کاربرد در بستهبندی.
مجله
علمی – پژوهشی "صنایع چوب و کاغذ ایران " (
انجمن علوم و
صنایع
چوب و کاغذ ایران
)، سال 8، شماره 2، 265- 253.
25.
احمدی، بهاره،
بهجت تاج الدین
، و حسین احمدی چناربن.1397.
بررسی کیفیت گوجهفرنگی زیتونی (رقم سانتلا) بستهبندی شده در فیلمهای پلیاتیلنی و نانو پلیمر سیلیکونی به روش اتمسفر تغییریافته. فصلنامه
علمی – پژوهشی "علوم و صنایع غذایی" (دانشگاه تربیت مدرس)،
دوره 15، شماره 74، 28-13.
26.
رستگار، سمیه، اعظم شجاعی، و بهجت تاج الدین
. 1397.
تاثیر نوع بستهبندی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی
مغز گردو طی مدت نگهداری آن. مجله
علمی – پژوهشی
"پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران"
(
دانشگاه فردوسی مشهد
)،
جلد 14، شماره 5، آذر-دی 97، 713- 699.
27.
تاج الدین، بهجت
، و کلثوم جهان میهن.1397.
نقش پیشتیمار فراصوت بر ویژگیهای کیفی چیپس سه رقم سیب بومی ایران. فصلنامه
علمی – پژوهشی "علوم و صنایع غذایی " (دانشگاه تربیت مدرس)،
دوره 15، شماره 84، 506-495.
28.
تاج الدین، بهجت
، و زهرا رفیعی درسنگی. 1397. استفاده از امواج فراصوت در خشک کردن مواد غذایی (مطالعه موردی: تولید چیپس سیب) . فصلنامه
علمی – ترویجی "صوت و ارتعاش" (انجمن اکوستیک و ارتعاشات ایران)، سال 7، شماره 14، زمستان 97، 97-90.
29.
تاج الدین، بهجت
. 1398. بستهبندی محصولهای کشاورزی، راهبردی برای کاهش ضایعات آنها. مجله
علمی – پژوهشی
" پژوهشهای راهبردی در علوم کشاورزی و منابع طبیعی"، در حال انتشار.
30.
سلاجقه، فرشته، و
بهجت تاج الدین
. 1398. تاثیر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری مغز گردو. مجله
علمی – پژوهشی
"پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی"، در حال انتشار.
31.
عباسعلی، محمد، عبدالقیوم قلیپور، احمد توبه، نیراعظم خوشخلقسیما، و بهجت تاج الدین
. 1398. اثر تنش خشکی بر عملکرد و کیفیت روغن در ژنوتیپهای کنجد بومی ایران. مجله
علمی – پژوهشی
"به زراعی نهال و بذر"، در حال انتشار.
مقاله های ارائه شده در کنفرانس های خارجی:
1.
Tajeddin, B.
,
Russly, A.R., Luqman, C.A., Yus, A.Y., and Nor Azowa, I.
2007. Polyethylene/cellulose biocomposite used as a food packaging material.10th ASEAN Food Conference 2007
(Food for Mankind-Contribution of Science and Technology).
Aug. 21-23, K
uala Lumpur
, Malaysia.
2.
Tajeddin, B.
,
Russly, A.R., Luqman, C.A., Yus, A.Y., and Nor Azowa, I.
2007. Polyethylene/cellulose biocomposite used as a food packaging material.10th ASEAN Food Conference 2007
(Food for Mankind-Contribution of Science and Technology).
Aug. 21-23, K
uala Lumpur
, Malaysia.
3.
Tajeddin, B.
,
Russly, A.R., and Luqman, C.A.
2008. Biodegradability Study on Blends of Cellulose with various thermoplastics. 2nd International Conference on Science and Technology: Application in Industry and Education
(ICSTIE 2008). 12th-13th December, UiTM Pulau Pinang, Malaysia.
پروژه های تحقیقاتی اجرا شده:
1.
بسته بندی سیب با استفاده از اتمسفر اصلاح شده.
1377. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، نشریه شماره 53/77 مورخ 19/2/77 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (مجری).
2. تعیین عوامل موثر در بسته بندی مغز گردو. 1377. شماره 114 موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، نشریه شماره 654/77 مورخ 8/12/77 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (مجری).
3. مقایسه کمی و کیفی ارقام سیب زمینی به منظور استفاده در صنایع فرآوری. 1382. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، نشریه شماره 155/82 مورخ 28/2/82 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (هماهنگ کننده طرح ملی).
4. مطالعه نظری روشهای مختلف خشک کردن انگور و تعیین مناسب ترین بسته بندی برای کشمش. 1382. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، نشریه شماره 504/82 مورخ 8/6/82 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (مجری).
5. تاثیر کود روی بر خواص فیزیکی، شیمیایی و میزان فیتواستروژن میوه انار در ارقام تجاری استان یزد. 1383. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی یزد، شماره
ثبت 1550/83 مورخ 25/11/83 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (همکار اصلی).
6. ارزیابی بارگاه های کشور جهت بهبود کیفیت و بازارپسندی کشمش در تاکستان. 1391. موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، شماره ثبت 42390 مورخ 29/11/91 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (همکار اصلی).
7. بررسی امکان تولید کامپوزیت
طبیعی زیست تخریب پذیر کاه گندم/پلی اتیلن به عنوان یک پوشش در بستهبندی مواد غذایی و مطالعه ویژگی های مختلف آن، 1392. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، شماره ثبت 42840 مورخ 2/2/92 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (مجری).
8. مطالعه امکان کاهش یا حذف گوگرد در نگهداری انگور سرخ فخری، 1392. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، شماره ثبت 43898 مورخ 26/8/92 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (ناظر).
9. بررسی تاثیر یک نوع نانوامولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری زردآلو، 1392. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، شماره ثبت 44007 مورخ 3/9/92 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (مجری).
10.
بررسی تاثیر یک نوع پوشش نانوامولسیون بر پایه کیتوزان در افزایش ماندگاری سیب رقم گلاب کهنز،
1392. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، شماره ثبت 44008 مورخ 3/9/92 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (ناظر).
11.
تهیه اسنک با استفاده از جنین گندم فرآوری شده
، 1393. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، شماره ثبت 45872 مورخ 5/7/93 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (ناظر).
12. بررسی امکان حذف رنگ و بوی کامپوزیت نسبتاً طبیعی کاه گندم- پلی اتیلن برای کاربرد در صنعت بسته بندی
، 1393. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، شماره ثبت 45874 مورخ 5/7/93 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (مجری).
13. بررس
ي تاثير پوشش خوراکي نانوامولسيون بر پايه کيتوزان در افزايش ماندگاري دو رقم خرمای مرطوب (رطب) استان فارس (شاهانی وکبکاب)
، 1393. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، شماره ثبت 46535 مورخ 7/11/93 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (ناظر).
14.
بررسی اثر بستهبندی با فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن/ رس بر افزایش ماندگاری نان تست
، 1393. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، شماره ثبت 46534 مورخ 7/11/93 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (ناظر).
15
.
بررسي تاثير پوشش خوراکي نانوامولسيون بر پايه کيتوزان در افزايش ماندگاري انجير سياه استهبان
، 1393. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، شماره ثبت 46683 مورخ 4/12/93 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (ناظر).
16. تاثیر بسته بندی
MAP
بر ماندگاری و کیفیت خرمای برحی در مرحله خارک، 1393. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، شماره ثبت 46706 مورخ 9/12/93 مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی (همکار اصلی).
......
[
#تالیف و ترجمه کتاب
#]
کتاب ها:
1. بسته بندی مواد غذایی با اتمسفر اصلاح شده. 1380 (چاپ اول). تهران: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کساورزی؛ نشر مرکز آموزش کشاورزی (کرج)، 401 صفحه. ترجمه کتاب: "Modified Atmosphere Packaging of Foods" Authors: B.Ooraikul and M.E.STILES; 1990; Alberta University, Canada. P: 401.
2.
بسته بندی مواد غذایی با اتمسفر اصلاح شده. 1398 (چاپ دوم). تهران: انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی
3. اصول کنترل کیفیت مواد غذایی. تهران: نشر علم کشاورزی ایران. 1390. 134 صفحه.
4. سم شناسی و مسمومیت های غذایی. 1393 (چاپ اول). تهران: نشر علم کشاورزی ایران. 217 صفحه.
5.
سم شناسی و مسمومیت های غذایی. 1398 (چاپ دوم). تهران: نشر علم کشاورزی ایران. 217 صفحه.
6.
Tajeddin, Behjat
. 2014. Cellulose-Based Polymers for Packaging Applications (Chapter 21), in "
Lignocellulosic Polymer Composites
",
Vijay Kumar Thakur (Ed.). 477–498, Wiley, Scrivener Publishing LLC
.
7. Tajeddin, Behjat
. 2015.
Natural Nano-Based Polymers for Packaging Applications (Chapter 8), in " Eco-Friendly Polymer Nanocomposites: Chemistry and Applications
",
Vijay Kumar Thakur and Manju Kumar Thakur (Eds.)
, Pages 239-277
,
Springer.
8.
Tajeddin, Behjat
.
2017.
Packaging Composite Materials from Renewable Resources
(Chapter 19), in "
Handbook of Composites from Renewable Materials- Volume 3:
Physico-Chemical and Mechanical Characterization
",
Vijay Kumar Thakur
,
Manju Kumar Thakur, and Michael R. Kessler (Eds.),
Pages 525- 561,
Wiley, Scrivener Publishing.
9.
Tajeddin Behjat
, Ahmadi Bahareh, Sohrab Farahnaz, and Ahmadi Chenarbon Hossein. 2018.
Polymers for Modified Atmosphere Packaging Applications
(Chapter 14), in "Handbook of Food Bioengineering, Volume 9: Food Packaging and Preservation", Alexandru Mihai Grumezescu and Alina Maria Holban (Eds.), pages 457- 499, Elsevier, Academic Press (AP), 13 October 2017.
نشریات فنی و ترویجی:
1. استفاده از مواد غنی کننده در بستر کشت قارچ خوراکی صدفی، 1379. 8 صفحه.
2. تهیه کشمش به روش آفتابی و نگهداری آن. 1391. 19 صفحه.
3. بسته بندی میوه ها و سیزی ها با اتمسفر تغییر یافته، 1398.
1.
استاد راهنمای پایان
نامه کارشناسی ارشد "تهیه کامپوزیتی ارزان قیمت برای بستهبندی مواد غذایی"، 30 بهمن
1389، دانشگاه آزاد اسلامی- واحد قوچان.
2. استاد راهنمای پایان
نامه کارشناسی ارشد
"بررسي خواص فيزيکي، شيميايي و انبارمانی برخي از ارقام تجاري و بومی سيب ايران"، 10 مرداد 1391، دانشگاه آزاد اسلامی- واحد کرج.
3.
استاد راهنمای پایان
نامه کارشناسی ارشد "
روشهای مختلف رنگبری کامپوزیت طبیعی حاصل از کاه گندم و پلیاتیلن"، 25 شهریور
1391،
دانشگاه تهران.
4.
استاد مشاور
پایان
نامه کارشناسی ارشد "ارزیابی نانولولههای کامپوزیت حاوی نقره و اکسیدروی در ماندگاری خرمای مضافتی"، 20 خرداد 1392،
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد
شهر قدس.
5.
استاد راهنمای پایان
نامه کارشناسی ارشد "تاثیر اندازه ذرات کاه گندم بر خواص کامپوزیت کاه گندم- پلیاتیلن مورد استفاده در صنعت بستهبندی"،
23 شهریور 1392، دانشگاه آزاد اسلامی- واحد علوم و تحقیقات تهران.
6.
استاد مشاور
پایان
نامه کارشناسی ارشد
" تهیه نانوکامپوزیت بر پایه سلولز در بسته
بندی گردو
"،
16 بهمن 1392، دانشگاه آزاد اسلامی- واحد دامغان.
7. استاد راهنمای پایان
نامه کارشناسی ارشد
"تاثير پوشش نانوامولسیونی بر پایه کیتوزان بر خواص کيفي زردآلو"، 14 تیر 1393، دانشگاه آزاد اسلامی- واحد علوم و تحقیقات یزد.
8. استاد راهنمای پایان
نامه کارشناسی ارشد
"اثر افزودن نانو ذرات کیتوزان و اسانس روغنی دارچین بر خواص مکانیکی، میکربی، و فیزیکی فیلم های بر پایه زئین"، 17 مهر 1393، موسسه آموزش عالی خزر.
9. استاد راهنمای پایان
نامه کارشناسی ارشد
"تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در پوشش های پلی اتیلن و نانوپلیمر سیلیکانی بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی تازه"، 25 بهمن 1394، دانشگاه آزاد اسلامی- واحد ورامین.
10. استاد راهنمای پایان
نامه کارشناسی ارشد
"بررسی تولید چیپس سیب (با استفاده از پیش تیمار اولتراسوند) و سرکه سیب از سه رقم سیب بومی ایران"، 24 اسفند 1394 ، دانشگاه آزاد اسلامی- واحد علوم و تحقیقات سبزوار.
11. استاد مشاور پایان
نامه کارشناسی ارشد
"اثر دما و شرایط بسته بندی بر تغییرات کمی و کیفی مغز میوه گردو"، 9 اسفند 1395. دانشگاه هرمزگان.
12. استاد مشاور پایان
نامه کارشناسی ارشد
"بررسی تاثیر نوع ماده بسته بندی و ترکیب گازی درون بسته بر ماندگاری خیار گلخانه ای"، 29 شهریور 1396 ، دانشگاه آزاد اسلامی- واحد علوم تحقیقات تهران.
13. استاد مشاور پایان
نامه کارشناسی ارشد
"بررسی اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر ماندگاری محصول گل کلم"، 1 بهمن 1396 ، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران.
14.
استاد راهنما رساله دکتری حرفه ای "
مطالعه اثر همزمان پوشش نانوکیتوزان حاوی زیره سیاه بر افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده (
MAP
)
"، 6 شهریور 1397، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران
15.
داور رساله دکتری
"مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، میکروبی قارچ دکمه ایی سفید (
Agaricus bisporus
) تازه و ورقه ای بسته بندی شده در اتمسفر اصلاح شده و تنفسی طی دوره ماندگاری با بکارگیری روش طراحی مرکب"، 17 اردیبهشت 1398، دانشگاه آزاد اسلامی- واحد علوم دارویی.
16. داور رساله دکتری
"
بهینه سازی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت پلیمری زیست
تخریب پذیر برای افزایش ماندگاری توت فرنگی با استفاده از بسته بندی با اتمسفراصلاح شده "،25 خرداد 1398، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران.
|