مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی
- Shavakhi, F
., Rahmani
, A., and
Piravi-Vanak, Z. 2022. A global systematic review and meta-analysis on prevalence of the aflatoxin B1
contamination in olive oil. Journal of Food Science and Technology. http://doi.org/10.1007/s13197-022-05362-y
- Shavakhi, F.,
Rahmani, A., Moradi, P.
2021.
Characterization of Iranian Olive Oils based on Biophenolic Minor Polar Compounds and their Contribution to Organoleptic Properties. Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Science. 31(2): 365-376.
- Shavakhi, F.,
Chai, K.F. and Ghazali, H.M., 2021. Enzymatic maceration and liquefaction of pumpkin (Cucurbita moschata L.) flesh for the preparation of a suitable base feed for spray drying. Journal of Food Processing and Preservation, 45(1), p.e15075.
- Pashazadeh, B., Hajnajari, H. Shavakhi. F.
2017.1-MCP improved diverse sensorial, biochemical and physical apple traits during cold storage based on cultivar. Agricultural Sciences.8; 77-96.
- Dadkhah,A. Elhami rad, A.H. Shavakhi, F.
and Azizi nezhad,R. 2017. Investigation some properties of pumpkin powder and its utilization in shortened cake as a shortening replacer. International Journal of advanced Life Sciences. 3 (10): 341-354.
- Sardabi, F., Mohtadinia, J., Shavakhi, F.
and Jafari, A.A., 2014. The Effects of 1‐Methylcyclopropen (1‐MCP) and Potassium Permanganate Coated Zeolite Nanoparticles on Shelf life Extension and Quality Loss of G olden D elicious Apples. Journal of Food Processing and Preservation, 38(6), pp.2176-2182.
- Shavakhi, F.
, Boo, H.C., Osman, A. and Ghazali, H.M., 2012. Effects of enzymatic liquefaction, maltodextrin concentration, and spray-dryer air inlet temperature on pumpkin powder characteristics. Food and Bioprocess Technology, 5(7), pp.2837-2847.
Shavakhi,
F
., Boo, H.C., Osman, A. and Ghazali, H.M. 2011. Application of zNose™ for classification of enzymatically-macerated and steamed pumpkin using principal component analysis. International Food Research Journal. 18: 311-318.
- مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی
-
شواخی، ف
. بوذر
ی
، ن، بدیعی، ف. و رفیعی
درسنگی، ز. 1401.
انتخاب ژنوتیپهای برتر
بومی
آلبالو
(Prunus cerasus L)
در ایران برای مصارف مختلف تازهخوری و فرآوری.
مجله علوم و صنایع غذایی ایران. دورۀ 19 (شمارۀ 123)، 132-119.
-
زمردی، ش. دیلمقانیان،
ف. و شواخی، ف
. 1400.
استفاده از اسانس شوید
(Anethum graveolens L.)
برای بهبود کیفیت و عمر انباری کشمش آفتابی.
مجله علوم و صنایع غذایی ایران. دوره ۱۱۵ (شماره ۱۸).۲۳-۳۵.
·
شواخی، ف
. مرادی، پ. رحمانی، ا .1399.کاربرد کمومتریکس (شیمی سنجی) درگروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در ایران . مهندسی بیوسیستم ایران. جلد 51 ، تابستان ۹۹. 431-419.
·
زمردی، ش.، بهمدی، ه.، شواخی، ف
. و
معدنی، ص. 1399. تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه اوروپایا برداشت شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397. بهداشت مواد غذایی، دوره 10، شماره 1، 103-114.
·
محمدپور، ا.، حسن
زاده، ح. و شواخی، ف
. 1399. تاًثیر نوع انبار بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پیاز در مناطق روز کوتاه جنوب ایران. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی، دوره 19، شماره 1 ، بهار و تابستان 1399،
79-90
.
·
شواخی، ف
.، مرادی، پ. عظیمی. م. 1398. ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولیدشده در استان های مختلف ایران. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی. جلد 18، شماره 67، پاییز و زمستان 98، 158-141.
·
شواخی، ف
.، بهمدی، ه.، معدنی، ص. و زمردی، ش. ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (
Salicornia persica L.
) کشت شده در
استان تهران.
نوآوری در علوم و فناوری غذایی
. دوره ۱۲، شماره ۴، ۱۴۷-۱۳۹.
·
بهمدی، ه، شواخی، ف
. معدنی، ص. و زمردی، ش. 1397 بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (
Akhani
Salicornia persica
)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
.
جلد 18
.
شماره ،66، بهار و تابستان 1398
.
42-29.
·
سکوتی
فر، ر، شواخی، ف
، پروین نژاد، س، دادخواه، آ. 1396. ارزیابی زنده
مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی¬ شیمیایی آب سیب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی.40-31. دوره 9، شماره 4، زمستان 96.
·
پاشایی، آ. شواخی، ف
.
فهیم دانش، م. بدیعی، ف. و رحمانی، ا.
1395
مقایسه کاربرد دستگاه
DSC
و روش ترکیب اسید چرب در تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن آفتابگردان علوم غذایی و تغذیه. سال سیزدهم. شماره 2
،
42-37.
·
پاشایی، آ. شواخی، ف
. 1395.
استفاده از روش گرماسنجی برای تعیین تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغن کلزا به عنوان جایگزین روش کروماتوگرافی گازی.
نشریه پژوهش های صنایع غذایی تبریز. دوره 27 شماره 3
. 149-139.
·
شواخی، ف
و بهمدی. ه. 1394. بررسی اثر استفاده از 1-متیل سیکلو پروپن در کیفیت پس از برداشت سیب. فصلنامه علوم و صنایع غذایی. دوره 13 (شماره 1). 175-184.
·
بهمدی، ه و شواخی، ف
. 1394. بررسی تاثیر فیبر چغندر قند و پسیلیوم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان بربری. فصلنامه علوم و صنایع غذایی. دوره 13 (شماره 1).113-125.
·
پاشازاده، ب، سیدین اردبیلی، س. م. حاج نجاری، ح. شواخی، ف
و اسدی، غ. بررسی تاثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب. علوم غذایی و تغذیه. بهار 1393. سال یازدهم. شماره 2
،
95-81.
·
گودرزی، ف و شواخی، ف
. تاثیر 1-متیل سیکلو پروپن بر زمان رسیدن گوجه فرنگی در انبار. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. جلد 15،
شماره 2، سال 1393، 98-89.
·
سردابی،ف. مهتدی نیا، ج. شواخی، ف
و اشرف جعفری.ع. بررسی تاثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانوزئولیت
های حاوی پرمنگنات پتاسیم در افزایش ماندگاری و کیفیت سیب قرمز و زرد لبنانی. فصلنامه علوم تغذیه و صنایع غذایی.
سال
هشتم،
شماره
2،
تابستان
1392 ،
144-135.
·
خدادادی، م، معدنی، ص. و شواخی، ف
. اثرات روش
های مختلف عمل آوری و انباری بر صفات کیفی ارقام پیاز ایران. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. پاییز 1391، شماره 3 ، جلد 13، 36-29.
·
شواخی، ف
و شاهدی،
م. 1385. استفاده از اسید استیک به جای
SO2
در تولید کشمش. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. جلد 7 شماره 27. (180-165).
·
موسی پور گرجی، ا و شواخی، ف
. 1385. ارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی ارقام جدید سیب زمینی و معرفی ارقام برتر در صنایع فرآوری. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. جلد 8 شماره2 .78-63.
·
شواخی، ف
. 1377. بررسی اثر اشعه ماوراء بنفش بر
A.niger
در تولید اسید سیتریک. مجموعه مقالات علمی تخصصی تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. شماره12 (61-51).
مقالات منتشرشده در مجلات ترویجی
- شواخی، ف
.
۱۳۹۹.
برگ درخت زیتون: ارزش غذایی، خواص دارویی و کاربردهای آن در صنایع غذایی،
مجله ترویجی
تولید و فرآوری زیتون. دوره ۲، شماره ۱ ، صفحه ۱۴-۱.
·
شواخی، ف
. و آزاد شهرکی، ف. ۱۳۹۹.کاربرد 1-متیل سیکلو پروپن در حفظ کیفیت و کاهش ضایعات انباری میوهها،
مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی، دوره ۲، شماره ۲، صفحه ۱۲-۷.
·
شواخی، ف
. ۱۳۹۸. تحلیلی بر مزایا و معایب روشهای متداول در بسته بندی روغن زیتون. مجله ترویجی تولید و فرآوری زیتون. دوره 1، شماره 1، بهار و تابستان 1398
.32-43.
·
شواخی، ف
. ۱۳۹۸. کاربرد پسماند انگور در تولید فرآورده
ها و محصولات غذایی. مجله ترویجی انگور. شماره 1. 32-27.
·
بهمدی، ه. و شواخی، ف
. ۱۳۸۸. انواع
نمک
خوراکى
و
کاربردهاى
آن
در
صنایع
غذایى. فصلنامه
نظام
مهندسى
کشاورزى
و
منابع
طبیعى. سال ششم -شماره 24.
47-45.
·
شواخی، ف
و بهمدی،ه. ۱۳۸۶. فنآوری نانو: رویکردی نوین در علوم و صنایع غذایی. ماهنامه زیتون. شماره177(27-22).
·
شواخی، ف
و بهمدی،ه.۱۳۸۵. لزوم وضع قوانین و استانداردهای لازم در ارزیابی محصولات غذایی حاصل از گیاهان تراریخته. ماهنامه استاندارد (مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران).
·
شواخی، ف
. ۱۳۸۵. جلوگیری از ضایعات پس از برداشت میوهها با استفاده از گازدهی اسید استیک. مروج، ماهنامه ترویج کشاورزی، شماره 17، صفحه 3.
·
شواخی، ف
و بهمدی،ه. استراتژی های کاربردی برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی(
I
) .۱۳۸۵. ماهنامه سنبله. سال هفدهم شماره 157.
·
شواخی، ف
و بهمدی،ه. استراتژی های کاربردی برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (
II
) .۱۳۸۵. ماهنامه سنبله. سال نوزدهم شماره 156.
·
بهمدی، ه. و شواخی، ف
.۱۳۸۴. زنجیره
های ارزش: استراتژی نوین برای دستیابی به فرصت های بهتر در بازارهای جهانی. ماهنامه کشاورزی و غذا. جلد 36.(57-55).
·
بهمدی، ه. و شواخی، ف
.۱۳۸۴. کنترل کیفیت مواد غذایی با روش بینایی الکترونیکی مجهز به هوش مصنوعی. ماهنامه استاندارد (مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران). شماره 173.
مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی
·
شواخی، ف
.
1397. بهینه سازی تولید پودر کدو با استفاده از خشک کن پاششی و آنزیمهای سلولاز و پکتیناز. بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 6-5 اردیبهشت 97. سخنرانی.
·
شواخی، ف
.، شریف نسب، ه.، معدنی، ص. و رفیعی درسنگی، ز. تعیین مناسب ترین زمان برداشت ارقام روغنی زیتون ایستگاه طارم - روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی. بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران. 6-5 اردیبهشت 97. پوستر.
·
شواخی، ف
.، شریف نسب. ه.، معدنی. ص. و رفیعی درسنگی. ز. مدل سازی جرم میوه زیتون بر اساس نسبت گوشت به هسته و ویژگیهای هندسی. دومین همایش ملی فناوریهای نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی-20-19 مهرماه 1396- سخنرانی.
·
شواخی.ف
. کاربرد سیستمهای الکترونیکی و روشهای آماری چند متغیره در ارزیابی حسی زیتون. دومین همایش ملی فناوریهای نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی-20-19 مهرماه 1396- پوستر.
·
دادخواه.آ.، الهامی راد،آ.ح.، شواخی، ف.
و عزیزی نژاد، ر. بررسی امکان تولید کیک کم چرب با استفاده از آرد کدو حلوایی از نظر برخی ویژگیهای بافتی بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
29-27
مهرماه 1395-سخنرانی
·
شواخی، ف
و بهمدی. ه. 1394.بررسی اثر استفاده از ۱-متیل سیکلو پروپن در کیفیت پس از برداشت سیب. بیست و سومین کنگره صنایع غذایی 20 و 21 آبان 94.
(سخنرانی).
·
بهمدی، ه. شواخی، ف
. و رفیعی درسنگی، ز. 1394.بررسی و مقایسه تاثیر فیبر چغندر قند و پسیلیوم بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر نان بربری. بیست و سومین کنگره صنایع غذایی 20 و 21 آبان 94.
(سخنرانی).
·
بهمدی، ه. و شواخی، ف
. 1394. تاثیر استفاده از فیبر چغندر قند و پسیلیوم بر ویژگیهای حسی نان بربری در زمان-های مختلف نگهداری. بیست و سومین کنگره صنایع غذایی 20 و 21 آبان 94. (پوستر).
·
سرپولکی، س.، زینانلو، ع.ا. و شواخی، ف
. ارزیابی عملکرد و کارایی عملکرد زیتون در چند ژنوتیپ انتخابی. نهمین کنگره علوم باغبانی ایران. 5 تا 8 بهمن 1394.
·
سردابی، ف.، مهتدی نیا، ج. و شواخی، ف
.
1393
. افزایش عمر انبارمانی میوه های تازه با استفاده از روشهای حذف اتیلن. همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی. تهران (پوستر).
·
پاشازاده، ب.، سیدین اردبیلی، س. م.، حاج نجاری، ح. شواخی، ف.
و اسدی، غ.1392. بررسی تاثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو جاذب اتیلن بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب. بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی. دانشگاه شیراز (پوستر).
·
شواخی، ف
. فهیم دانش، م. و بدیعی، ف. 1392.کاربرد دستگاه گرماسنج پویشی تفاضلی (
DSC
) جهت تشخیص تقلب روغن زیتون فوق بکر با روغنهای گیاهی.
بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی. دانشگاه شیراز (سخنرانی).
·
معدنی، ص.
شواخی، ف.
و خدادادی، م.
1392.
اثر شرایط کیورینگ در انبارمانی ارقام پیاز ایرانی.
بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی. دانشگاه شیراز (پوستر).
·
شواخی، ف.
و معدنی، ص. 1391. استفاده ازاسید استیک به عنوان جایگزینی برای گوگرد در تولید کشمش اولین همایش ملی انگور استان قزوین، تاکستان، 28 شهریور.
·
شواخی
، ف
.
و بهمدی، ه. 1390.کاربرد بینی الکترونیکی(
zNose
) و تکنیک تجزیه و تحلیل مولفههای اصلی (
PCA
) در گروه بندی محصولات فرآوری شده آنزیمی کدو. بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی. دانشگاه صنعتی شریف (سخنرانی).
·
محمدی ثانی کاخکی، ع.، شواخی، ف
. حاج نجاری، ح. و کوشکی، ش. ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی سیب با استفاده از 1- متیل سیکلو پروپن در دو رقم گرانی اسمیت و فوجی. همایش ملی صنایع غذایی. قوچان.1390.
(سخنرانی).
·
محمدی ثانی کاخکی، ع.، شواخی، ف
. حاج نجاری، ح. و کوشکی، ش. بررسی اثرات کاربرد 1-متیل سیکلو پروپن بر
TA
،
CO2
، رنگ پوست و گوشت ارقام گرانی اسمیت و فوجی. همایش ملی صنایع غذایی. قوچان.1390.
(پوستر).
·
شواخی، ف
. و شاهدی، م. 1385. ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی با استفاده از اسید استیک به جای
SO2
. 23-21 شهریور. دومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان. (سخنرانی).
·
شواخی، ف
. استفاده از اسید استیک به جای
SO2
در تولید کشمش (سخنرانی). 1385. هفته انتقال یافته های موسسه.
·
شواخی، ف
. و بهمدی، ه .1385. استراتژیهای کاربردی برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی. شانزدهمین کنگره ملی و اولین کنگره منطقهای صنایع غذایی. 24-23 فروردین. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.( پوستر).
·
بهمدی، ه و شواخی، ف
.1385. زنجیرههای ارزش: استراتژی موفق برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی. شانزدهمین کنگره ملی و اولین کنگره منطقهای صنایع غذایی. 24-23 فروردین. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. ( پوستر).
·
بهمدی، ه و شواخی، ف
.1385. دید ماشینی: سیستم بازرسی خودکار در ارزیابی مواد غذایی. شانزدهمین کنگره ملی و اولین کنگره منطقهای صنایع غذایی. 24-23 فروردین. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.( پوستر).
·
شواخی، ف.
و بهمدی، ه.1385. ارزیابی خطرات احتمالی و فواید مواد غذایی تغییر ژنتیکی یافته
(GMF)
. نهمین کنگره تغذیه ایران. 16-13شهریور. دانشگاه علوم پزشکی تبریز. (سخنرانی).
·
بهمدی، ه. و شواخی، ف
.1383. کاربرد شبکه های عصبی مصنوعی در صنایع غذایی. دومین همایش علمی و پژوهشی دانشجویان علوم کشاورزی سراسر کشور. تهران، دانشگاه تربیت مدرس. (پوستر).
·
شواخی، ف.
و بهمدی، ه.1383. نانوتکنولوژی: فن آوری نوین در صنایع غذایی. دومین همایش علمی و پژوهشی دانشجویان علوم کشاورزی سراسر کشور. تهران، دانشگاه تربیت مدرس. (پوستر).
·
شواخی، ف
و بهمدی، ه.1383. ارزیابی ایمنی فرآوردههای کشاورزی حاصل از گیاهان تراریخته. اولین همایش ملی ایمنی زیستی کشور. 28-29 بهمن. موسسه تحقیقات بیوتکنولوژی کشاورزی. (سخنرانی).
·
شواخی، ف
.1382. ارزیابی ایمنی فرآوردههای غذایی تغییر ژنتیکی یافته. اولین همایش غذا و توسعه پایدار. تهران.( سخنرانی).
·
شواخی، ف
.1381. ارائه روشی استاندارد و سریع به منظور رده بندی گندم بر اساس رنگ. اولین کنگره بین المللی گندم .تهران.(پوستر).
·
شواخی، ف
. و مظاهری اسدی، م. کاربرد بیوتکنولوژی در تولید اسید سیتریک با استفاده از ضایعات کارخانه ماءالشعیر و قند. دومین همایش ملی بیوتکنولوژی جمهوری
اسلامی ایران. جلد دوم 1748-1740. کرج. (سخنرانی).
·
شواخی، ف
.1380. تولید مواد طعم زا با استفاده از بیوتکنولوژی. دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. تهران.(پوستر).
·
شواخی، ف
. 1380 . لزوم به کارگیری سیستم
HACCP
در کارخانجات فرآوری پنیر. اولین همایش تخصصی صنعت شیر و فرآوردههای آن.
·
شواخی، ف
.1379. نقش زمان برداشت در ارتقاء کیفی و توسعه صادرات گلابی. مجموعه مقالات یازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. تهران. (سخنرانی).
·
شواخی، ف
.1379. جلوگیری از ضایعات قارچی پس از برداشت میوهها با استفاده از گاز دهی با اسید استیک. دومین همایش ملی استفاده بهینه از کود و سم در کشاورزی.کرج .(پوستر).
·
شواخی، ف
. و مظاهری اسدی، م.1377. بررسی و مقایسه استفاده از اشعه ماوراء بنفش بر
A.niger
در تولید اسید سیتریک درمحیط کشت های ملاس و مخلوط ملاس و تفاله مالت. چهارمین کنگره مهندسی شیمی ایران، دانشگاه صنعتی شریف. تهران.(سخنرانی).
·
Shavakhi
.
F and Badii. F. 2001. Investigation on the effect of harvest time on the physicochemical properties of pear cultivars (Duchess &
Tabrizy) in Iran. ICAST.7-9 Nov. China.
·
Shavakhi, F., Boo, H.C., Osman, A. and Ghazali, H.M. 2009. Application of zNose™ for VaporPrint™ determination of raw and processed pumpkin. 11 Asian Food Conference. Brunei.