یکشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۱  -  Sunday, January 29, 2023
جستجوی پیشرفته
بخش عمومی  » مهمترین یافته های تحقیقاتی-صنایع غذایی

     مهمترین یافته های تحقیقاتی

  •  کاهش ضایعات و افزایش عمر انبارداری محصولات باغی و سبزی و صیفی با بهینه سازی فناوری های پس از برداشت.
  • به کارگیری زائدات و باقیمانده محصولات کشاورزی و تبدیل آنها به محصولات قابل مصرف و با ارزش افزوده بیشتر.
  • ارائه روش های مناسب بسته بندی محصولات کشاورزی خام و فرآیند شده.
  • ارائه فرمولاسیون های جدید غذایی.
  • تهیه انواع پوشش های خوراکی برای افزایش کیفیت و ماندگاری محصولات کشاورزی خام و فرآیند شده.
  • بهینه سازی روش های خشک کردن میوه ها و تهیه برگه و چیپس از آنها.
  • تعیین فرآیند حرارتی برای تهیه کمپوت میوه جات و کنسرو سبزیجات.
  • بهینه سازی فناوریهای پس از برداشت و فرآوری دانه های روغنی.
  • اصلاح ساختارفناوریهای گندم، نان و فرآورده های آردی.
  • انبارداري بذر گندم و جو در مخازن با اتمسفر تغییر یافته.
  • اصلاح فرآیند و فرمولاسیون نان های مختلف.
  • افزایش ماندگاری نان.
  • طراحی و ساخت خشک کن های خورشیدی و تونلی.
  • کاهش باقیمانده سموم در فرآورده های غذایی.