جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۸  -  Friday, October 18, 2019
جستجوی پیشرفته
بخش های تحقیقاتی استانی  » مهندس جابر سلیمانی



[_HprPDF] جابر سلیمانی نام و نام خانوادگی
. مرتبه علمی
سمت
تخصص
محل کار
پست الکترونیک
شماره تماس
فکس

سوابق مقالات  پروژه های تحقیقاتی  تالیف و ترجمه کتاب  راهنمایی و مشاوره پایان نامه عضویت در مجامع علمی  تشویقات  سایر موارد

سوابق
 

سوابق تحصیلی

 

لیسانس، علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه تبریز سال اتمام 1375.

فوق لیسانس، علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه تبریز، سال اتمام 1381.

دانشجوی دکترای سال آخر مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه تبریز.

سوابق شغلی

 

  • مسوول فنی کارخانه لواشک سازی کیان از سال 1377 تا 1383.

 

  • کارشناس پژوهشی بخش تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان شرقی از سال 1384 تا 1385.
  • عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان شرقی از سال 1385.


سوابق اجرایی

 

عضو و دبیر بیش از 25 مورد تدوین استاندارد ملی ایران.

سوابق تدریس
  • شیمی مواد غذایی، لیسانس، مرکز آموزش عالی علمی-کاربردی صنایع غذایی مراغه، سال‌تحصیلی 82 تا 84.
  • مشخصات آب و پس آب صنایع شیر، کاردانی، مجتمع آموزشی شهید سرداری آذربایجان شرقی، 83 تا 91.
  • اصول مهندسی صنایع غذایی، کارشناسی، مجتمع آموزشی شهید سرداری آذربایجان شرقی، 86تا 91.
  • فرایند عملیات تولید در صنایع غذایی، کارشناسی، مجتمع آموزشی شهید سرداری آذربایجان شرقی، 89تا 92.
  • خوردگی در صنایع لبنی، کارشناسی، مجتمع آموزشی شهید سرداری آذربایجان شرقی، 89تا 92.
  • کارگاه آموزشی،افزایش انبار مانی زردآلو با استفاده از اتسفر تغییر یافته فعال( MAP ). 18 مهرماه 90 (یک روز). مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان شرقی.
  • کارگاه آموزشی، سیستم ها و تکنولوژی های بسته بندی با اتمسفر تغیر یافته( MAP ). 18 مهر ماه 90 (یک روز). مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان شرقی
  • کارگاه آموزشی، بسته بندی فعال سیب رقم قره – قیرمیز با جاذب های اتیلنی. 2 آبان ماه 90 (یک روز). مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان شرقی
  • کارگاه آموزشی، تکنولوژی پس از برداشت. 2 تا 11 شهریور ماه 93 (4 روز). مرکز آموزش شهید سرداری آذربایجان شرقی.
  • کارگاه آموزشی، تکنولوژی فراوری خشکبار. 26/7/93 تا 28/7/93. مرکز آموزش جهاد کشاورزی استان اردبیل.
 
 
 

مقالات 
مقاله های چاپ شده در مجلات انگلیسی

 

مقاله های چاپ شده در مجلات علمی - پژوهشی

 
  • جابر سلیمانی ، زهرا امام جمعه، حمید رضا قاسم زاده، 87، پیش تیمار هویج خشک شده با هوای گرم بوسیله آبگیری اسمزی. پژوهش و سازندگی.
  • محمد زرین بال، جابر سلیمانی، سعداله اسکندری، عادل دباغ محمدی نسب و راحله رسولی پیروزیان، 89. تاثیر زمان برداشت و بسته بندی با اتسفر تغییر یافته بر عمر انباری میوه چند رقم زردآلو. علوم باغبانی(علوم و صنایع کشاورزی). جلد 24.
  • جابر سلیمانی و نارملا آصفی. 86. بررسی تاثیر پیش فرایند اسمز بر روی خصوصیات ارگانولپتیکی هویج خشک شده با هوای گرم. علوم کشاورزی.
  • منصوره مظفری، جابر سلیمانی و نارملا آصفی. تابستان 1390. اثر فرایند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک شده با هوای گرم. بهداشت مواد غذایی . شماره 2 .
  • جابر سلیمانی و نارملا آصفی. زمستان 90 . تاثیر پیش فرایند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم. بهداشت مواد غذایی. شماره 4.

مقاله های ارائه شده در کنفرانس های داخلی و خارجی

کنفرانس های داخلی  
 
  • جابر سلیمانی. 1382. بررسی کیفیت لواشک زردآلو از نقطه نظر خاصیت ماندگاری. تبریز.
  • جابر سلیمانی و داود صالحی. اسفند ماه 1387. تدوین سیستم HACCP برای شیر فرا دما. دومین همایش منطقه ای کشاورزی و محیط زیست.
کنفرانس های خارجی
 
 

Soleimani.J., Emam-Djomeh.Z., Souti-Khiabani.KH., 2003. Improving Textural Properties Of Dehydrated Carrots An Osmotic Pretreatment. 2nd Nordic Drying Confrence. Copenhagen,Denmark.

Soleimani.J., Emam-Djomeh.Z. 2006. EFFECT OF OSMOTIC DEHYDRATION OF CARROTS USING A MULTICOMPONENT SOLUTION ON REHYDRATION CHARACTERISTICS. 15th International Drying Symposium. Budapest.


پروژه های تحقیقاتی 
پروژه های تحقیقاتی اجرا شده

  • بسته بندی فعال سیب رقم قره - قیرمیز با جاذب های اتیلنی (مجری)، 88 تا 90.
  • افزایش انبار مانی زردآلو با استفاده از بسته بندی اتمسفر تغییر یافته فعال( MAP (مجری)، 88 تا 90.
  • تاثیر جاذب های اتیلنی در جهت افزایش انبار مانی زردآلو (مجری)، 91 تا 93.
  • تعیین زمان مناسب برداشت میوه و روش بسته بندی به منظور افزایش کیفیت و عمر انباری چهار رقم زردآلو (همکاراصلی)، 86 تا 89.
  • طراحی،ارزیابی و ساخت خشک کن انگور (همکار اصلی)، 87 تا 90 .
  • اثر پیش فرایند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک شده با هوای گرم (مشاور)، 83 تا 86.

     

 

پروژه های تحقیقاتی در حال اجرا

 
  • ارزيابي سازگاري ناحيه اي شش ژنوتيپ اميدبخش زردآلو (همکار اصلی)، 92 تا 97.
  • بررسي و تعيين سنتيک خشک شدن زردآلو رقم عسگر آبادي در خشک کن خورشيدي با فشار منفي و مقايسه آن با روشهاي ديگر (همکار اصلی)، 94 تا 96.
 

تالیف و ترجمه کتاب 

کتاب

 
نشریات فنی و ترویجی
 

جوکار.ا. سلیمانی،ج. 1386. گوجه فرنگی و محصولات آن. نشریه فنی – ترویجی. سازمان جهاد کشاورزی استان فارس.

 

راهنمایی و مشاوره پایان نامه
 

عضویت در مجامع علمی 
 

تشویقات 
  • سخنران برتر دومین همایش منطقه ای کشاورزی و محیط زیست  آذربایجان غربی-خوی.
  • لوح تقدیر از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جشنواره علم تا عمل کشوری سال 91.
  • تقدیرنامه از استاندار محترم آذربایجان شرقی برای شرکت در جشنواره علم تا عمل سال 91.
  • نفر اول مسابقات حفظ قرآن، سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی از 91 تا 95.
 

سایر موارد


پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.