|
|
تولید سس مایونز کمچرب با استفاده از نشاسته پیاز زعفران
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۵/۲۹ ۱۲:۲۰
یافته تحقیقاتی دکتر سودابه عین¬افشار، عضو هیات علمی بخش تحقیقات صنایع غذایی، نشان داد از نشاسته استخراج شده از ضایعات بنه زعفران می توان در تولید محصولات کم چرب مانند سس مایونز با چربی کاهش یافته استفاده کرد
|
|
|
دستیابی به دانش فنی استفاده از تصاویر هوایی برای تشخیص زنگ زرد مزارع گندم
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۵/۱۶ ۰۹:۳۷
دکتر محمدحسین سعیدی راد ، عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، و همکاران، طی پژوهشی با عنوان " تشخیص آلودگی زنگ زرد در مزارع گندم با استفاده از فناوری سنجش از دور هوایی با پهپاد " ، موفق به دستیابی به دانش فنی استفاده از تصاویر هوایی برای تشخیص زنگ زرد مزارع گندم شدند.
|
|
|
ارزیابی فنی و اقتصادی کاربرد پهپاد در محلول پاشی مزارع زعفران
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۵/۰۶ ۰۷:۴۴
طرح پژوهشی با عنوان «کاربرد پهپاد در محلولپاشی مزارع زعفران» توسط آقای دکتر محمد حسین سعیدی راد عضو هیئت علمی بخش فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی مورد ارزیابی فنی و اقتصادی قرار گرفت
|
|
|
تولید نان کامل: بایدها و نبایده
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۳/۲۲ ۱۰:۳۲
سخنران: سرکار خانم دکتر زهرا شیخ الاسلامی
عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی. مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
عضو کارگروه تخصصی گندم، آرد و نان. موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۹ الی ۱۰ صبح
|
|
|
|
|
|
|
|