|
 |
نشست تخصصی زنجیره ارزش زعفران
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۴/۰۸/۱۷ ۱۷:۳۳
🔶 نشست تخصصی زنجیره ارزش زعفران
🔸برگزار کنندگان:
موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
مرکز تحقیقات کشاورزی و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
🗓سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴
⏰۹-۱۲ صبح
|
|
|
|
|
|
 |
عرض تبریک
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۹/۲۴ ۰۹:۳۱
بخش تحقیقات فنی و مهندسی به عنوان بخش برتر مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی برگزیده شدند
|
|
|
|
 |
تولید سس مایونز کمچرب با استفاده از نشاسته پیاز زعفران
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۳/۰۵/۲۹ ۱۲:۲۰
یافته تحقیقاتی دکتر سودابه عین¬افشار، عضو هیات علمی بخش تحقیقات صنایع غذایی، نشان داد از نشاسته استخراج شده از ضایعات بنه زعفران می توان در تولید محصولات کم چرب مانند سس مایونز با چربی کاهش یافته استفاده کرد
|
|
| |