پنج شنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Thursday, April 25, 2024
جستجوی پیشرفته
» گروههای خبری » خراسان رضوی  
 
آخرین آرشیوهای خبری:   گروههای خبری:
 
 عبارت *      جستجوی پیشرفته
 
خانم دکتر شادی بصیری به درجه دانشیاری نائل شد.
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۲/۰۵/۱۶ ۰۶:۲۵
خانم دکتر شادی بصیری، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، به درجه دانشیاری نائل شد.


اجرای دوره آموزشی " کارآفرینی در حوزه فرآوری میوه ها"
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۲/۰۴/۲۸ ۱۱:۲۸
دوره آموزشی" کارآفرینی در حوزه فرآوری میوه ها " ویژه علاقه مندان اتباع خارجی جمعیت حمایت از بهبودیافتگان(SRS) روز شنبه 17 تیر ماه 1402 برگزار شد.


تقدیر از خانم دکتر شیخ اسلامی بعنوان کارآفرین برتر
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۲/۰۲/۲۳ ۰۹:۵۰
از خانم دکتر شیخ اسلامی عضو هیات علمی مرکز خراسان رضوی به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان زنان و مالکیت فناوری بعنوان کار آفرین برتر تقدیر شد


کارگاه آموزشی " آشنایی با خشک کن‌های اتویی زعفران" در استان خراسان جنوبی برگزار شد.
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۱/۰۹/۲۳ ۱۲:۳۲
کارگاه آموزشی با عنوان " آشنایی با خشک کن‌های اتویی زعفران" با حضور دکتر حسین چاجی عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز خراسان رضوی در شهرستان بشرویه استان خراسان جنوبی برگزار گردید.


سخنرانی علمی خانم دکتر زهرا شیخ‌الاسلامی در همایش بین المللی غذای طیب
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۱/۰۸/۲۱ ۱۲:۱۵
خانم دکتر زهرا شیخ‌الاسلامی عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی خراسان رضوی در همایش بین المللی غذای طیب شرکت و سخنرانی علمی با عنوان " کاهش اسید فیتیک سبوس گندم و افزودن آن به نان بربری (تولید نان کامل سالم)" را ارائه نمود.


مراسم بزرگداشت روز جهانی غذا با همکاری مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۱/۰۷/۲۵ ۱۳:۵۱
به مناسبت روز جهانی غذا، مراسمی با موضوع "نقش تولید دانش‌بنیان در امنیت غذایی" با همکاری مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و با حضور پژوهشگران از مراکز پژوهشی و دانشگاهی در روز یکشنبه، 24 مهرماه سال جاری به صورت حضوری و وبیناری در سالن ابونصری هروی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.


تأثیر جایگزینی بخشی از آرد گندم سالم با سن‏‌زده بر بافت و ویژگی‌‏های حسی بیسکوئیت و کلوچه
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۱/۰۷/۲۰ ۱۱:۳۹
طرح پژوهشی با عنوان " تأثیر جایگزینی بخشی از آرد گندم سالم با سن‌‏زده بر بافت و ویژگی‌‏های حسی بیسکوئیت و کلوچه" توسط خانم دکتر زهرا شیخ الاسلامی عضو هیئت علمی بخش فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی اجرا شد.


روز انتقال یافته‌ها‌ی پژوهشی ویژه زنان روستایی و عشایری در گرامیداشت هفته دولت، در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی برگزار شد.
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۱/۰۶/۱۵ ۱۳:۴۱
در آخرین روز برنامه‌های ارائه عملکرد پژوهشی، آموزشی و ترویجی و همچنین گرامی داشت هفته دولت، دو رویداد مهم آموزشی ترویجی و انتقال یافته‌های پژوهشی ویژه زنان روستایی و عشایری با عناوین «فرآوری خشکبار و روش‌های علمی خشک کردن میوه» و «فرآوری و پخت نان‌های سبوسدار» با حضور جناب دکتر ولی نسب مدیر کل امور بین الملل سازمان تات در محل کارگاه فرآوری محصولات غذایی دهکده فناوری کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی برگزار گردید.


بازدید از مزرعه نمونه آستان قدس رضوی در مشهد
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۱/۰۳/۰۸ ۱۱:۳۹
در راستای برنامه تحول بخش کشاورزی و با تمرکز بر مسائل آب کشاورزی، روز دوشنبه مورخ 1401/3/2 با حضور ریاست موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی آقای دکتر دهقانی سانیج، معاون پژوهشی موسسه تحقیقات علوم زراعی و باغی آقای دکتر اسماعیل‌زاده و تعدادی از محققین آبیاری از بخش آبیاری و زهکشی موسسه و مراکز مختلف تحقیقاتی کشور از کشت و صنعت مزرعه نمونه آستان قدس رضوی بازدید شد.


برگزاری نشست ریاست موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با اعضای هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی خراسان رضوی
تاریخ و ساعت : ۱۴۰۱/۰۳/۰۸ ۱۱:۳۰
روز دوشنبه مورخ 1401/3/02 ریاست موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی آقای دکتر دهقانی سانیج، ضمن بازدید از بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی خراسان رضوی در جلسه با اعضای هیات علمی بخش تابعه موسسه در این مرکز شرکت نمود.


 
1 2 3 4 5 6

آمار مشاهده صفحات