یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳  -  Sunday, January 5, 2025
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

انتشار نشریه ترویجی "آشنایی با اصول بسته بندی محصولات باغی"
نشریه ترویجی "آشنایی با اصول بسته بندی محصولات باغی" نگارش خانم دکتر فوژان بدیعی منتشر شد.


نشریه ترویجی "آشنایی با اصول بسته بندی محصولات باغی" نگارش خانم دکتر فوژان بدیعی، عضو هیات علمی بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری های پس از برداشت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی که در دفتر شبکه دانش و رسانه های ترویجی تهیه شده است، به وسیله انتشارات نشر آموزش کشاورزی منتشر شد. هدف از نگارش این نشریه آن است که اهمیت و نقش بسته بندی در حفظ کیفیت، افزایش ماندگاری و کاهش ضایعات پس از برداشت میوه و سبزی تازه مشخص شود. مخاطبین محترم ضمن آشنایی با روش های مختلف بسته بندی، بتوانند برحسب نوع محصول و شرایط تولید و نگهداری، بسته بندی مناسب را برای محصول خود انتخاب نمایند و بدین ترتیب ضایعات پس از برداشت محصولات باغی تازه کاهش یافته و عرضه محصول در شرایط مطلوبی صورت گیرد.

این نشریه از طریق سایت موسسه و لینک تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی (http://agrilib.areo.ir) قابل دسترسی است.




۱۳۹۷/۰۲/۲۳
تعداد نمایش: ۷۵
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات