جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۸  -  Friday, October 18, 2019
جستجوی پیشرفته
» گروههای خبری » بخش صنایع غذایی  
 
آخرین آرشیوهای خبری:   گروههای خبری:
 
 عبارت *      جستجوی پیشرفته
 
برگزاری برنامه ملی انتقال یافته های تحقیقاتی سیر با مشارکت فعال محققان معین بخش فنی و مهندسی استان همدان و همکاری محقق مروج ارشد ستاد موسسه
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۷/۱۴ ۱۳:۴۸
اولین برنامه ملی انتقال یافته های تحقیقاتی سیر کشور در مورخ 10 و11 مهر ماه 1398 در مرکز مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی همدان با مشارکت فعال محققان معین صنایع غذایی استان سرکار خانم مهندس بیات و آقای مهندس گودرزی و با همکاری محقق مروج ارشد آقای رضا فامیل مومن از ستاد موسسه تحقیقات فنی و مهندسی برگزار گردید.


برگزاری کارگاه آموزشی"تکنیک های تصمیم گیری چند متغیره" در مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۶/۱۷ ۱۵:۵۲
کارگاه آموزشی دو روزه "تکنیک های تصمیم گیری چند متغیره" در تاریخ 12 و 13 شهریور 1398 در راستای اجرای پروژه تحقیقاتی "آمایش صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی" برای مجریان پروژه مذکور و نیز تعدادی از اعضای هیئت علمی ستاد مؤسسه برگزار شد.


حضور موسسه تحقیقات فنی و مهندسی در بیست و ششمین نمایشگاه ایران اگروفود
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۴/۳۰ ۰۹:۱۹
موسسه تحقیقات فنی و مهندسی در بیست و ششمین نمایشگاه ایران اگروفود حضور یافت.


نشست مشترک اعضاء کمیته امور فناوری مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با نمایندگان شرکت تولیدی بازرگانی زرین پلاست سپهر
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۸/۰۱/۲۸ ۰۸:۰۰
در روز دوشنبه مورخ 98/01/26، نشست مشترک بین اعضاء کمیته امور فناوری مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با نمایندگان شرکت تولیدی بازرگانی زرین پلاست سپهر در محل مؤسسه انجام شد.


انتخاب سرکار خانم دکتر هما بهمدی به عنوان نائب رئیس کمیته فنی متناظر کدکس "میوه و سبزی‌های فرایند شده (CCPFV)" در ایران
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ ۱۵:۴۷
با توجه به اهمیت تدوین و به روز رسانی استانداردهای کدکس در تجارت بین‌المللی میوه‌ها و سبزی‌های فرایند شده، طی حکمی از سوی معاون تدوین و ترویج سازمان ملی استاندارد ایران، سرکار خانم دکتر هما بهمدی عضو هیئت‌علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی به مدت سه سال به عنوان نائب رئیس کمیته فنی متناظر کدکس «میوه و سبزی‌های فرایند شده Codex Committee on Processed Fruits and Vegetables » برگزیده شدند.


دستورالعمل فنی برداشت، خشک کردن و بسته بندی گل گاوزبان نگارش دکتر اصلان عزیزی و دکتر ابوالفضل گلشن تفتی منتشر شد.
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۷/۱۰/۱۶ ۰۹:۴۶
دستورالعمل فنی برداشت، خشک کردن و بسته بندی گل گاوزبان نگارش دکتر اصلان عزیزی و دکتر ابوالفضل گلشن تفتی با شماره 54587 توسط موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد.


قرارداد ارائه خدمات آزمایشگاهی و مشاوره ای با شرکت صنایع غذایی مهرشهر
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۷/۰۹/۱۹ ۱۲:۴۶
در روز یکشنبه مورخ 97/09/18 قرارداد ارائه خدمات آزمایشگاهی و مشاوره ای در خصوص میوه انار فیمابین شرکت صنایع غذایی مهرشهر و مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی به امضاء رسید.


شرکت نماینده موسسه در ويدئوکنفرانس بين‌المللي مديريت ضایعات کشاورزي
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۷/۰۹/۱۲ ۰۸:۴۸
ويدئوکنفرانس بين‌المللي سازمان بهره‌وري آسيايي (APO) با موضوع «مديريت ضایعات در کسب‌ وکار کشاورزي از صبح سه‌شنبه ۶ آذرماه ۱۳۹۷ برای مدت 4 روز در سازمان ملي بهره‌وري ايران برگزار گردید.


نشریه ترویجی "کاربرد 1-متیل سیکلوپروپن در افزایش ماندگاری و کاهش ضایعات سیب در سردخانه" نگارش دکتر فروغ شواخی منتشر شد.
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۷/۰۷/۰۷ ۱۴:۲۲
نشریه ترویجی "کاربرد 1-متیل سیکلوپروپن در افزایش ماندگاری و کاهش ضایعات سیب در سردخانه" نگارش دکتر فروغ شواخی، با همکاری موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و دفتر شبکه دانش و رسانه های ترویجی و انتشاراتی نشر آموزش کشاورزی منتشر شد.


تهیه فیلم آموزشی و ترویجی مدیریت کاهش ضایعات پس از برداشت تولیدات باغی
تاریخ و ساعت : ۱۳۹۷/۰۶/۲۵ ۰۸:۲۴
تصویر برداری از ضایعات مرحله قبل از برداشت و برداشت در باغات سیب منطقه دماوند استان تهران با حضور پِژوهشگر مروج ارشد موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی انجام شد.


 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.