دکتر قیافه داودی طی پژوهشی، با جایگزینی 30 درصد از آرد گندم موجود در فرمولاسیون نان باگت با آرد سیب زمینی، در کنار ترکیبات مولد شبکه گلوتن (نظیر صمغ گوار) ضمن تولید محصولی با خصوصیات کمی و کیفی مطلوب مشابه با نمونه شاهد (آرد گندم) به نتایج مهمی از قبیل ارتقاء کيفيت تغذيه اي (نوع پروتئين و کربوهيدرات)؛ بهبود خصوصيات کيفي و افزايش قابليت ماندگاري نان به دليل حضور فيبر بالاتر در ساير منابع؛ افزايش سلامت جامعه به دليل افزايش ميزان فيبر خام يا محلول در رژيم غذايي؛ کاهش مصرف گندم و ايجاد تنوع غذايي بيشتر در غذاي پايه مردم؛ و مقابله با بحران خشکي و کاهش ميزان توليد گندم از طريق جايگزيني گياهان مختلف در فرمولاسيون نان دست یافت.
با توجه به محدوديت منابع آب و خاک ميزان توليد گندم در ايران با روش هاي کشاورزي موجود در بهترين شرايط اقليمي و آب و هوايي از حد معینی بالاتر نمي رود و اين در حالي است که نوسانات توليد گندم مي تواند بحران ساز باشد. از طرفی پتانسیل تولید سیب زمینی در کشور ما حدود 90-80 تن در هکتار است و نسبت به سایر غلات کمتر تحت تأثیر آفات قرار می گیرد. بنابراین می توان با استفاده از چنین گیاهی میزان وابستگی به محصول واحدی نظیر گندم را کاست.