شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳  -  Saturday, November 23, 2024
جستجوی پیشرفته
خراسان رضوی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

نشریه ترویجی با هدف آشنایی کشاورزان و کارشناسان و مروجان و تولیدکنندگان نان با فرآورده های آردی وصدمات ناشی از سن زدگی وتاثیر آن بر کیفیت تولیدات مذکور توسط اعضا هیئت علمی بخش تحقیقات فنی ومهندسی خراس
چاپ نشریه ترویجی "بهبود ویژگی های نانوایی آرد گندم سن زده"

با هدف آشنایی کشاورزان، کارشناسان و مروجان و تولید کنندگان نان و فرآورده های آردی با صدمات ناشی از سن زدگی بر کیفیت آرد گندم و همچنین راهکارهای کاهش اثرات منفی سن زدگی و تقویت و بهبود کیفیت آرد حاصل با استفاده افزودنی های مجاز، نشریه مذکور به همت سرکار خانم دکتر شیخ الاسلامی و جناب آقای دکتر کریمی  اعضای هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی خراسان رضوی تهیه و تدوین گردیده است. سن زدگی باعث صدمه به پروتئین گندم و مشخصا"  گلوتن آن خواهد شد که در نهایت با کاهش خاصیت نانوایی گلوتن گندم  و کاهش اثرات چسبندگی و جذب آب آرد، باعث تولید نان با حجم کمتر، خواص حسی (بافت، رنگ، رایحه و مزه) و عدم شکل گیری مناسب نان خواهد شد. در این نشریه راهکارهای علمی و کاربردی حاصل بیش از ده سال تحقیق و همچنین تولید افزودنی های مناسب در شرکت صنایع غذایی دلسا (شرکت دانش بنیان تحت پوشش بخش تحقیقات فنی و مهندسی خراسان رضوی) در راستای کاهش اثرات سن زدگی بر کیفیت آرد و کاهش ضایعات نان ارائه گردیده است.

 


۱۳۹۹/۰۴/۲۸
تعداد نمایش: ۲۴۴
مشاهده اخبار گروه خبری 'خراسان رضوی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات