سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳  -  Tuesday, January 7, 2025
جستجوی پیشرفته
خراسان رضوی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

برگزاری وبینار "کیفیت و تقلبات در عسل" توسط عضو هیئت علمی مرکز خراسان رضوی
وبینار "کیفیت و تقلبات در عسل" در قالب برنامه توانمندسازی زنان روستایی توسط خانم دکتر شادی بصیری در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی برگزار شد.

خانم دکتر شادی بصیری عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز خراسان رضوی در تاریخ 8 بهمن 1399 در برنامه توانمندسازی زنان روستایی که به صورت کشوری برگزار گردید، مطالبی را به صورت وبینار ارائه دادند. شرکت کنندگان از مناطق مختلف کشور به صورت برخط در این وبینار شرکت نموده و سوالات خودرا مطرح کردند. 

عسل اولین فرآورده زنبور عسل است و به عنوان ماده غذایی و دارویی استفاده می شود. افزودن هر نوع ماده خوراکی و افزودنی به عسل از جمله اضافه کردن شکر، اسانس، اسیدهای خوراکی و غیره تقلب محسوب می­شود. فصل برداشت عسل، روش تولید، شرایط فرآوری، شرایط اقلیمی و همچنین منبع شهد تأثیر مهمی بر کیفیت، ترکیب و ویژگیهای بیوشیمیایی عسل دارد. آزمایش عسل توسط آزمایشگاه‌های معتبر، یکی از راههای مطمئن برای تشخیص طبیعی بودن عسل است. رئوس مطالب ارائه شده در این دوره مشتمل بر تاریخچه عسل در ایران و جهان، کیفیت و ویژگیهای استانداردی عسل طبیعی، فرآوری و عوامل موثر بر خواص عسل طبیعی، تشخیص تقلبات موجود در عسل و آزمایشات مهم تشخیصی عسل بود.
 
 
 
 
 
 


۱۳۹۹/۱۱/۱۸
تعداد نمایش: ۹۳
مشاهده اخبار گروه خبری 'خراسان رضوی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات