خانم دکتر شادی بصیری عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی در روزهای 6 و 7 بهمن 1399، به صورت مجازی برای کارشناسان مرکز آموزش علمی-کاربردی جهاد کشاورزی شهید زمانپور تهران تدریس نمودند. شرکت کنندگان در این دوره به صورت برخط ضمن استفاده از
مطالب ارائه شده سوالات خود را مطرح کردند. اهمیت انباردارى، در حفظ و نگهدارى کالا و تعدیل مقدار عرضه و تقاضا در بازار است. با ایجاد شبکه کارآمد براى نگهدارى مواد غذایى، مى توان فرآورده هاى آسیب پذیر را از تأثیر عوامل فساد حفظ کرد و عرضه و تقاضا را تعدیل نمود. اهم مباحث تدریس شده در این دوره شامل، اهمیت انبار و سردخانه در نگهداری مواد غذایی، ویژگیهای مواد غذایی گیاهی و دامی برای نگهداری در سردخانه و انبار، ویژگیهای عمومی، اختصاصی، بهداشتی و ایمنی سردخانه و انبار، انبارهای با اتمسفر کنترل شده، آفات انباری و نحوه مبارزه با آنها، سیستم های برودتی سردخانه و عملکرد آنها، تاثیر شرایط سردخانه و انبار بر ویژگیهای حسی مواد غذایی، چک لیست بازرسی از سردخانه و انبارهای غذایی، استانداردهای جهانی برای بازرسی و تعمیرات سردخانه بودند.