شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳  -  Saturday, November 23, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

طراحی فنی و ارزیابی اقتصادی خط فرم دهی خمیرهای لایه دار
آقای مهندس کاوس رشمه کریم، عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، با اجرای پروژه تحقیقاتی مهندسی معکوس بر روی خط فرم دهی خمیرهای لایه دار، ضمن دستیابی به اطلاعات فنی مورد نیاز در طراحی و ساخت این خط، با بررسی هزینه های مربوط به ساخت آن در داخل کشور، نشان داد که ساخت نمونه داخلی آن با صرفه جویی قابل توجهی قابل انجام است.

در این پروژه تحقیقاتی که با هدف دستیابی به تکنولوژی ساخت خط فرم دهی خمیرهای قنادی با تکنیک مهندسی معکوس صورت گرفت، نمونه وارداتی خط تولید انتخاب، دمونتاژ و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بدین ترتیب اطلاعات فنی مربوط به کلیه بخش ها و قطعات نظیر نوع، تعداد، ابعاد، مکانیسم عملکرد هر بخش، طراحی نقشه ها، هزینه ساخت قطعات تعیین شد و از سوی دیگر مشحص شد که ساخت نمونه داخلی آن با صرفه جویی قابل توجهی همراه خواهد بود و با ساخت آن در داخل کشور، با سهولت بیشتر و هزینه کمتری (خرید، نگهداری و تعمیرات، توسعه و ..) در اختیار تولید کنندگان کوچک قرار گرفته و توان رقابتی آنها را در عرصه تولید، افزایش می دهد.

 
 


۱۳۹۴/۰۹/۰۳
تعداد نمایش: ۲۰۷
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات