جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Friday, April 26, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

نشست مشترک در زمینه همکاری بر روی مسایل فنی و مهندسی محصول کیوی برگزار شد.
نشست مشترک با حضور آقایان مهندس الماسی و دکتر فلاح، رؤسای سازمان جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان در زمینه همکاری بر روی مسایل فنی و مهندسی محصول کیوی برگزار شد.

روز دوشنبه مورخ 1400/03/10 جلسه مشترکی با حضور آقای مهندس الماسی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، آقای دکتر فلاح، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان، کارشناسان، مدیران و معاونین سازمان و مرکز و آقایان دکتر حسین دهقانی سانیج و دکتر گلشن تفتی، نمایندگان مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در محل سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان و با هدف معرفی توانمندی های مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی به ویژه در زمینه صنایع غذایی و فناوری های پس از برداشت و برنامه ریزی برای همکاری های مشترک بر روی مسایل فنی و مهندسی محصول کیوی برگزار شد. در این جلسه، پس از معرفی توانمندی های مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و برخی دستاوردها و اقدامات شاخص بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری های پس از برداشت توسط آقای دکتر گلشن تفتی، پیشنهادهایی نیز برای همکاری های مشترک در زمینه کاهش ضایعات، فرآوری و فناوری های پس از برداشت کیوی و همچنین فعالیت های پژوهشی مرتبط با سایر تخصص های فنی و مهندسی کشاورزی برای محصول کیوی ارائه شد. آقای دکتر دهقانی سانیج با اعلام آمادگی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برای حل مشکلات مربوط به محصول کیوی در حیطه تخصصی مؤسسه، به حمایت، همراهی و همکاری بخش خصوصی برای رفع مسائل مرتبط با محصول کیوی تأکید کردند. در ادامه، مدیران سازمان در خصوص مسائل و مشکلات محصول کیوی، واحدهای بسته بندی و سردخانه های نگهداری محصولات کشاورزی در استان گیلان مطالبی را ایراد کردند. آقای مهندس الماسی نیز در خصوص همکاری های مشترک برای رفع مشکلات بخش کشاورزی استان گیلان و بالاخص محصول کیوی ابراز تمایل و اعلام آمادگی کردند. بر این اساس، مقرر شد اولویت و نیاز تحقیقاتی استان در مورد محصول کیوی در یک فرصت دو هفته‌ای به مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی اعلام و با همکاری طرفین عملیاتی شود. 

 
 
 



۱۴۰۰/۰۳/۱۸
تعداد نمایش: ۶۴
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات