شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳  -  Saturday, November 23, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

توليد کالباس و همبرگر از خرما
مهندس علی اصغر رجبعلی پور، عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان، در تحقیقات خود به این مهم دست یافت که می‌توان با استفاده از خرما کالباس و همبرگر تهیه نمود.

مهندس رجبعلی پور در این تحقیق با استفاده از خرمای کلوته کالباس با فرمولاسیون 12 درصد خرما و همبرگر حاوی 15 درصد خرما را تولید کرد که از نظر مصرف کننده بیشترین امتیاز را داشت و مدت ماندگاری آن ها نیز حداکثر یک هفته گزارش شد.

 استفاده از مواد جايگزين مانند ميوه جات، حبوبات و سبزيجات دربرخي کشورها مانند انگليس و ايرلند رايج است. در ايران نيز مي توان از خرما که ميوه اي مغذي و ارزشمند است بجاي جايگزين بخشی از گوشت قرمز در توليد کالباس و همبرگر استفاده نمود تا هم از اثرات غير مفيد آن کاست و هم اثرات مفيد خرما به آن افزوده شود. به این منظورمی توان  از خرمای درجه دو و سه نیز جهت توليد کالباس و همبرگر خرما استفاده نمود.



۱۳۹۴/۰۹/۰۳
تعداد نمایش: ۳۵۶
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات