مهندس رجبعلی پور در این تحقیق با استفاده از خرمای کلوته کالباس با فرمولاسیون 12 درصد خرما و همبرگر حاوی 15 درصد خرما را تولید کرد که از نظر مصرف کننده بیشترین امتیاز را داشت و مدت ماندگاری آن ها نیز حداکثر یک هفته گزارش شد.
استفاده از مواد جايگزين مانند ميوه جات، حبوبات و سبزيجات دربرخي کشورها مانند انگليس و ايرلند رايج است. در ايران نيز مي توان از خرما که ميوه اي مغذي و ارزشمند است بجاي جايگزين بخشی از گوشت قرمز در توليد کالباس و همبرگر استفاده نمود تا هم از اثرات غير مفيد آن کاست و هم اثرات مفيد خرما به آن افزوده شود. به این منظورمی توان از خرمای درجه دو و سه نیز جهت توليد کالباس و همبرگر خرما استفاده نمود.