شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳  -  Saturday, November 23, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

طراحی فنی و ارزیابی اقتصادی ماشین ریزش خمیرهای قنادی
آقای مهندس کاوس رشمه کریم، عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، با اجرای پروژه تحقیقاتی مهندسی معکوس بر روی یک نمونه ماشین ریزش خمیرهای قنادی وارداتی، به اطلاعات فنی مورد نیاز در طراحی و ساخت این ماشین در داخل کشور دست یافت و ضمن بررسی هزینه های مربوط به ساخت این ماشین، نشان داد که ساخت نمونه داخلی آن با صرفه جویی قابل توجهی امکان پذیر است.

در این پژوهش پس از مطالعه انواع ماشین آلات موجود از این نوع، ماشین مناسبی که دارای قابلیت ریزش مایه خمیر کیک، برش خمیر شیرینی به روش سیم‌بر، ریزش خمیرهای سریع و تولید محصولات با گردش دورانی نازل ریزش است، انتخاب و با استفاده از تکنیک مهندسی معکوس نمونه آن، بسته اطلاعات مربوط به طراحی فنی آن شامل انواع قطعات، ابعاد، نقشه ها، مکانیسم عملکرد کلیه بخش ها و قطعات مکانیکی و الکترونیکی و غیره تهیه و هزینه‌های ساخت آن تعیین شد.

با توجه به اهمیت تولید محصولات جدید و متنوع در جامعه صنعتی امروزی استفاده از تجهیزات با توانمندی چندگانه و امکان تولید محصولات متنوع از اهمیت بالائی برخوردار می‌باشد. ماشین ‌آلات تولید محصولات بیسکوئیت از نوع خمیر سریع، در سال های اخیر از گسترش بالائی برخوردار بوده است چرا که بیسکوئیت یکی از رایج ترین و متنوع ترین میان وعده های غذایی در جامعه است. وجود ماشین مناسب با تکنولوژی روز که از دقت و قدرت کافی برخوردار بوده، عملکرد چندگانه و قیمت مناسبی نیز داشته باشد تا بتواند در تولیدکنندگان کوچک توان رقابتی ایجاد نماید، نیاز اصلی این صنعت است. 



۱۳۹۴/۰۹/۰۷
تعداد نمایش: ۳۲۲
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات