چهار شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴  -  Wednesday, April 30, 2025
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

میزان ضایعات سیب در مراحل برداشت و پس از برداشت منطقه دماوند تعیین شد.
پروژه تحقیقاتی با عنوان "سنجش و پایش میزان ضایعات سیب درختی در مرحله برداشت و پس از برداشت در منطقه دماوند استان تهران" توسط خانم دکتر هما بهمدی عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و سایر محققان بخش تحقیقات صنایع غذایی و فناوری های پس از برداشت اجرا شد. در این پژوهش که در ستاد موسسه و در مطالعه‌ای میدانی صورت گرفت، میزان ضایعات سیب در مراحل مختلف برداشت و پس از برداشت را در منطقه دماوند استان تهران تعیین نمودند.

کاهش ضایعات سیب، سبب افزایش میزان بهره‌وری تولید، حفظ نهاده‌های کشاورزی، افزایش ارزش‌افزوده برای باغداران و فعالان زنجیره تولید و تأمین امنیت غذایی می‌شود. در این پروژه  که به سفارش سازمان جهاد کشاورزی استان تهران انجام شده است، مقدار ضایعات مشهود و قابل اندازه‌گیری در مراحل مختلف ریزش نزدیک برداشت، برداشت، جا به جایی و انبارش در سطح باغ، سورتینگ، درجه‌بندی و بسته‌بندی تا خروج از درب باغ، حمل و نقل، انبارداری، سردخانه گذاری، عمده‌فروشی و خرده‌فروشی در مسیرهای عمده بازار رسانی در منطقه تعیین شد. بر اساس اصلی‌ترین علل ایجاد ضایعات در هر مرحله راهکارهای عملی برای رفع مشکل و به‌تبع آن کاهش ضایعات ارائه شده است.




۱۴۰۰/۱۱/۰۲
تعداد نمایش: ۵۴
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات