سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Tuesday, May 7, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

جلسه مشترک موسسه با بخش خصوصی در زمینه محصول زرشک و فرآورده‌های جانبی آن برگزار شد.
جلسه وبیناری مشترک موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با اتحادیه زرشک و زعفران‏‌کاران بیرجند و شرکت شیراز صدک در خصوص دو فقره پروپوزال با موضوع "استفاده از کنستانتره زرشک در فرمولاسیون سس باربکیو و تولید مربای زرشک" و نیز "بررسی مسائل و مشکلات پس از برداشت محصول زرشک" و زمینه‌های همکاری، روز یکشنبه یکم اسفند ماه برگزار شد.

در راستای سیاست­‌های مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برای توسعه همکاری با بخش خصوصی و اجرای پروژه‌های کاربردی مورد نیاز صنعت غذا، در روز یکشنبه مورخ 1400/12/01 جلسه وبیناری مشترکی با حضور آقای مهندس ابراهیم‏‌آبادی، مدیر عامل اتحادیه زرشک و زعفران‌‏کاران بیرجند، آقای دکتر مقدم، نماینده شرکت شیراز صدک، خانم مهندس دانا، نماینده بخش خصوصی فعال در صنعت کنسروسازی، رئیس و اعضاء هیئت علمی بخش تجقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری های پس از برداشت، آقایان دکتر گلشن تفتی، دکتر جوکار، دکتر یقبانی و خانم دکتر بصیری، برگزار شد. در این جلسه، دو فقره پروپوزال تحقیقاتی با عناوین "دستیابی به فرمولاسیون سس باربکیو با بکارگیری کنستانتره زرشک" و "ارزیابی روش‌های مؤثر در تولید مربای زرشک" به ترتیب توسط مجریان پروژه‌ها آقای دکتر یقبانی و خانم دکتر بصیری از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی مورد بررسی قرار گرفت. آقای مهندس ابراهیم‌‏آبادی، ضمن اشاره به میزان تولید زرشک در استان خراسان جنوبی که بالغ بر 22 هزار تن زرشک تازه است، آن را محصول استراتژیک و منحصر به فرد در کشور معرفی کرد که البته با مشکلات متعددی در زمینه صادرات مواجه است که راهکار آن تولید فرآورده‌‏های جانبی از این محصول است. در ادامه، آقای مهندس ابراهیم‏‌آبادی و آقای دکتر مقدم، ضمن تأئید و کاربردی بودن پروپوزال‌ها و ارائه پیشنهادهای تکمیلی، آمادگی خود را برای همکاری در این زمینه، در قالب تهیه مواد اولیه و در اختیار قرار دادن امکانات موجود و همچنین تجاری‌سازی فرآورده‌های تولیدی از زرشک اعلام کردند. در این جلسه همچنین مسائل و مشکلات پس از برداشت محصول زرشک از جمله خشک کردن صنعتی زرشک، بارگاه‌های غیر فنی برای خشک کردن زرشک و مسائل و مشکلات صادرات زرشک به دلیل آلودگی‌های میکروبی مورد بحث قرار گرفت. در پایان جلسه مقرر شد که مسائل پس از برداشت محصول زرشک در جلسه تخصصی دیگر که توسط همکاران مرکز خراسان رضوی هماهنگ و پیگیری خواهد شد و با حضور بخش خصوصی مرتبط بررسی شود. 

 
 
 
 


۱۴۰۰/۱۲/۰۳
تعداد نمایش: ۱۰۱
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات