
پیاز از جمله محصولات انباری است که مقاومت بهنسبت خوبی در برابر فساد دارد، ولی از آنجا که برای مدت طولانی در انبار نگهداری میشود، در انبار دچار صدمات متعددی شده و ضایعات بالایی دارد. عوامل متعددی قبل از پس از برداشت وجود دارند که کیفیت ماندگاری پیاز را تحت تأثیر قرار میدهند. با دانستن این عوامل و رعایت اصول فنی در مراحل مختلف قبل و پس از برداشت و همچنین انبارداری اصولی میتوان این ضایعات را به حداقل رساند. در این نشریه ضمن بیان عوامل موثر بر ماندگاری پیاز در انبار، اصول صحیح انبارداری توضیح داده شده و توصیههای لازم برای افزایش ماندگاری پیاز در انبار ارائه میشود.