کتاب "کاربردهای پدیده انتقال شیشهای در پایداری مواد غذایی" در 174 صفحه و مشتمل بر 5 فصل نگارش خانم دکتر فوژان بدیعی توسط موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی چاپ شد. در این کتاب در ابتدا مفاهیم اولیه ترمودینامیک و انتقال فاز و حالت توضیح داده شده است. در فصلی جداگانه، به مفهوم دمای انتقال شیشهای، روشهای اندازهگیری و عوامل مؤثر بر آن پرداخته شده است. در فصل سوم، دمای انتقال شیشهای و تغییر فاز در اجزای مواد غذایی شامل آب، پروتئینها، کربوهیدراتها و چربیها بررسی شده است. در فصل چهارم، نقش و اثر دمای انتقال شیشهای بر ماندگاری و فرآوری محصولات غذایی و کشاورزی بحث و بررسی شده است. در همین فصل، فرآیندهایی مانند خشک کردن، اکسترود کردن، انجماد و ریزپوشانی بررسی شدهاند. در فصل پنجم، پدیدۀ زمانمندی فیزیکی در محصولات غذایی و اجزای تشکیل دهندۀ آن مطالعه و اثر آن بر پایداری مواد غذایی خشک با رطوبت پایین بررسی شده است.