شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳  -  Saturday, December 7, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

اثر جاذب‌های اتیلنی برافزایش عمر انباری زردآلو
آقای مهندس جابر سلیمانی، عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی، با انجام پژوهشی نشان داد که با افزایش دمای نگهداری زردآلو، مدت‌زمان نگهداری کاهش می یابد به‌طوری‌که در دمای20 درجه سلسیوس حداکثر 6 روز درحالی‌که در دمای 1 درجه سلسیوس تا 16 روز قابل نگهداری است.

بر اساس یافته‌های این پژوهش، ارقام صنعتی (خشکباری) نیازی به نگهداری با جاذب­های اتیلنی ندارند و با توجه به ارزش‌افزوده محصولات خشکباری بهتر است که این ارقام برای تولید خشکبار استفاده شوند. همچنین زرد آلوی ارقام مراغه­ای 90 و عسگرآباد به دلیل مواد جامد محلول بالا و به‌تبع آن قند زیاد قابلیت ماندگاری زیادی دارند و استفاده از جاذب­های اتیلنی برای افزایش ماندگاری آن‌ها قابل توجیه نیست. در مورد ارقام تازه خوری مانند: زردآلوی قرمز شاهرود و آیباتان جاذب­های اتیلنی انتخاب‌شده در این پروژه تفاوت معنی­داری با تیمار بدون جاذب (شاهد) ندارد.



۱۳۹۴/۱۰/۲۶
تعداد نمایش: ۲۳۱
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات