بر اساس یافتههای این پژوهش، ارقام صنعتی (خشکباری) نیازی به نگهداری با جاذبهای اتیلنی ندارند و با توجه به ارزشافزوده محصولات خشکباری بهتر است که این ارقام برای تولید خشکبار استفاده شوند. همچنین زرد آلوی ارقام مراغهای 90 و عسگرآباد به دلیل مواد جامد محلول بالا و بهتبع آن قند زیاد قابلیت ماندگاری زیادی دارند و استفاده از جاذبهای اتیلنی برای افزایش ماندگاری آنها قابل توجیه نیست. در مورد ارقام تازه خوری مانند: زردآلوی قرمز شاهرود و آیباتان جاذبهای اتیلنی انتخابشده در این پروژه تفاوت معنیداری با تیمار بدون جاذب (شاهد) ندارد.