سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Tuesday, May 7, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

کاهش تلفات و دورریز مواد غذایی و محصولات کشاورزی
نشست تخصصی "حرکت به سوی کاهش تلفات و دورریز مواد غذایی" با حضور اساتید، پژوهشگران و کارشناسان از دانشگاه‌ها، مراکز و مؤسسات تحقیقاتی، معاونت های اجرائی مرتبط وزارت جهاد کشاورزی، سازمان های جهاد کشاورزی استان ها و سازمان غذا و دارو روز سه شنبه مورخ 1402/09/07 از ساعت 9 صبح لغایت 12 به صورت وبیناری در مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برگزار شد.

در این نشست، گزارش فائو در سال 2019 میلادی تحت عنوان "وضعیت غذا و کشاورزی: حرکت به سوی کاهش تلفات و دورریز مواد غذایی" توسط  گودرزی و بیات، اعضاء هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی همدان؛  ضیاء­الحق، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سمنان (شاهرود) و یقبانی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی ارائه شد. سازمان خواروبار جهانی (فائو)، "تلفات (Food Loss)" و " ضایعات یا دورریز (Food waste)" محصولات کشاورزی و مواد غذایی را به شرح زیر تعریف کرده است؛
 هر نوع افت و ضایعات کمی و یا کیفی محصولات کشاورزی خام و فرآیند شده در طول زنجیرۀ عرضه به عنوان "تلفات" و " ضایعات یا دورریز" تعریف شده است، به نحوی که “تلفات”: افت کمی و کیفی محصول در مراحل برداشت، جابجایی، نگهداری، انبارداری و توزیع،  و “ضایعات یا دور ریز” : افت کمی و کیفی محصول در مراحل خرده فروشی و مصرف را شامل می شود (FAO-Sofa 2019).
 


۱۴۰۲/۰۹/۰۸
تعداد نمایش: ۷۱
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات