در این نشست، گزارش فائو در سال 2019 میلادی تحت عنوان "وضعیت غذا و کشاورزی: حرکت به سوی کاهش تلفات و دورریز مواد غذایی" توسط گودرزی و بیات، اعضاء هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی همدان؛ ضیاءالحق، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سمنان (شاهرود) و یقبانی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی ارائه شد. سازمان خواروبار جهانی (فائو)، "تلفات (Food Loss)" و " ضایعات یا دورریز (Food waste)" محصولات کشاورزی و مواد غذایی را به شرح زیر تعریف کرده است؛
هر نوع افت و ضایعات کمی و یا کیفی محصولات کشاورزی خام و فرآیند شده در طول زنجیرۀ عرضه به عنوان "تلفات" و " ضایعات یا دورریز" تعریف شده است، به نحوی که “تلفات”: افت کمی و کیفی محصول در مراحل برداشت، جابجایی، نگهداری، انبارداری و توزیع، و “ضایعات یا دور ریز” : افت کمی و کیفی محصول در مراحل خرده فروشی و مصرف را شامل می شود (FAO-Sofa 2019).