همه ساله مقدار زیادی از بنههای ریز زعفران با وزن کم تولید میشوند (بیش از 100 هزار تن در سال1402) با توجه به سطح زیر کشت گسترده زعفران و برنامه های توسعه کشت آن در کشور، در سالهای آتی با حجم بالایی از ضایعات بنه زعفران موجه خواهیم شد بکارگیری این ضایعات درتولید مواد با ارزش افزوده بالا راهکار مناسبی برای تکمیل زنجیره ارزش زعفران خواهد بود. اجرای پروژه "تولید سس مایونز کمچرب با استفاده از نشاسته پیاز زعفران" نشان داد نشاسته موجود در بنه زعفران را می توان در تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته بکار برد. سس تولید شده در مقایسه با انواع پرچرب ارزانتر تولید شد و دارای خصوصیات فیزیکو شیمیایی مناسبی نیز بود همچنین این سس دارای قابلیت ماندگاری 6 ماه بود.