پنج شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳  -  Thursday, October 31, 2024
جستجوی پیشرفته
خراسان رضوی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

تولید سس مایونز ‌‌کم‌چرب با استفاده از نشاسته پیاز زعفران
یافته تحقیقاتی دکتر سودابه عین¬افشار، عضو هیات علمی بخش تحقیقات صنایع غذایی، نشان داد از نشاسته استخراج شده از ضایعات بنه زعفران می توان در تولید محصولات کم چرب مانند سس مایونز با چربی کاهش یافته استفاده کرد

 

همه ساله مقدار زیادی از بنه‌های ریز زعفران  با وزن کم تولید می‌شوند (بیش از 100 هزار تن در سال1402) با توجه به سطح زیر کشت گسترده زعفران و برنامه های توسعه کشت آن در کشور، در سالهای آتی با حجم بالایی از ضایعات بنه زعفران موجه خواهیم شد بکارگیری این ضایعات درتولید مواد با ارزش افزوده بالا راهکار مناسبی برای تکمیل زنجیره ارزش زعفران خواهد بود.  اجرای پروژه "تولید سس مایونز ‌‌کم‌چرب با استفاده از نشاسته پیاز زعفران" نشان داد نشاسته موجود در بنه زعفران را می توان در تولید سس مایونز با چربی کاهش یافته بکار برد. سس تولید شده در مقایسه با انواع پرچرب ارزانتر تولید شد و دارای خصوصیات فیزیکو شیمیایی مناسبی نیز بود همچنین این سس دارای قابلیت ماندگاری 6 ماه بود.



۱۴۰۳/۰۵/۲۹
تعداد نمایش: ۴۶
مشاهده اخبار گروه خبری 'خراسان رضوی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات