در این جلسه جناب آقای دکتر میررحیمی ضمن یادآوری این نکته که رویداد توسط مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و با همکاری و مشارکت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور برگزار می شود، بر اهمیت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و صرفه اقتصادی حاصل از آن در اقتصاد کشور، تاکید وخاطر نشان کرد که اثرات غیرمستقیم ضایعات محصولات کشاورزی از اثرات مستقیم آن کمتر نیست و ما وظیفه داریم بدنبال فرهنگ سازی و توانمندسازی باشیم و استارتاپها، دستاوردها و ایده و فناوریهای جدید راشناسایی کنیم و با بکارگیری آنها در راستای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی گامی هرچند کوچک برداریم.
در این جلسه مقرر شد که نمایندگان حاضر در نشست که بصورت حضوری و مجازی شرکت کردند، اطلاع رسانی مناسب و وسیعی در سطح مراکز و موسسات تحقیقاتی، اتحادیه ها و بخش های خصوصی انجام دهند تا شاهد حضور تعداد بیشتری از صاحبان ایده و فناوری و استارتاپ ها در رویداد کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد؛ نان و سبزی و صیفی باشیم.
شایان ذکر است این جلسه به منظور بررسی و پیگیری مصوبات جلسات گذشته برگزار شد و پوستر و تیزر تهیه شده رویداد مورد نقد و بررسی قرار گرفت. همچنین گزارشی از نشست های مسئله یابی و چالش معکوس و کارگاههای برنامهریزی و برگزار شده در راستای این رویداد ارائه شد.