پنج شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳  -  Thursday, January 9, 2025
جستجوی پیشرفته
موسسه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

لزوم هم اندیشی و اتخاذ رویکردهای منسجم بین بخش‌های مختلف وزارت جهادسازندگی برای ارتقا کمی و کیفی نانهای کشور
در نشست مشترک بین متولیان گندم، آرد و نان کشور در محل دفتر طرح گندم، در روز سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳، فعالیت‌ها و دستاوردهای سی ساله موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در زمینه ارتقا کمی و کیفی گندم، آرد و نان، به ویژه در زمینه گندم‌های سن زده، نانهای ترکیبی، کاهش ضایعات، نانهای کامل، نانهای رژیمی. نانهای فراسودمند، نانهای مناسب شرایط بحران، نانهای با ماندگاری بالا، معرفی شد.

در این جلسه که به درخواست کمیته تخصصی گندم، آرد نان موسسه و به میزبانی دفتر طرح گندم در محل وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، مهندس سهرابی مجری طرح گندم، مهندس خورسندی، معاون دفتر طرح گندم، دکتر بساطی رئیس مرکز پژوهشهای غلات، دکتر قزوینی رئیس بخش غلات و  دکتر نقی پور عضو هیات علمی  موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر، دکتر طاهری معاون پژوهشکده غلات، مهندس سعادتمند  معاون مدیر کل دفتر آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی، دکتر دهقانی سانیج رئیس موسسه، دکتر بهمدی، دکتر کریمی و دکتر جوکار اعضای هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی به صورت حضوری یا برخط به بحث و تبادل نظر پرداختند.
روابط عمومی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی 


۱۴۰۳/۱۰/۱۲
تعداد نمایش: ۲۵
مشاهده اخبار گروه خبری 'موسسه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات