چهار شنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۴  -  Wednesday, April 2, 2025
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

دستیابی به دانش فنی تولید نانوامولسیون اسانس روغنی رزماری و کاربرد آن در کاهش فساد پس از برداشت پرتقال
در قالب یک پروژه تحقیقاتی در موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، تولید نانوامولسیون های اسانس روغنی رزماری با استفاده از فناوری فراصوت و کاربرد آن در کاهش فساد پس از برداشت پرتقال توسط جناب آقای دکتر عادل میرمجیدی هشتجین عضو هیأت علمی بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری‌های پس از برداشت مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت

با توجه ضایعات بالای محصولات کشاورزی و فسادپذیری تولیدات باغی در مراحل پس از برداشت، لزوم استفاده از فناوری‌های نوین به منظور کاهش این چالش‌ها بیش از پیش احساس می‌شود. تحقیقات اخیر بر استفاده از متابولیت‌های زیستی به عنوان روشی مؤثر برای پایش فساد پس از برداشت و افزایش ماندگاری محصولات فسادپذیر تأکید دارد. با بهره‌گیری از قابلیت‌های ضد میکروبی گیاهان دارویی و تکنیک‌های پیشرفته، عصاره‌ها و اسانس‌های روغنی این گیاهان به عنوان راهکارهای طبیعی و مؤثر در صنعت غذایی معرفی شده‌اند. در این راستا، پژوهشگران موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی موفق به تولید نانوامولسیون‌های اسانس روغنی رزماری با استفاده از فناوری فراصوت شدند. این مطالعه نشان داد که استفاده از نانوامولسیون‌ها می‌تواند به کاهش فساد پس از برداشت پرتقال کمک کند. شرایط بهینه تولید این نانوامولسیون‌ها شامل شدت فراصوت ۹۵% و زمان صوت‌دهی ۲۱۰ ثانیه تعیین شده است. نتایج این تحقیق گواهی بر کارایی بالای نانوامولسیون‌های اسانس رزماری در حفظ کیفیت و ماندگاری محصولات کشاورزی است.این تحقیق توسط جناب آقای دکتر عادل میرمجیدی هشتجین عضو هیأت علمی بخش تحقیقات مهندسی صنایع غذایی و فناوری‌های پس از برداشت انجام شد.



۱۴۰۳/۱۲/۲۶
تعداد نمایش: ۲۰
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات