جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴  -  Friday, December 12, 2025
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

انتشار یادداشت اعضای هیات علی سازمان تات، در خبرگزاری ایرنا
مدیریت ضایعات کشاورزی و نقش زنجیره ارزش در تحول نظام‌های کشاورزی و غذا

هما بهمدی، عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و اسکندر زند، عضو هیأت علمی مؤسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور، در خبرگزاری ایرنا نوشتند: مدیریت ضایعات محصولات کشاورزی یکی از مهمترین چالش‌های نظام‌های کشاورزی و غذا در جهان و به‌ویژه در کشورهای درحال‌توسعه است. بخش قابل‌توجهی از محصولات پیش از رسیدن به سفره مردم از بین می‌رود؛ بخشی در مزرعه، بخشی در مراحل برداشت و پس از برداشت، و بخشی در سامانه حمل‌ونقل، بازار و مصرف.

۱۴۰۴/۰۹/۱۸
تعداد نمایش: ۱۹
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات