مهندس بهبهانی در این تحقیق توانست پودر خرمای حاصله از خشککن رفرکتنس ویندو با ضخامت لایه خمیر 2 میلی متر و خواص فیزیکوشیمیایی و ماندگاری بالا به دست آورد. امروزه از لحاظ تغذیهاي تمایل به مصرف غذاهاي با چربی و شکر کمتر فزونی یافته و از آنجایی که حذف شکر و چربی از غذاهایی مثل شیرینی جات عملی نیست، توصیه می شود که در این غذاها شکر و چربی با مواد دیگري جایگزین شود. با توجه به اینکه ارقام مختلف خرما داراي میزان قند قابل توجهی هستند، یکی از راه هاي استفاده از خرما در صنایع غذایی جایگزینی آن با شکر در فرمولاسیون مواد غذایی است.