ورود به سایت
شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ -
Saturday, November 23, 2024
جستجوی پیشرفته
صفحه اصلی
مجلات تخصصی
تماس با ما
لطفا کلیک کنید.
بازدید امروز:
۱۹۵
بازدید دیروز:
۲۸
بیشترین بازدید:
۱۴۰۶
در تاریخ ۱۴۰۱/۰۷/۰۳
جزییات آمار امروز
بخش صنایع غذایی
*
عبارت
*
جستجوی پیشرفته
تاثیر فرآوری غذائی بر میزان باقيمانده سموم دفع آفات نباتی در پیاز فرآیند شده
مهندس سعید ملک، عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان، میزان باقی مانده سموم آفت کش را در نمونه های پیاز و فرآورده های آن مورد بررسی قرار داد و مشاهده نمود مقدار باقیمانده سموم ناچیز و یا قابل تشخیص نیست. همچنین فرآیند پخت، سرخ کردن و خشک کردن پیاز مقدار باقیمانده ایمیداکلوپراید و ایپرودیون را 100 درصد از بین می برد.
استفاده بیش از حد و نامتعارف از سموم آفات نباتی، مشکلات مزمنی برای سلامتی بشر ایجاد کرده است. این نگرانی جهانی بوده بهطوریکه هیچکس از خطر آلودگی محیط زیست و مواد غذائی با باقيمانده سموم در امان نیست، تا زمانيکه محصولات ارگانيک در دسترس همگان قرار گيرد.
۱۳۹۵/۰۱/۱۸
تعداد نمایش: ۱۹۵
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'
نظر و امتیاز برای این خبر
نام و نام خانوادگی:
1
2
3
4
5
لطفا نظر خود را بنویسید:
مدیریت موسسه
رئیس موسسه
معاون پژوهشی
معاون برنامه ریزی و پشتیبانی
حوزه ریاست
روسای پیشین
چارت سازمانی
آزمون ماشین های کشاورزی
آزمون ماشین ها و تجهیزات کشاورزی
بخش های تحقیقاتی ستادی
آبیاری تحت فشار
آبیاری و زهکشی
ماشین های کشاورزی
صنایع غذایی
مهندسی گلخانه
هوشمندسازی کشاورزی
بخش های تحقیقاتی استانی
فنی و مهندسی آذربایجان شرقی
فنی و مهندسی آذربایجان غربی
فنی و مهندسی اردبیل
فنی و مهندسی خوزستان
فنی و مهندسی کرمان
فنی و مهندسی اصفهان
فنی و مهندسی گلستان
فنی و مهندسی فارس
فنی و مهندسی خراسان رضوی
فنی و مهندسی همدان
فنی و مهندسی سمنان
فنی و مهندسی جنوب استان کرمان
فنی و مهندسی صفی آباد
فنی و مهندسی مرکزی
گروه های تحقیقاتی
قزوین
تهران
هرمزگان
چهارمحال و بختیاری
گیلان
بخش خدمات فنی و تحقیقاتی
بخش خدمات فنی
همکاران بخش
واحدهای ستادی
امور اداری
امور مالی
واحد حراست
واحد بودجه
روابط بین الملل
واحد آموزش و ترویج
اعضای هیات علمی و محققان
بخش آبیاری تحت فشار
دکتر مهدی اکبری
دکتر فرشید تاران
دکتر افشین خورسند
دکتر حسین دهقانی سانیج
دکتر علی مختاران
دکتر محمد مهدی نخجوانی
دکتر محمد مهدی قاسمی
بخش آبیاری زهکشی
دکتر علیرضا توکلی
دکتر علیرضا حسن اقلی
دکتر نادر حیدری
دکتر امید رجا
دکتر فریبرز عباسی
دکتر نادر عباسی
دکتر بهمن یارقلی
مهندس فواد تاجیک
بخش ماشین های کشاورزی
دکتر افشین ایوانی
دکتر نیکروز باقری
دکتر ارژنگ جوادی
دکتر هومن شریف نسب
دکتر احمد شریفی
دکتر محمود صفری
دکتر حمیدرضا گازر
دکتر عادل واحدی
مهندس اکبر یونسی
مهندس جلال کفاشان
بخش صنایع غذایی
دکتر هما بهمدی
دکتر فوژان بدیعی
دکتر بهجت تاج الدین
دکتر عادل میرمجیدی
مهندس کاوس رشمه کریم
دکتر فروغ شواخی
دکتر ابوالفضل گلشن تفتی
دکتر حامد فاطمیان
بخش مهندسی گلخانه
دکتر فرزاد آزاد شهرکی
دکتر جلال جوادی مقدم
دکتر قاسم زارعی
دکتر حمید سلیمانی
دکتر سالومه سپهری صادقیان
بخش هوشمندسازی کشاورزی
دکتر جلیل تقی زاده طامه
دکتر بهاره جمشیدی
دکتر وحید کاظم علیلو
دکتر محمدرضا مستوفی
بخش های استانی
آذربایجان شرقی-اعضای هیات علمی
آذربایجان غربی-اعضای هیات علمی
مرکزی - اعضای هیأت علمی
اردبیل-اعضا هیات علمی
اصفهان - اعضای هیات علمی
جنوب کرمان-اعضا هیات علمی
چهار محال بختیاری-اعضای...
خراسان رضوی - اعضای هیئت علمی
خوزستان-اعضای هیات علمی
شاهرود-اعضا هیات علمی
صفی آباد -اعضا هیات علمی
فارس-اعضای هیات علمی
قزوین-اعضا هیات علمی
کرمان-اعضای هیات علمی
گلستان-اعضای هیات علمی
گیلان-اعضای هیات علمی
تهران - اعضای هیات علمی
هرمزگان-اعضای هیات علمی
همدان-اعضای هیأت علمی
دستاوردها
آبیاری زهکشی
ماشین های کشاورزی
صنایع غذایی
مهندسی گلخانه
معرفی موسسه
اخبار
نقشه سایت
پیوند ها:
وزارت جهاد کشاورزی
سازمان تحقیقات، آموزش و
ترویج
کشاورزی
مرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
کمیته ملی آبیاری و زهکشی
شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی
صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.