مهندس رضا فامیل مومن، عضو هیات علمی بخش تحقیقات صنایع غذائی و فناوری پس از برداشت موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در کرج، طی یک بررسی اقدام به تعیین میزان نشاسته و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای مالت حاصل از دو نمونه جو شامل راندمان مالتسازی، وزن هزاردانه، دانسیته ذرهای، میزان ازت، و راندمان عصاره آب گرم و راندمان عصاره آب سرد و ویژگی های عصاره مالت های حاصله از جمله pH، رنگ وازت محلول، میزان راندمان مالت سازی، وزن هزار دانه، راندمان عصاره آب گرم،pH، دانسیته ذرهای، دانسیته توده و ازت کل عصاره مالت حاصل نمود.
نتایج بررسی نشان داد میزان راندمان مالتسازی، وزن هزار دانه، راندمان عصاره آب گرم،pH، دانسیته ذرهای، دانسیته توده و ازت کل عصاره مالت حاصل از لاین EBYT-79 به طور معنیداری (0/01P<) بیشتر از موارد مشابه خود در مالت حاصل از رقم یوسف بود ولی ازت محلول، راندمان عصاره آب سرد و رنگ آن کمتر بود. طبق نتایج به دست آمده با افزایش مدت زمان خیساندن، میزان نشاسته، راندمان مالتسازی، وزن هزار دانه، دانسیته ذره ای و دانسیته توده ای کاهش ولی راندمان عصاره آب گرم، ازت محلول و رنگ عصاره افزایش یافت.
با افزایش مدت زمان جوانه زنی میزان نشاسته، راندمان مالت سازی، وزن هزار دانه، دانسیته ذره ای، دانسیته توده ای و راندمان عصاره آب سرد کاهش و میزان راندمان عصاره آب گرم افزایش یافت. کمترین میزان نشاسته در مالت تهیه شده از رقم یوسف با 48 ساعت خیساندن و 9 روز جوانهزنی مشاهده شد. بیشینه میزان راندمان عصاره آب گرم 75/36 درصد بود که از لاین EBYT-79 با 48 ساعت خیساندن و 9 روز جوانه زنی بهدست آمد.