در این پروژه از دو رقم آلو بخارا (سانتاروزا) و آلوی شمس استفاده گردید. نمونه های آلو به مدت 3 دقیقه در محلولی حاوی3 درصد اسید آسکوربیک، 3 درصد اسید سیتریک و2 درصد متابی سولفیت سدیم غوطه ور و در خشک کن کابيني در سيني هاي مخصوص در دماي 60 درجه سلسیوس تا رطوبت 8 درصد خشک شدند. سپس نمونه ها در بسته هاي پلي وینیل کلراید تحت خلا بسته بندي شدند و در دماي محیط به مدت 6 ماه نگهداری شدند. نمونه شاهد در منطقه توسط کشاورزان تهیه شد. هر 3 ماه يکبار آزمونهای فیزیکو-شیمیایی بر روی نمونه ها صورت گرفت. نتايج نشان داد فرآيندغوطه وری در اسید آسکوربیک و اسید سیتریک باعث بهبود طعم، مزه و رنگ ارقام آلو شد. استفاده از متابی سولفیت سدیم بهبود رنگ و ماندگاری آلو گردید و قابلیت جانشین گاز دی اکسید سولفور را دارد. بسته بندي تحت شرایط خلا در بسته هاي پلي آمید روش مناسبی در توليد محصول مرغوب و با قابليت ماندگاري مناسب مي باشند.