پنج شنبه ۰۶ تیر ۱۳۹۸  -  Thursday, June 27, 2019
جستجوی پیشرفته
مراکز تابعه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

روش مناسب توليد آلوي خشکباري
خانم دکتر الهام آذرپژوه عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی طی پژوهشی تحقیقی -ترویجی روش مناسب توليد آلوي خشکباري را بررسی نمودند.


در این پروژه از دو رقم آلو بخارا (سانتاروزا) و آلوی شمس استفاده گردید. نمونه های آلو به مدت 3 دقیقه در محلولی حاوی3 درصد اسید آسکوربیک، 3 درصد اسید سیتریک و2 درصد متابی سولفیت سدیم غوطه ور و در خشک کن کابيني در سيني هاي مخصوص در دماي 60 درجه سلسیوس تا رطوبت 8 درصد خشک شدند. سپس نمونه ها در بسته هاي پلي وینیل کلراید تحت خلا بسته بندي شدند و در دماي محیط به مدت 6 ماه نگهداری شدند. نمونه شاهد در منطقه توسط کشاورزان تهیه شد. هر 3 ماه يکبار آزمون‌های فیزیکو-شیمیایی بر روی نمونه ها صورت گرفت. نتايج نشان داد فرآيندغوطه وری در اسید آسکوربیک و اسید سیتریک باعث بهبود طعم، مزه و رنگ ارقام آلو شد. استفاده از متابی سولفیت سدیم بهبود رنگ و ماندگاری آلو گردید و قابلیت جانشین گاز دی اکسید سولفور را دارد. بسته بندي تحت شرایط خلا در بسته هاي پلي آمید روش مناسبی در توليد محصول مرغوب و با قابليت ماندگاري مناسب مي باشند.

 


۱۳۹۸/۰۱/۲۵
تعداد نمایش: ۲۸
مشاهده اخبار گروه خبری 'مراکز تابعه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.