جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۸  -  Friday, October 18, 2019
جستجوی پیشرفته
مراکز تابعه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

بررسي اثر روش استخراج (حلال، حلال فراصوت) بر فعاليت ضد اکسايشي و ضد ميکروبي عصاره پياز زعفران
طبق یافته تحقیقاتی دکتر سودابه عین افشار، عضو هیات علمی بخش تحقیقات صنایع غذایی، پیاز زعفران حاوی ترکیبات و مواد موثره مناسبی جهت استخراج و کاربرد در صنایع فرآوری است که با اعمال روشهای استخراج مناسب از پیاز عفران استخراج می شوند این ترکیبات دارای فعالیت ضد اکسایشی و ضد میکروبی هستند که در صنایع مختلف غذایی دارویی و بهداشتی مصرف می شوند.


سالانه مقادیر زیادی پیاز زعفران در کشور تولید می شود بخشی از آن به مصرف کشت می رسد و بخش عمده آن به صورت بلا استفاده هدر می رود یا به مصرف دام می رسد. با توجه به تغییر اقلیم و مشکلات ناشی از بحران آب در کشور و روی آوردن کشاورزان به کشت زعفران مقدار ضایعات پیاززعفران در سال جاری و سال های پیش رو به طور تصاعدی افزایش خواهد یافت. چنانچه کاربردهایی از این حجم بالای پیاز زعفران یافت شود می توان از یک ماده ضایعاتی، مواد با ارزش افزوده بالا تولید نمود. با توجه به حجم بالاي توليد پياز زعفران در ايران و عدم انجام تحقيقات کافي در مورد اجزا و ترکيبات اين ماده با ارزش که کاربرد فراواني در صنايع مختلف خواهد داشت، در این پروژه نوع و ميزان ترکيبات و مواد موثره پیاز زعفران تعیین شد و روشهاي بهينه استخراج عصاره حاوی ترکيبات موثره و فعاليت پاد اکسايشي و پاد ميکروبي عصاره ارزیابی شد.  

 


۱۳۹۸/۰۶/۲۶
تعداد نمایش: ۱۸
مشاهده اخبار گروه خبری 'مراکز تابعه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات

پیوندها:                                               
                                                        

وزارت جهاد کشاورزیمرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی
 صندوق حمایت از توسعه پژوهش و فناوری
سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزیمرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی
 کمیته ملی آبیاری و زهکشیشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی 

 
 
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به موسسه تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی می باشد.