چهار شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Wednesday, May 8, 2024
جستجوی پیشرفته
بخش صنایع غذایی
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

وبینار آموزشی "آشنایی با وضعیت کشت هویج و مسایل پس از برداشت آن" در مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی برگزار شد.
وبینار آموزشی "آشنایی با وضعیت کشت هویج و مسایل پس از برداشت آن" روز چهارشنبه 12 آبان ماه 1400 توسط خانم دکتر مریم رواقی، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و آقای دکتر ناصر ظریفی‌نیا، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول برگزار شد.

در راستای برنامه‌های گرامی­داشت سال جهانی میوه و سبزی و فعالیت‌های مشترک بین مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی و پژوهشکده سبزی و صیفی، وبینار آموزشی " آشنایی با وضعیت کشت هویج و مسایل پس از برداشت آن" در روز چهارشنبه 12 آبان سال جاری برگزار شد. در ابتدا، آقای دکتر ناصر ظریفی نیا، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول توضیحات لازم در خصوص عملیات کاشت، داشت و برداشت هویج را ارائه کردند. پس از آن دکتر مریم رواقی، عضو هیأت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز خوزستان به بحث در رابطه با اهمیت مدیریت پس از برداشت، مراحل پیش سرد کردن، آماده سازی، بسته بندی، سردسازی و نگهداری محصول پرداختند. در این خصوص مهم ترین مشکلات پس از برداشت مرتبط با اختلالات، بیماری ها و حشرات مطرح شد و راه های پیشگیری و کنترل آن ها مورد بررسی قرار گرفت. از آن جا که همواره بخشی از محصول به دلیل عدم وجود ظاهر بازارپسند و مشکلات بازار (عدم تقاضا، قیمت نامناسب در زمان عرضه و سایر مسایل) به ضایعات تبدیل می شود، فرآوری به عنوان یکی از راهکارهای ممکن مطرح شد. در این خصوص به توضیح انواع محصولات فرآوری شده هویج و روش های فرآوری پرداخته شد. در پایان به سوالات شرکت کنندگان در خصوص مطالب ارائه شده، پاسخ داده شد.
 
 
 
 
 


۱۴۰۰/۰۸/۱۵
تعداد نمایش: ۷۵
مشاهده اخبار گروه خبری 'بخش صنایع غذایی'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات