پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳  -  Thursday, May 9, 2024
جستجوی پیشرفته
موسسه
 عبارت *      جستجوی پیشرفته

دهقانی سانیج: افزایش ماندگاری نان با استفاده از آرد کامل
رئیس موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت روز ملی گندم و نان در سالن اجتماعات این مؤسسه برگزار شد با اشاره به اینکه آرد کامل موجب می‌شود به طور متوسط ماندگاری نان دو برابر شود، مطرح کرد: در بخش کشاورزی به این جمع بندی رسیده‌ایم و معتقدیم که زمانی همه فعالیت‌های ما پایدار و اثربخش هستند که با مشارکت مردم انجام شوند، بنابراین مردم را مبنای اقدامات مؤثر در حوزه تولید نان قرار داده‌ایم تا از این طریق افزایش کیفیت آرد و نان محقق شود.

وی خاطرنشان کرد: در طرح استانداردسازی و ارتقای کمی و کیفی نان‌های مسطح انتظار داریم همه نانوایی‌ها شبیه هم شوند. درست است که دستیابی به آرد کامل زمانبر است اما با آرد فعلی نیز آنچنان که باید و شاید به تولید نان پرداخته نمی‌شود. به نظر می‌رسد نانوایی‌ها باید آموزش‌های لازم در این زمینه را فراگیرند و دستگاه‌های تولید نان آنها به استانداردهای خاصی مجهز شود تا نان باکیفیت تولید کنند.

 

روابط عمومی مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی



۱۴۰۳/۰۲/۰۸
تعداد نمایش: ۱۴
مشاهده اخبار گروه خبری 'موسسه'

نظر و امتیاز برای این خبر
 
نام و نام خانوادگی:
1 2 3 4 5
لطفا نظر خود را بنویسید:
 
آمار مشاهده صفحات