وی در ادامه افزود: خوداتکایی و خودکفایی در تولید گندم اهمیت بسزایی داشته و در کشورهایی مانند ایران که نان قوت اصلی است، برای تحقق خودکفایی و بهرهوری باید به زنجیره تولید تا مصرف نگاه علمی داشته باشیم و علم را در تمامی بخش های زنجیزه وارد کنیم.
دهقانی سانیج اظهار داشت اجرای طرح استانداردسازی و ارتقای کمی و کیفی نانهای مسطح در کشور، ایجاد پایلوتهای الگویی در ۱۵ استان کشور و جلب فناوران و شرکت دانش بنیان خصوصی در مرکز رشد واحدهای فناور و فب لب (FabLab) مؤسسه برخی از مهمترین اقدامات در دست اجرای مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی است.